ma 19 feb 2018 04:09
post thumbnail

Rouwdienst in A’dam voor zanger Marchano Leyman

0

Op vrijdagavond 5 januari aanstaande is er een speciale rouwdienst in Amsterdam voor de onlangs in Suriname overleden zanger Marchano Leyman van Ghabiang Boys. De dienst vindt plaats van 19.00u – 03.00u in Club DNA aan de H.J.E. Wenckebachweg 180 te Amsterdam.

Marchano overleed vorige week op 49-jarige leeftijd. “Namens de familie en De ZwareGuys nodigen we iedereen uit die wil komen. Alle muzikanten die een bijdrage willen leveren zijn welkom. Er is een muziekinstalatie dus je kan je ding doen”, aldus de uitnodiging.

De overleden zanger zou op dinsdag 2 januari zijn 50-ste verjaardag vieren in Suriname.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com