Adembenemend drone filmpje van natuur in Suriname

14
Adembenemend drone filmpje van natuur in Suriname

Met behulp van een drone heeft de Surinamer Fabian Vas vier jaar lang adembenemende beelden gemaakt van plekken en de natuur in heel Suriname. Met deze beelden hebben hij en zijn team onlangs een filmpje gemaakt getiteld ‘Suriname, Experience The Energy of Nature’. Het filmpje ging 2 weken geleden online via Facebook en telt inmiddels al meer dan 125.000 weergaven.

I’ve promised the people of Suriname that I would make them proud of their country. I’ve traveled for 4 years through Su and collected the best footage of this green country. Together with our team we made this movie of Suriname possible and now it’s ready to be shown to the world” zegt Vas erover.

Bekijk de film hier en oordeel zelf maar:

14 REACTIES

 1. Schitterend adembenemend wat een weelde hebben de Surinamers.
  Hopelijk gaan ze met dit bezit verstandig om.
  het zal erom spannen of dit juweel zal blijven bestaan of dat dit zal worden vernietigd door de ontbossing als gevolg van buitenlandse ondernemingen die de houtkap en goud en bauxiet grote delen van het oerwoud omtoveren tot kale vlakten.
  Voorbeeld:
  Bronsberg bestaat nagenoeg niet meer


  Maak melding

 2. Dit is heel mooi in beeld gebracht.
  Het geeft aan wat de waarde is en wat er kan.
  Het laat ook zien wat er VERNIETIGD IS en WORDT.
  Hier kan ik emotioneel van worden

  Om het politiek te maken echte NDPers Jaag Bouterse en zijn kliek weg en het land heeft alles wat je hart kan begeren


  Maak melding

 3. heel heeeel mooi prachtig.
  dit moeten wij surinamers koesteren.

  de bandieten moeten maar oprotten!!
  anders gaat het prachtig natuur naar zijn verdoemenis.
  suriname is tot nu toe van alle werelden rijk aan natuur-bos 80-90%


  Maak melding

 4. Wat een prachtig land, ben hier nu twee weken en heb de bekendste plekken gezien alleen het binnenland moet ik nog maar toe.
  Ik ga zeker terugkomen.
  Suriname mi lobi joe.


  Maak melding

 5. Su is een prachtig land De roofbouw moet nu stoppen er moet vol ingezet worden op toerisme. De toerist wil graag betalen om de natuur te zien op die manier is er werk en geld zonder dat de natuur vernietigd word en het mooiste als de Surinamer de toerist zich welkom laat voelen blijven ze komen en blijft het geld dus komen Dit integenstelling tot de goud en bauxiet winning dan is het bos weg en als het goud en de bauxiet op zijn is het inkomen weg


  Maak melding

 6. Suriname is altijd een mooi land geweest wat de natuur betreft.
  Jammer dat er teveel vernietigd wordt. Onze nazaten moeten ook van kunnen genieten. Prachtige beelden gemaakt. Gelukkig niet in van de chaotische stad en de scheve verwaarloosde huizen met een BMW voor de deur. Nu de binnenstad aanpakken van zware vervuiling. Voetgangers paden duidelijk markeren. Minder auto’s en bussen, door de uitlaatgassen wordt de natuur ook vernietigd.


  Maak melding

 7. Daarom werd ik verliefd op Suriname, toen ik er voor het eerst heen ging vond ik de natuur echt supermooi en zoveel groen had ik nog nooit gezien, echt supergaaf.


  Maak melding

 8. het ziet er prachtig uit; toerisme en pet flessen en afval, dat blijft zwerven in de jungle??? hoe gaan ze dat aanpakken! de surinamer die recreeert in de jungle weet niets af van natuur schoon behoud!!! de zwerfafval in paramaribo zegt al genoeg! 1 jaar in suriname gewoond en gezien, de surinamer kun je niks leren, want ze weten altijd alles beter…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.