Suriname op Miss Tourism World Verkiezing

3
Suriname op Miss Tourism World Verkiezing

Xaviera Plet, die op de derde plaats van de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing 2017 eindigde, vertegenwoordigt Suriname op de Miss Tourism World pageant in Maleisië. De verkiezing wordt op 27 januari as. gehouden.

Plet studeert geschiedenis aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Haar studierichting is Heritage Tourism. “Alles wat te maken heeft met erfgoed vind ik interessant. Ik wil mijn masters behalen in die richting en een van mijn dromen is om internationaal bezig te zijn met werelderfgoed. Misschien in Unesco-verband”, vertelt ze.

Voor het eerst is er een miss uit Suriname naar dit contest, waar meer dan veertig andere landen aan meedoen, afgevaardigd. Op de foto Xaviera Plet in haar nationaal kostuum (FOTO: Stichting Tropical Beauties Suriname)

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.