dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoAmbassadeur vraagt aandacht voor status Haïtianen in Suriname

Ambassadeur vraagt aandacht voor status Haïtianen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Haïtiaanse ambassadeur in Suriname Alex Jospitre(l) heeft tijdens een kennismakingsbezoek aan waarnemend minister van Justitie en Politie, Ferdinand Welzijn(r), aandacht gevraagd voor de status van de Haïtianen in Suriname en het project Legalisatie van het ministerie.

Tijdens het onderhoud pleitte de ambassadeur voor de mogelijkheid van verlenging van het project Legalisatie en de opname van een bredere groep daarbij. Het project werd op 4 september 2017 door de bewindsman van Juspol gelanceerd en heeft tot en met 20 december 2017 geduurd.

Vreemdelingen die voor 1 juli 2017 legaal Suriname zijn binnengekomen en door één of andere reden hun legale status niet hebben kunnen regelen, zijn in de gelegenheid gesteld om een verblijfsvergunning aan te vragen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. @ Hoofdverdachte,
  Je vrouw is zeker van voren en achteren genomen door een :bander”-Marron !! En dat kan je niet meer uit je hoofd zettten !!Eenvoudig je was gewoon stom dronken en kreeg een gratis
  Kamasutra-les te zien, als nakomeling van een Toda !!


  Maak melding
 2. Niet een Haitiaan is te vinden in Santo Boma waar meer dan negentig procent blakka mangs opgesloten zitten. Is neks erg met ons blakka mangs want overal in de wereld krioelt het van onze Afrikaanse crimineel verworden broeders. In Haiti is honderd procent in de gevangenis van Afrikaanse afkomst. In Suribabwe hebben ze het veel beter, maar toch wijken velen naar Frans Guyana. Wang Haitiaan beng klage, lokoe nuh, a pisi teng Vene beng draai a kondre, alla sani beng go bung, ma sinds a ex dictator kong na magti, tangi tangi deng dong ndper’s wi ooktoe e ka. Dus wi e sokoe wang fasi foe doro na French. Soso foeroe nanga kiri e pesa djaso, a gersie a kondre e go kong trong liki Haiti. Drape 90% foe a bevolking na paria, a srefi sani e go trong djaso toe. Wi dat , wi e gwe na de French. Kondre klarie, djoeka e bari


  Maak melding
 3. Op de boot en allemaal terug. Surinamers moeten zelf maar gaan werken. Dit zijn moderne slaven die niks te zoeken hebben in Suriname. Terug naar huis en ga daar maar opbouwen er valt nog veel te doen in Haïti.


  Maak melding
 4. Wat heeft Suriname aan al deze arme luize landen.

  Suriname zit al in heel grote armoede en dan nog de armoede nog groter maken. Wat een waardeloze beleid van al de regeringen die hieraan mee gewerkt hebben. Het gaat goed met Haiti, dus stuur die gastjes maar terug naar hun thuislanden.

  Die gasten zijn veel bezig met voedoe, criminaliteit, armoede vergroten in het land Suriname, niet aangepast, nemen geen vermogen mee om Suriname welvaart en welzijn te brengen, geen kennis, maar nada notie, nul, neks, negatief,. Frans – Guyana zit niet op ze te wachten, daar hebben ze ook niet genoeg euro;s voor zichzelf, laat staan voor vreemdelingen uit Haïti.

  Stop de immigratie uit Haiti nu met een, laat ze naar andere (ei)landen gaan.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES