Meer dan Toerisme: Danpaati aan de Boven-Suriname rivier

10
Meer dan Toerisme: Danpaati River Lodge aan de Boven-Suriname rivier

In een nieuwe aflevering van de Radio- en Televisie-serie ‘Meer dan Toerisme’, waarin het toerisme in Suriname in beeld wordt gebracht, neemt verslaggever Sam Jones een kijkje op Danpaati. Dit vakantieoord ligt aan de Boven-Suriname rivier.

Danpaati River Lodge is gelegen op een eiland in het midden van het amazone regenwoud, waar de Marronbevolking leeft en eeuwenoude tradities in stand houdt. Dit vakantieoord heeft al verschillende prijzen gewonnen. Voor de prachtige natuur natuurlijk, maar ook voor de manier waarop de plaatselijke bevolking betrokken wordt bij Danpaati.

Bekijk de aflevering hier:

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Randdebiel. Ieder positieve ondernemen in ons land ,wordt door figuren als jij getorpedeerd.

  En Pele ga werken, minder lullen en je land helpen opbouwen.

  Eerst het positieve en dan commentaar leveren.

  Tjee


  Maak melding

 2. Danpaati river lodge heeft (internationale) prijzen gewonnen, dat betekent dat men zich kennelijk onderscheidt. Dat is toch iets dat de meeste mensen met een positieve instelling zouden moeten toejuichen. Alles heeft een keerzijde, ook het toerisme.
  Maar met goed beleid kunnen de bedreigingen mogelijk in bedwang worden gehouden of zelf worden voorkomen.
  Danpaati ga zo door en heel veel succes.


  Maak melding

 3. Ik hoop dat er veel toeristen komen en economisch beter gaat zodat ik snel me spullen kan verkopen en snelwegwezen. Laten we tot God bidden…


  Maak melding

 4. Bull Shit een paar reacties hier, Suriname wil inkomsten, nou dit soort initiatieven en gelegenheden bieden dit. dit is wat de tourist wil, en dan heb ik het niet over een groot aantal surineds, die veelal hun vakantie bij familie doorbrengen, maar over de toeristen die verhalen horen en beelden zien van hoe mooi de natuur van Suriname is zo lang het nog duurt, maak daar gebruik van i.p.v. te ouwehoeren. dat het soms niet helemaal perfect gaat maakt voor de meesten gaan bal uit, alleen voor die paar idioten die op naaldhakjes de jungle ingaan en een compleet ingedekte tafel verwachten


  Maak melding

 5. Johan@
  Hellemaal met je eens ,vooral de jonge westerling die avontuurlijk is die het leuk vinden om aan de oevers willen slapen, door stroom versnellingen willen varen , af en toen een door steekje wil maken en van de natuur te genieten.
  Als dit soort toerisme goed opgang komt ,en je verteld de mensen dat de Bush behouden moet blijven ,omdat het om de longen van de Hele wereld gaat .
  Toerisme hou je langer dan goud ,als je het goed doet ,goud dat is eindig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.