zo 18 feb 2018 00:00
post thumbnail

Huldiging Consude Games 2017 medaillewinnaars Suriname

3

Surinaamse atleten hebben het tijdens de Consude Games 2017, de Zuid-Amerikaanse Schoolsport Spelen welke werden gehouden in Bolivia, heel goed gedaan. Suriname heeft tijdens de spelen in december, 2 gouden en 1 bronzen medaille behaalt. De medaillewinnaars werden onlangs in het Lalla Rookh gebouw gehuldigd en hebben bloemstukken en waardebonnen mogen ontvangen.

Alicia Grootfaam heeft met kogelstoten een gouden medaille kunnen bemachtigen en Ilona Enser met verspringen. De bronzen medaille is door Cherish Dikmoet, Chenelva Wienamba, Tanisha Sabajo, Ilona Enser en Bernice Kortstam met de estafette 5 x 80 meter behaalt.
Luciano Mentowikromo, de directeur van Sportzaken gaf aan dat normen en waarden de mentale kracht vormen en moet opbouwende kritiek ter harte worden genomen. Volgens hem zijn tegenslagen een onderdeel zijn van het proces om kampioen worden.

De takken van sport waaraan Suriname had deelgenomen zijn schaken, atletiek (ook atletiek voor scholieren met een beperking), basketbal, zaalvoetbal, zwemmen en volleybal. Consude Games is de Zuid-Amerikaanse Schoolsport Spelen. Hieraan doen studenten mee in de leeftijdscategorie 12 en 14 jaar. In 2019 worden de Spelen in Peru gehouden.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

  1. En die goudplaakje mag je dan aan de boefjes afgeven! Of zij komen het halen!!

    dinsdag 9 januari 2018 om 18:56 uur.
  2. NDP IS GOED VOOR WAKA TJOP SPELEN .

    dinsdag 9 januari 2018 om 22:02 uur.
  3. Was voorbestemd dat sommigen goud zouden winnen en anderen niet.

    woensdag 10 januari 2018 om 15:23 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com