Bekende activist Mikel Haman overleden

17
Mikel Haman Award uitgereikt op Roze Zondag van Kwaku Summer Festival

De bekende Surinaams-Nederlandse aids- en homoactivist Mikel Haman is overleden. De kleurrijke activist was al een tijdje ziek en overleed gisteravond op 54-jarige leeftijd. De in Suriname geboren Haman was een icoon voor de Surinaams-Nederlandse LHBT en HIV beweging en onder andere het brein achter Kwaku’s Roze Zondag.

In 2013 werd hij nog groots gehuldigd op het Kwaku Festival. De organisatie van dit jaarlijks terugkerend festival heeft kort voor Mikel’s overlijden aangegeven een speciale Award naar hem te vernoemen.

Waterkant wenst familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van het verlies van deze markante persoonlijkheid!🙏🏽

17 REACTIES

 1. Aaiiii de omgekeerde wereld. Heden ten dage kun je liever een homo zijn . Hierdoor ontvang je meer respect in deze wereld dan als je normaal door het leven gaat. Dat satan de wereld heel subtiel zou veroveren wat zelfs in de bijbel over geschreven is,is heden ten dage een feit. In verschillende Europese steden is het zelfs zo erg dat de homo’s de dienst uitmaken.
  Ben je geen homo dan wordt je niet in dienst genomen. Scheld je homo’s uit dan wordt je opgepakt en zelfs veroordeeld.
  Dus zoals het beschreven is in de bijdel dat satan de wereld zal veroveren is vandaag de dag een feit.

  Tjee


  Maak melding

 2. Je kan niet met die moderne tijd noh!waar al jullie leugens onder de loep worden genomen door kritische mensen die geen schapen zijn van je witte God met zijn pedofielen en oplichters. Jij bent dus ” normaal ” !???laat me niet schateren v d lach. Luister “schaapje” ik heb nieuws voor je. Je bent zwz n schaap. Een niet kritische volger van bullshit. Je kent de geschiedenis niet. Ook jij bent bedrogen.lang leve de Homo’s.!!! Lang leve Mikel🙌🙌🙌🙌


  Maak melding

 3. RIP Mike. Wat een zielige en domme reactie. Hoe achterlijk moet je zijn om zo te reageren.
  Ik snap ook niet dat mensen God bij halen. Zogenaamd zijn ze gelovig, maar ze accepteren anderen niet.
  Mi Mofo is helemaal zielig met zijn/haar reactie.
  Hij Is niet aan Aids gestorven en als dat ook zo was, maakte het niets uit.
  Hij heeft gestreden voor groepen waar hij achter stond en heeft veel voor ze gedaan.
  Een beetje respect is op Zijn plaats.
  Ik kende hem plm 35 jaar en hij heeft veel bereikt met zijn strijdlust.


  Maak melding

 4. Hi hugo
  Wie zegt dat hij een boeler of homo is. Waar het om gaat is dat letterlijk satan over dit aardbol in de jasje van homo’s en potten zich aan het manifesteren is. Rand bebiel behoor jij ook tot ziin bille maatjes.

  Tjer


  Maak melding

 5. Who the fuck are you to judge people. Let my cousin rest in peace. It’s ignorant people like you that are polluting this world. He died a legend, but you at the other hand are a disgrace to your family that your own mother is ashamed of you. Go to hell.


  Maak melding

 6. Who the fuck are you to judge people. Let my cousin rest in peace. It’s ignorant people like you that are polluting this world. He died a legend, but you at the other hand are a disgrace to your family that your own mother is ashamed of you. Go to hell.


  Maak melding

 7. wow typisch weer de haters en onbenullen die commentaar geven, wat een reacties rest in peace mike, je bent altijd een voorvechter geweest en hebt je tomeloos ingezet voor de surinaamse bevolking
  de mensen die je gekend hebben zullen je des te meer waarderen.
  ik ken je al vele jaren je hebt overwonnen maar helaas deze strijd verloren , veel sterkte aan de familie en vrienden


  Maak melding

 8. Ik schrik van de negatieve reacties die hier staan. Duidelijk onwetendheid en gebrek aan educatie. Hoe is het verkondigen van haat en niet je medemens lief hebben in lijn met het woord van god?

  Je word als homo geboren, je kiest er niet voor. Heb je enig idee wat jouw woorden doen voor iemand die hier geen keuze in heeft? Jouw woorden maken mensenlevens kapot, doen mensen van bruggen springen en doet slimme geesten verdwijnen. Wat doet deze persoon jou aan? Leef en laat leven, als twee mannen van elkaar houden waar bemoei jij je dan mee? Laat ze van elkaar houden.

  Mensen die haat verkondigen daar hebben we minder van nodig, mensen die van elkaar houden daar hebben we meer van nodig op deze aarde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.