vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoDiverse bedrijven uit Suriname op Vakantiebeurs Utrecht

Diverse bedrijven uit Suriname op Vakantiebeurs Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

De Vakantiebeurs 2018 is dinsdag officieel geopend door de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra. Gisteren was de vakdag die alleen toegankelijk was voor professionals. Vanaf vandaag, woensdag 10 januari, kan iedereen naar de beurs. Ook dit jaar presenteren diverse bedrijven uit Suriname zich in de Jaarbeurs. En dat ziet er zo uit:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Er is geen koopkracht in Suriname.Er is geen concurrentie tussen de winkels en bedrijven.Lege schappen ,schaarste,gevecht word elke dag geleverd om winkels open te houden, ,en ze gaan op vakantiebeurs?!
  Prettige vakantie toegewenst.Mens, het betekent heel veel als je voor enkele dagen de zielige situatie in Suriname kan ontvluchten.


  Maak melding
 2. Er is behalve de 2 pis ruikende winkelstraten en het paleis van de hoofdverdachte geen moer te doen in de emiraten van dhr andro keskesi-kebai.

  Als je dan toch voor de natuur naar t binnenland wil, kun je net zo goed naar brashon gaan. Ben je goedkoper uit. Voor 699 ga je 8 dagen all in naar de ECHTE Dubai. En voor 899 heb je 1 ticket naar Keskesikeba kondre, en sta je nog met een droge mond op zanderij en heb je niet eens je hotel erbij.


  Maak melding
 3. Die Halbe Gaare vindt dit soort klusjes lekker. Vroeger verdedigde hij de steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk met verve, bu verdedigt hij met verve de relatie met mensenrechtenschenders (de echte roversholen) als Saudi Arabië.
  Het onrecht zit gewoon in hun bloed.


  Maak melding
 4. Ik vraag mij stellig af wat op opbrengst zal zijn van deze beurs als Suriname nieteens een Ambassadeur daar wil hebben.
  Veiligheid staat voorop. Staat er ook een stemt die veilig op vakantie in Suriname promoot op de beurs?


  Maak melding
 5. Ik denk dat het een goede zaak Suriname te promoten op de beurs maar wat het aller belangrijkste is de veiligheid is niet gegarandeerd in het land. Veiligheid is prioriteit nummer 1, ressorts aanleggen met zware beveiliging en de excursies met beveiliging in het binnenland moeten betaalbaar zijn.

  Criminaliteit komt overal voor maar in landen waar toerisme aantrekkelijk is heeft men goed beveiligde ressorts en faciliteiten van een hoog niveau.

  In Suriname is toerisme nog prematuur en veel bezienswaardigheden heb je niet, binnenland uitgezonderd.
  Ecotoerisme daarop moet men zich specialiseren !!!!

  Wat ook belangrijk is een cursus sociale vaardigheden en dat begint op de luchthaven. Iedereen welkom en goede vakantie wensen is een kleine moeite.


  Maak melding
 6. Begin bij veiligheid te bieden aan iedereen die in Suriname woont en op vakantie gaan want indien dat in orde is zul je zien dat alles in stijgende lijn komt betreft vooruitgang van Sweti Sranang. Belachelijk dat je steeds moet lezen dat indien er ergens inbraak is geweest etc.dat de politei geen vervoer heeft om te komen. Mensen wacht dan ook niet op hun om uw hebben en houwen te beschermen want ze hebben geen tijd en zin in. Een oplossing zou zijn als je in je eigen buurt een buurtwacht opricht met de mensen die daar wonen en elkaars bezittingen in de gaten houdt. Ook zou je met elkaar een schema kunnen maken om met een paar mensen ieder dag door de buurt te gaan surveilleren. Op deze manier weten de dieven dat ze in de gaten worden gehouden. Tek wang bung stefi tiki nanga yu gi de dagoe en fufuru mang.


  Maak melding
 7. @ Blanche Marie ik sluit mij aan bij u.
  Een glimlach kost niks maar doet wel goed bij u en de ander. Fijne vakantie of welkom terug met een SMILE zijn maar 2 woorden die zo uitgesproken zijn en die bij u en een ander een fijn gevoel achterlaat. TRY IT 🙂


  Maak melding
 8. Allen,

  Voor een heleboel gezinnen in Nederland is Suriname niet meer aantrekkelijk, dit komt onder andere door:
  -de hoge ticket kosten.
  -Onveiligheidsgevoel.
  SUCCES.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES