Minister bezoekt jongen die aangevallen werd door puma

19
Minister bezoekt jongen die aangevallen werd door puma

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname, overhandigt een Barcelona-shirt en een voedselpakket aan Miliesie Koedemusu. De 11-jarige jongen is herstellende van de zware verwondingen die hij een maand geleden opliep na een aanval door een puma.

De jongen uit het dorp Guyaba aan de Suriname rivier was met zijn tante naar de kostgrond toen hij werd besprongen. De tante kwam in actie en hakte drie keer met een vlijmscherpe houwer in op het beest.

De puma vluchtte weg, maar werd twee weken neergeknald toen hij opdook bij een andere kostgrond.


19 REACTIES

 1. GOEDE AVOND EEN IEDER.
  IETS NEGATIEF ZOU JE ZIEN NAAR “DE”NEGATIEVIETEITEN.
  MEN KIJKEN NAAR FOUTEN OM HERRIE TE SCHOPPEN.
  MINISTER ,GA ZO DOOR MET GOEIE DINGEN.
  FIJNE AVOND MENSEN


  Maak melding

 2. Waarom gaan mensen in het bos wonen ze weten toch dat daar wilde dieren zijn? En er risico’s zijn? Dat arme kind ik ben blij dat hij nog leeft en hulp heeft gekregen zodat hij niet getraumatiseerd raakt.


  Maak melding

 3. Die tante van het slachtoffer mag ook in het zonnetje gezet worden. Zij heeft een heldendaad verricht door de puma aan te vallen. Ja, zet haar gerust in het zonnetje.


  Maak melding

 4. Zie je!! dat bedoel ik nou!! Suriname meet met altijd twee maten!! Nooit eerlijk dus!! Waarom hij wel en de tante niet, terwijl, jawel!! inderdaad Mohamed!!! De Tante de heldendaad heeft gepleegd!! Bij de Suries is het eerst doen dan denken!! Maar denken kunnen zij ook niet goed!! PFFFFFF!!!

  A NO MI!!!


  Maak melding

 5. Dat een puma een mens aanvalt is een raar geval. Meestal is het beestje ziek en kan normale prooi niet vangen.

  Er was een geval geweesr in een bergachtig gebied van de VS waar een puma een groep mensen van voren aanviel. De mountain lion heeft het niet overleeft. Het was ziek en hongerig.

  In Su had een jager op een puma geschoten en verwond. De tiger rende op de man af. Gelukkig was de tweede schot dodelijk voor de puma. Anders…


  Maak melding

 6. zelf onze lieve dieren lijden onder juk van bouta.
  alles te maken aan voedsel te kort.
  De djoekas zijn nooit dier vriendelijk geweest ipv van wegjagen dan dood maken.


  Maak melding

 7. Jammer, Hadden de joeka’s maar zoveel lef om die paarse kakkerlak en zijn consorten dood te schieten toen hij in moiwana aan de slachting begon.


  Maak melding

 8. Laffe honden hebben onze zeldzame zieke hongerige dier gedood. Wil je me zeggen dat het de de zelfde dier was? Jullie luie honden daar hebben alle voedsel van die tijgers opgegeten. Door voedsel te kort vallen ze ook mensen en huisdieren aan. Ga me nou niet zeggen dat je een gezonde tijger kan kappen. Ja tegen een hongerige dier kunnen ze wel. Kijk zelf naar de foto wat voor bedelaars kleding ze daar aan hebben. De ene kant beschermt de regering de tijgers en aan de andere kant krijgen ze wapens om ze te doden. De boslandcreolen moeten leren zelf kippen te kweken en niet de natuur leeg halen.


  Maak melding

 9. Aan een paar van de reacties hier,zie ik de bevestiging van mijn vermoeden waarom wij in Suriname niet vooruit komen.Zolang mensen in Suriname of buiten Suriname,die zich gebonden voelen met Suriname,zich zo laag waardig blijven gedragen, en zo vernederend en discriminerend kunnen uitlaten naar elkaar toe blijft Suriname als land zoals het nu is. Van natievorming zal er geen sprake zijn. Bouterse is de gebeten hond maar het individualisme en respectlooscheid naar anderen heb jij jezelf aan geleerd.Als je dat maar zou kunnen afleren dan kom jij een stuk verder in jouw ontwikkeling.


  Maak melding

 10. Helemaal met je eens educate. Het verklaard waarom wij niet vooruitkomen het lijkt wel een vloek. Denken dat je beter bent dan een ander en op de ander neerzien. Zo’n ernstig geval waar nota bene een kind bij betrokken is en zulke harteloze opmerkingen. Sommige mensen gedragen zich anno 2018 nog steeds als barbaren. Het zegt veel over hun ontwikkeling en wereld visie. Je schaamt je dat er nog mensen zijn die anno 2018 nog zo bekrompen denken.


  Maak melding

 11. Poema valt geen mensen aan en eet ook geen mensen. Die jongen gooide met stenen naar het zieke dier en dan moest het mager dier zich beschermen. Laffe tante kan wel tegen zieke dier. En dan krijg die stoute jongen een Barcelona-shirt ook. Wat hebben ze met al het geld van het goud gedaan? En nog steeds kunnen ze geen kleren kopen. Zeker het geld aan de de mooie dames verspeelt. Jammer dat ze ook de rivieren met kwik vervuild hebben.
  Een gezonde tijger had die jongen opgegeten. Wees blij dat Suriname geen echte tijgers heeft als in Asia. Kweken jullie kippen en laat de bosdieren met rust.


  Maak melding

 12. Die jongen werd besprongen door de puma. Die puma wilde seks, want die bosjesmannen hebben de partners van die puma’s zowat uitgeroeid. Wat moeten ze dan anders?

  In de nabije toekomst gaan dieren mensen verkrachten, dus kijk uit wat voor huisdier je hebt. Zelfs je hond of je kat kan je verkrachten.


  Maak melding

 13. Sommige mensen reageren echt,,, ik weet het niet. Ik zeg het liever niet. Niemand kiest ervoor om in het bos te wonen. Een dier kan ver wandelen opzoek gaan naar voedsel. Dat dier heeft weken niet gegeten, anders had hij de jongen niet aangevallen. Als een minister zou ik het anders gedaan hebben. De medische kosten bijv en de scholing. Maar grappig, Surinamers dist hun eigen product. Barcelona. Maar in Barcelona kennen ze Suriname niet en geven geen worst om.


  Maak melding

 14. Ik woon in Saramacca waar er elkedag op mijn erf wilde watradagoes lopen, en ook de Surinaamse tijger, soms met twee , vlak langs mijn huis. Omdat ik de Nederlandse nationaliteid heb, krijg ik geen jacht vergunning. Men vraagt een uittreksel van uit Suriname, ik heb een aanvraag gedaan, heb al bij de centrale bank betaald, en verder verlangt men dat ik me eerst uit Nederland uitschrijf, om vervolgens een Surinaams uittreksel te kunnen krijgen. Moet ik dan eerst doodgebeten worden?


  Maak melding

 15. Glen surinaamse tijgers eten geen mensen. Suriname heeft gelijk en je ben een gevaarlijk man en je hoort niet daar. Mensen als jij hebben de natuur geplunderd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.