Rouwdienst in A’dam voor zanger Marchano Leyman

0
Rouwdienst voor overleden zanger Marchano Leyman

Op vrijdagavond 5 januari aanstaande is er een speciale rouwdienst in Amsterdam voor de onlangs in Suriname overleden zanger Marchano Leyman van Ghabiang Boys. De dienst vindt plaats van 19.00u – 03.00u in Club DNA aan de H.J.E. Wenckebachweg 180 te Amsterdam.

Marchano overleed vorige week op 49-jarige leeftijd. “Namens de familie en De ZwareGuys nodigen we iedereen uit die wil komen. Alle muzikanten die een bijdrage willen leveren zijn welkom. Er is een muziekinstalatie dus je kan je ding doen”, aldus de uitnodiging.

De overleden zanger zou op dinsdag 2 januari zijn 50-ste verjaardag vieren in Suriname.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.