Vandaag eerste tryout nieuwe theatershow Roué Verveer

0
Vandaag eerste tryout nieuwe theatershow Roué Verveer

Vandaag, dinsdag 16 januari 2018, speelt Roué Verveer de allereerste tryout van zijn nieuwste comedy theatershow ‘Heppie de Peppie’. Deze gloednieuwe cabaretshow bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot van de in Suriname geboren cabaretier.

Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s, stond in 2016 en 2017 met Gabbers in de Ziggo Dome en heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan.

Hij geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met ‘Heppie De Peppie’ wederom een ijzersterke voorstelling neer! De eerste tryout is vandaag in Den Haag. Check de speellijst voor overige data op www.roueverveer.nl

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.