zo 18 feb 2018 00:09
post thumbnail

Marchiano door naar live shows The voice of Holland

0

De Surinaams-Nederlandse zanger Marchiano Markus heeft vanavond de knock-out fase van het populaire programma The voice of Holland overleefd. Marchiano, ook wel bekend als Shano, gaat nu door naar de live shows van de talentenjacht.

The voice of Holland is de talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om echt talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om.

Shano is geen onbekende in de muziekwereld. Op dit moment is hij al enige tijd een van de hoofdzangers van de UrbanKawina formatie PASSION. Op vrijdag 3 februari is Marchiano met de band te zien op Carifesta’s Carnaval Warming-up Party.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com