Politie Suriname zoekt Surinaamse-Nederlander voor moord

10
Politie zoekt Surinaamse-Nederlander voor moord

De politie in Suriname heeft de medewerking van de samenleving gevraagd voor het aanhouden van Rudolf Pengel(FOTO), verdachte van het dodelijke schietincident gisteren in Paramaribo. Pengel, die de Nederlandse nationaliteit bezit, wordt ervan verdacht de 28-jarige Roberto Kida in de ochtend van vrijdag 12 januari te hebben doodgeschoten bij de bar Shisha Lounge aan de Wolframstraat.

De schutter verliet na de daad de plek met medeneming van het wapen. Het onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten leidde naar hem. De politie verspreidde daarna bovenstaande foto van de verdachte.

Eenieder die informatie kan verstrekken over deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736,403252, de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.


10 REACTIES

 1. Er wordt NOG EEN Surinaamse Nederlander gezocht, voor

  MASSAMOORD OP SURINAAMSE STAATSBURGERS !!!

  Zijn Nederlandse mede-couplegers (koloniale helpers bij zijn Staatsgreep in Sranan) hebben, echter zijn IND-dossier in NEDERLAND , VERDONKEREMAAND !

  NEDERLANDS STAATSGEHEIM, BAJA !!!!!

  PS : SRANAN VOLK NANGA SRANAN RECHTSSTAAT SA

  WINI !!!! TEKI YU AI LUKU !!!!


  Maak melding

 2. Geen mens op de aardbol is instaat om wonderen te verrichten. geen Politie, Arts, Bisschop en Lukuman. Zo zie je weer hoe klein de mens kan zijn. De mens is in feite machteloos en toch maken wij anderen het leven zuur en ondragelijk.

  Het pesten is een Nederlandse uitvinding en kent geen grenzen. In dit land wordt je gepest totdat je dood neervalt.
  Het is ook weer bewezen dat wij mekaar moeten helpen en met oplossingen komen. En niets anders. .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.