dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAmerikaanse rol voor actrice Yootha Wong-Loi-Sing

Amerikaanse rol voor actrice Yootha Wong-Loi-Sing

-

Does Travel - naar Suriname

Actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een grote rol bemachtigd in ‘Love is’, een nieuwe serie op het kanaal van Oprah Winfrey: OWN. Zij zal te zien zijn naast Amerikaanse acteurs als Idara Victor, Tyrone Brown en Kadeem Hardison. Dat meldt NU.nl.

Yootha Wong-Loi-Sing is een Nederlanse actrice van Surinaamse afkomst en geboren in Rotterdam in 1987. Haar acteerdebuut was in 2012 met het tv-programma Who’s in Who’s Out. In 2013 had ze een hoofdrol in de speelfilm ‘Hoe Duur was de Suiker’ als de lijfslavin Mini- Mini.

Met haar debuutrol in ‘Hoe Duur was de Suiker’, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2013, maakt ze grote indruk en wordt genomineerd voor het Gouden Kalf voor Beste Actrice. De film, geregisseerd door Jean van de Velde, speelt zich af in het koloniale Suriname van de 18e eeuw.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Goede actrice, heel fijn dat zij zo een kans krijgt. Het is niet niks voor een actrice uit Nederland om in Amerika zo een mooie kans te krijgen om je loopbaan een boost te geven.
    Hopelijk kunnen we deze serie tzt ook buiten Amerika te zien krijgen (Netflix?)


    Maak melding
  2. Supermooie mijlpaal hoor voor Yootha; ze is een hardwerkende en veelbelovende actrice die een succesvolle carriere wordt gegund. Echt supergoed; congrats Ms. Wong-Loi-Sing. Ben supertrots op u.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES