donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNOS: verdachte moord Suriname via Frans-Guyana gevlucht

NOS: verdachte moord Suriname via Frans-Guyana gevlucht

-

Does Travel & Cadushi Tours

De kans is redelijk groot dat de Surinaamse-Nederlander Rudolf Pengel, die door de politie in Suriname wordt gezocht in verband met een dodelijke schietpartij bij de PP Shisha Lounge in Paramaribo(FOTO), is gevlucht naar buurland Frans-Guyana. Dat meldt de NOS.

Volgens de omroep wordt de lange grensrivier tussen de twee landen slecht bewaakt. Frans-Guyana is Europees grondgebied. Pengel kan er met zijn Nederlandse paspoort vrij bewegen en makkelijk op een vliegtuig naar Parijs stappen, aldus de NOS.

Pengel vluchtte na de schietpartij in een auto die korte tijd later in de buurt werd teruggevonden. De Surinaamse politie startte daarna een klopjacht op de Nederlander, verspreidde zijn foto en gegevens en riep de samenleving op om naar hem uit te kijken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. FransGuyana,de ideale vluchtroute voor criminelen, behalve voor die moordenaar met 20 jaar strafeis aan zijn broek, en Brunswijk, die ook een gevangene is in eigen land.


  Maak melding

 2. Indien de aanhouding van Pengel aan Frans Guyana is doorgegeven, dan gaat de vlieger van de NOS niet op. Dan wordt meneer gearresteerd op het vliegveld aldaar.


  Maak melding

 3. Zal Nederland hem uitleveren aan Suriname? Ik hoop van wel zodat hij zijn straf kan uitzitten in Santo Boma want hij verdient het niet om vrij rond te lopen.
  Ben benieuwd of deze Pengel ook een onderwereld figuur is of een Surined die django wilt spelen.
  De kans dat Pengel dit nogmaals doe, een ander van het leven beroven, is aanwezig dus uitleveren dan is er ééntje minder in Nederland


  Maak melding

 4. @Bigi Sma,

  Misschien was die slachtoffer een grotere crimineel, weet ik veel, weet jij veel.

  Opgeruimd staat netjes. Laten de criminelen elkaar maar opruimen.


  Maak melding

 5. Waarom moet NL pengel uitleveren aan SU. Gaat SU de moordenaar bouterse uitleveren aan NL? Bouterse loopt all 35 jaar rond en heeft schijt aan de wet.
  Daar eerst beginnen


  Maak melding

 6. Zeg ze hoor !Niemand denk daar aan in dit geval is het een crimineel minder op straat ! Het is zielig voor de nabestaanden maar het is een keuze van deze mannen om deze criminelen leven te lijden NEDELAND moet het lef niet hebben dat als hij terug komt om hem uitgeleverden ze moeten Suriname zeggen eerst Bouta dan kunnen wij Nederlanders met jullie in zee gaan om uitlevering ! Want wanneer der geld word gemaakt denk niemand aan de gevolgen hoe dit kan aflopen dat is het risico van het vak als je daar voor kiest hard maar waar .


  Maak melding

 7. Via Frans Gyuana /Parijs is hij al gevlucht, zoals vele roof-overvallers hier komen om hun slag te slaan en via FRANS GUYANA weer vertrekken naar NEDERLAND !
  Hij krijgt lekker in Nederland een taakstraf of een 4-sterren gevangenis celkamer met alles erop en eraan ! En voor de rest zijn levenlang een WW-uitkering !!
  Ook onderzoeken of het slachtoffer ook een crinmineel was !!
  Par’bo nrd wordt geteisterd in de avonduren door lawaai etc. van dit soortr hoerenclubs/dancings.
  De politie hoef je niet te bellen,ook niet voor overlast met race-motorfietsen zonder geluiddemper,ze geven niet thuis!!
  Kijk maar wat zich allemaal afspeelt aan de Verelengde Wilhelminastraat bij de tent/bar van de NDP-er BOUVA,tegenover het oude gebouw van Impacto/CHM !!


  Maak melding

 8. Voor een eenvoudige burger zal hei niet makkelijk zijn om de handelingen van den Haag te begrijpen. Het geval van Bouterse en den Haag is en blijft een opgezet ding. Dat den Haag niet gevraagd heeft om uitlevering van de toen Nederlander Bouterse is en blijft een grote vraag. Zelfs de moeite niet genomen om deze aan te vallen en te arresteren. Maar komt met een smoesje van heroïne smokkel.

  Den Haag is de plaats waar de Ambassades van verschillende landen zijn gehuisvest en die Hollanders wisten toen heel goed wat en hoe zij de domme Surinamers moesten misleiden. Zelfs de populairste advocaat van Surinaams komaf hebben ze gepakt. En deze op zijn beurt de nabestaanden van de decembermoorden.

  NOS: verdachte moord Suriname via Frans-Guyana gevlucht. Dan is de NOS bekent met de vluchtroute van de moordenaars (diaspora’ s) uit Nederland. Wel precies zo makkelijk konden zij evengoed de Nederlander Bouterse toen hebben uitgeschakeld.

  Nederland is aansprakelijk voor de slechte situaties in dit land. Niet Bouterse is de verrader maar die Hollanders zelf. De fout niet bij anderen zoeken maar aan zichzelf.
  Het doel van de Hollanders zijn bereikt en hebben stront met de ingezetenen.

  den Haag kent Suriname beter dan de Surinamers zelf
  Surinamers zijn te licht bevonden en zullen altijd de prooi zijn van Holland


  Maak melding

 9. @ Chancelor
  Ik heb het niet over die ene die dood is geschoten want om wat voor reden dan ook , deze man is er niet meer dus over hem geen mening want niets verandert de situatie.
  Meer nog over de dader want dan kan hij geen andere slachtoffers maken.
  Joe grab sa mi en bedoel?


  Maak melding

 10. lawman datra,

  er is er slechts 1, die 15 onschuldige en ongewapende landgenoten heeft gemarteld, gefolterd, verminkt en standrechtelijk vermoord, en dat is DESIRE DELANO BOUTERSE. De drugsveroordeelde meervoudig moordenaar die jij en je laffe, angstige landgenoten tot 2 maal toe tot president hebben gekozen. Dus stop met je geindoctrineerde, paranoïde lulkoek over Nederland, maar ken je geschiedenis.


  Maak melding

 11. @LAWMAN :

  De Nederlanders hebben al ons Geld, al ons Goud, al Onze Deviezen en Onze Reserves doen VERDAMPEN, niet Paars !

  De Nederlanders hebben toen de staatskas LEEG was gerommeld, ruim DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD/bankbiljetten gedrukt en uitgegeven aan Paarse consumptieve bullshit !!

  De Nederlanders faciliteren CORRUPTIE en de Harddrugshandel in Sranan, niet de Paarse clan !

  Niet de toenmalige gedeserteerde legerleider en vrienden hebben de trekkers overgehaald bij de December-massamoord op onschuldige Surinaamse staatsburgers , maar de Nederlanders !

  Binnenkort gaan de Nederlanders alle Sranan staatseigendommen, zoals gebouwen, gronden en goederen, VERKOPEN aan hun politieke vrienden,tegen vriendenprijsjes ! Neks no fout !
  Niet de Paarse regeringsclan is dat van plan !!!!

  PS : Er zijn nog opvangplekken vrij in de Sranan Psycjiatrische inrichting, voorheen bekend als WOLFENBUTTEL !

  Daar behandelt men ook patienten met het “alles-is-de-schuld-van-Holland-syndroom” !!!!!


  Maak melding

 12. Beste Surinamers,

  Zal met de deur in huis vallen en eerlijk zijn. Woon zelf in Nederland. Maar ik zie en hoor dat er zoveel kwaliteit in Suriname is (en dat geloof ik zelf ook echt) dat alles wat de bevolking wil kan gebeuren. Het is alleen dat de mensen hand in hand moeten gaan staan. Dus als bouta zo slecht is wang nieuw mang moes oppo.

  Ik kijk uit naar het Suriname na 2020 en zou graag zou daar graag een steentje aan bij willen dragen.

  Stat strong #wangsranang


  Maak melding

 13. Lauwmandatra na 42 jaar moeten we nu eindelijk beginnen om onze problemen zelf op te lossen.Hebben wij Nederland uitgebuit?Neeeee
  Ik ben blij dat het Caraïbisch gedeelte van Nederland zich niet heeft laten pakken als Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES