Moordverdachte Suriname heet Dafnon Murry van de Meer

16
Politie zoekt Surinaamse-Nederlander voor moord

Een opmerkelijke ontwikkeling in de zaak van de moord bij bar-dancing ‘Shisha Lounge’ afgelopen vrijdag: de politie in Suriname heeft de verkeerde naam verspreid van de moordverdachte. Die voortvluchtige verdachte heet geen Rudolf Pengel, maar Dafnon Murry van de Meer. De verwarring werd gecreĆ«erd door zijn eigen familie.

De politie werd op een dwaalspoor gebracht door de moeder van de moordverdachte en zijn stief- of pleegvader, die eigenaar is van de Shisha Lounge. Zij gaven de valse naam ‘Rudolf Pengel’ op. Nadat de man en vrouw ontboden werd door de afdeling Kapitale Delicten, kwamen zij op hun verklaring terug, meldt de politie Public Relations.

Van de Meer is geboren op 13 mei 1985 in Paramaribo. Zijn logeeradres in Suriname is Wolframstraat no. 66 in Paramaribo. Hij bezit de Nederlandse Nationaliteit. Hij wordt ervan verdacht de 28-jarige Roberto Kida in de ochtend van vrijdag 12 januari te hebben doodgeschoten.

16 REACTIES

 1. Moet niet gekker worden
  Dus die moeder en die stiefvader speelde net zo hard mee
  De politie op n dwaalspoor brengen
  En t is m gelukt ook want hij is spoorloos
  A boy vlucht!!


  Maak melding

 2. Gelukkig hebben de ouders een rein geweten en zijn zij op hun valse verklaring teruggekomen. Toegeven dat je kind fout is geweldig. Het zal maar je eigen kind zijn die vermoord is dan wil je wel weten wie de echte dader is. Hopelijk nemen andere ouders ook een voorbeeld hiervan.


  Maak melding

 3. @Prakserie, in het artikel lees ik iets anders, namelijk dat de moeder en stiefvader eerst op het politiebureau werden ontboden. Daarna werd de eerder afgelegde verklaring ingetrokken en de echte naam van de verdachte ( in uw reactie gaat u voorbarig ervan uit dat de zoon ook de dader is terwijl het artikel over moordVERDACHTE schrijft) vermeld. Met andere woorden als de ouders niet ontboden waren, dan zouden de ouders bij de eerder afgelegde verklaring blijven. Zo denk ik erover.


  Maak melding

 4. @ Prakserie,
  Deze ouders moeten ook opgesloten worden wegens medeplichtigheid bij het laten ontvluchten van deze crimineel door een valse naam dus dwaalspoor brengen van de politie!!
  De buurtbewoners moeten masaal protesteren tegen deze uitbuiters van deze bar/dancing/drugshol !!
  Wanneer gaat de drugspolitie een inval doen bij deze mensen ??En de belastingdienst? Zijn zeker ferfente NDP-ers !! en ook nog “goudconcessie houders” !!
  Mijn buurt op Latour was vroeger een goede buurt met mensen als Njuka en Theo Bean(allen wijlen) !


  Maak melding

 5. De “ouders”/pleegouders van de moord verdachte Dafnon Murry van de Meer moeten minstens 20 jaar of wat mij betreft levenslang weggezet worden.

  De zaak kan toch niet met een sisser afgedaan worden.
  Wisten zij niet dat hun “zoon” bezig was met duistere zaken?

  Ook moet nagegaan worden hoe de “vader”/pleegvader aan het geld gekomen is om een Bar/Dancing te kunnen bouwen.

  We benne benieuwd !!!!


  Maak melding

 6. God ik probeer je te begrijpen wat u nu doorstaat met deze mensen. Ik heb het beste bedoeld maar zijn hun eigen pad opgegaan. De weg van de kortzichtige.
  Al mijn kostbare tijd ten spijt.

  een volgende keer een Interview met de goeie man daar boven!!!!!!!!


  Maak melding

 7. Dit zijn van de ouders die willens en wetens hun criminele kinderen in bescherming nemen, ondanks het feit dat zo’n kind een moord heeft gepleegd.

  Ik noem het geen ouders want het zijn monsters ! Hoe zullen de ouders van de overledene zich voelen wanneer ze dit lezen.

  Deze zogenaamde ouders van ‘Pengel’ hebben het werk van de politie bewust getraineerd en gefrustreerd, waardoor hun zoon alle tijd had om weg te komen.

  Ergo, de ouders zijn medeplichtig geweest in deze case door van der Meer te helpen met zijn vluchtpoging, en moeten dus ook strafrechtelijk worden vervolgd.


  Maak melding

 8. De grootse moordenaars en criminelen regeren het land. De Suribabwaanse drugsmaffia. Sinds 2010 blijft de paarse moordvloek om zich heen grijpen. Oerdomme paarse stommelingen kozen willens en wetens op meedogenloze moordenaars sa e mek deng ka moro kafowroe nou. Nper’s zijn verantwoordelijk voor de steeds groter wordende misdaadvloek.


  Maak melding

 9. Als ik de heer pengel was zou ik deze mensen aanklagen voor belemmering rechtsgang en het besmeuren van zijn naam. De kosten kunnen ze opbrengen met de verkoop van de lounge deze mensen niet laten lopen.


  Maak melding

 10. Met zulke ouders … maak je vanzelf dit soort moordenaarskinderen …

  Deze moeder vindt kennelijk alles goed wat haar lief zoontje doet.

  By the way, wie heeft dan de sleutels van de slachtoffer’s auto aan de vluchtende moordenaar gegeven want zomaar is deze auto naar Albina gereden ?

  Politie zou de ouders nog maar eens flink aan de tand moeten voelen, want ziet er echt naar uit dat deze ondersteuning hebben verleend.


  Maak melding

 11. Jij natuurlijk vieze vuile kakkerlak van de Ganges. Ga je anderen ongedierte roepen terwijl jezelf ongedierte bent. Ga je dochter maar verkopen voor een roepia of laat je broer haar verkrachten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.