‘Create your own 2018’ training in Suriname

7
‘Create your own 2018’ training in Suriname

‘Create your own’ is een serie trainingen die zeven tot acht keer per jaar in Suriname wordt gegeven door Ineffable NV. Ook aan het begin van dit jaar gaat de eerste training van start met als thema ‘Create your own 2018’ op zaterdag 13 en zondag 14 januari. Daarbij worden de deelnemers handvatten aangereikt om te proberen 2018 tot een succesvol jaar te maken. Jean luc van Charante(FOTO) van Ineffable NV geeft aan dat tijdens deze training ondermeer zal worden gekeken naar persoonlijke ontwikkeling. Ook zullen er praktische tips worden gegeven en is er gelegenheid tot netwerken. Het seminar is er op gericht om vooral jezelf te ontwikkelen.

De bedoeling is om lange termijn doelen te stellen en proberen je leven zoals het nu is bij te schaven zodat je dit jaar een betere verse van jezelf kan creëren dan het vorig jaar. De dingen die je dit jaar zal gaan doen ook met een breder beeld omdat je verder wilt kijken waar wil je naar toe in dit leven. Wat zijn de dingen die echt belangrijk zijn voor jou in dit leven. En die dingen zullen ook tijdens het seminar naar voren komen.

Ook aan de veranderingen die je wilt doorvoeren in je leven zijn consequentie verbonden. Op het seminar zal ook nagegaan worden hoe je met deze consequenties omgaat. Uiteindelijk zal het moeten gaan leiden naar hoe haal ik het maximale uit 2018. Van Charante is zelf ook de trainer van het seminar welke vandaag en morgen wordt gehouden.


7 REACTIES

 1. Mooi initiatief maar de vraag is of het ook zal werken bij de bevolking hier. Want het velen niet op een.positieve manier het beste uit zichzelf te halen. Misschien roven en.moorden. Succes hoop dat het lukt voor degene die dit echt willen.


  Maak melding

 2. Mi Gado, de nieuwe Surinaamse Emile Ratelband die brood ziet in de noodlijdende situatie waarin het land verkeert. TJAKKAAAAA; de 1 z’n dood is de ander z’n brood.
  Alle goeie bedoelingen ten spijt; het gaat niet helpen doordat de middelen en de visie van anderen om het volk een gelukkig en gezond bestaan te laten lijden simpelweg ontbreken. How can you stop Suriname from falling down?


  Maak melding

 3. Elk nieuw initiatief om Suriname en dus ook Surinamers (hoe kan het anders) is hard nodig en echt superwelkom. Chapeau hoor voor deze initiatiefnemer, de heer Van Charante. Heel goed en ga zo door met goede initiatieven.


  Maak melding

 4. Eigen initiatieven betekent zelf doen en hard werken. En deze uitspraak is reeds gezegd sinds 1975. Maar ten spijt, want Siriname heeft een grote bevolking die niet wilt produceren door zelf doen en hard weren en eigen geld verdienen. . Waarom zoudt men dat doen als ze gemakkelijk luie baan krijgt bij de overheid als ; hanganbtenaar en alles gratis als voedselpakketten, schoolpaketten enz enz. Je kunt als brugman lullen en het zal altijd zo blijven.Het is gewoon een illusie. Deze gedachte van create your own is te mooi om reeel te zijn. En Suriname is heel goed met met het investeren van mooie woorden. Alleen mooie woorden aan hun kinderen te vertellen zullen de kinderen later ook alleen Mooie woorden produceren. Advies is . ondernemen is aanpakken en hardwerken en niet praten,


  Maak melding

 5. Zelfscholing recept

  Lees alles wat je in handen krijgt. Gebruik daarbij een woordenboek voor uitleg van de woorden die je niet begrijpt.
  Schrijf daarna al de moeilijke woorden op , lees en schrijf ze gedurende acht dagen drie maal daags op.
  Schud je zelf wakker vóór het gebruik.(Praat met jezelf)
  Beterschap!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.