zo 18 feb 2018 00:09
post thumbnail

Suriname op Miss Tourism World Verkiezing

3

Xaviera Plet, die op de derde plaats van de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing 2017 eindigde, vertegenwoordigt Suriname op de Miss Tourism World pageant in Maleisië. De verkiezing wordt op 27 januari as. gehouden.

Plet studeert geschiedenis aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Haar studierichting is Heritage Tourism. “Alles wat te maken heeft met erfgoed vind ik interessant. Ik wil mijn masters behalen in die richting en een van mijn dromen is om internationaal bezig te zijn met werelderfgoed. Misschien in Unesco-verband”, vertelt ze.

Voor het eerst is er een miss uit Suriname naar dit contest, waar meer dan veertig andere landen aan meedoen, afgevaardigd. Op de foto Xaviera Plet in haar nationaal kostuum (FOTO: Stichting Tropical Beauties Suriname)

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

 1. Mag ik voor Miss Corruptie die vette rotzak zwijn jenever van dijk silos voor dragen?

  zaterdag 13 januari 2018 om 09:27 uur.
 2. @ Ram
  Dat mag je

  zaterdag 13 januari 2018 om 22:53 uur.
 3. Deze verkiezing wordt gehouden in Zimbabwe. Er is speciaal transport nodig voor de Surinaamse vertegenwoordigster.

  zondag 14 januari 2018 om 10:16 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com