‘Traditionele’ 3 halen, 2 betalen SLM aanbieding naar Suriname

12
Weer 3 halen, 2 betalen SLM aanbieding naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij SLM heeft dezer dagen weer haar jaarlijkse, bijna traditionele ‘3 halen, 2 betalen’ ticket actie. Daarmee kun je met 3 personen vliegen vanuit Amsterdam naar Suriname v.v. voor €1.604,-. De verkoop en reserveringen zijn alleen mogelijk op de vakantiebeurs Utrecht, bij de SLM balie in Hal 4.

Het actietarief, dat neer komt op circa €535,- per persoon, is geldig voor reizen uit Amsterdam van 13 januari t/m 30 juni 2018 en terugreis van 02 februari t/m 20 juli 2018. Minimum verblijf 7 dagen, maximaal verblijf 2 maanden. Betaling: binnen 5 dagen na beurssluiting.

Surinam Airways heeft ook dit jaar een eigen stand in hal 4 op de vakantiebeurs 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, die wordt gehouden van woensdag 10 januari t/m zondag 14 januari 2018. Beurs bezoekers worden aangeraden snel gebruik te maken van deze actie vanwege het beperkt aantal stoelen.


12 REACTIES

 1. En in de top 3 eindigen in de lijst van de maatschappijen met de meeste vertragingen van EUclaim, is trouwens wel een manier om goedkoper te vliegen zoals mijn vrouw ook overkwam in April jl. onder dwang is de SLM overgegaan dat 300 euro compensatie, wel onder dwang van een eventuele rechtsgang naar de rechter, na een 2e verzoek van EUclaim tot compensatie. op de dag van vertrek ‘sochtends 5 uur voor vertrek nog geinformeerd naar eventuele vertraging terwijl het vliegtuig dus al onderweg was en bekend was bij de SLM dat het met vertraging aan zou komen, maar niet doorgegeven werd in aan de passagiers, zodat die pas op Schiphol op de hoogte werden gesteld dat het vliegtuig pas om 19.00 zou vertrekken, is zelfs nog later geworden, zo gaat dus de SLM met zijn klanten, om ze worden ronduit beflikkerd door deze kutmaatschappij, in het verleden al meer met dit soort handelswijzes gekonfronteerd, SLM, No Way


  Maak melding

 2. Hier zou ik tegen alle tegenstanders van de huidige president kunnen zeggen:”Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.” Er wordt hier gepraat over reizen naar Su, wat heeft dat met de regeringsleider te maken?


  Maak melding

 3. Sommige mensen zijn zo beperkt, dat ze niet veder kunnen kijken en lezen. En al helemaal als het om het begrijpen gaat. Ik heb meelij met VBers. Aan VBers, ondanks jou B, vraag iemand je te helpen om hoofd- van bijzaak te(onder)scheiden.


  Maak melding

 4. @ Verbazing
  “Wie zonder zonde is werpe de eerste steen”

  Ik , en de meesten hier hebben geen veroordeling, waar dan ook in de wereld, voor drugshandel laat staan voor moord of verantwoordelijk voor massamoord,
  En ik kan me heel goed voorstellen dat velen er voor bedanken naar een land af te reizen, waar dit soort criminelen als een zogenaamde president, de dienst uitmaken, je moet al wel heel veel paarse poep in je ogen hebben wil je dit niet willen of kunnen zien


  Maak melding

 5. Zelden of nooit doet de SLM een schenking aan wees tehuizen. Ndp regering maakt alle bedrijven dit jaar kapopt. Na soso marketingtechniek foe poeroe moni uit sma sakka.


  Maak melding

 6. Allen, ( en vooral aan de SLM),

  Willen jullie vanuit Nederland meer toeristen krigen in Suriname, dan moeten zulke speciale akties ook in de periode van de zomer vakantie in Nederland gehouden worden.
  SUCCES


  Maak melding

 7. Geldt dit ook voor de business class/1 ste class, zo ja!, dan wil ik de 10 of 12 stoelen voor deze actie per direct kopen voor de 1ste week van juli 2018. plaatsen AB, BF1, 2, JK. Goede Lounge Service zowel op Schiphol als Zanderijen; teevee, internet & laptop, koffers, stoelservice, toilet, whisky, Jack Daniel zonder ijsblokjes, AE DOR Napoleon Cognac, Red Label Johnny walker met ijsblokjes, inschenken met een big smile, Goede Service en eten voor die prijs. vlotte/snelle afhandeling bagage op Zanderijen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.