zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname krijgt nieuw 'Countdown' Oud en Nieuw event

Suriname krijgt nieuw ‘Countdown’ Oud en Nieuw event

-

Does Travel - naar Suriname

Elk jaar komen familie, vrienden en geliefden overal ter wereld bij elkaar om Oud en Nieuw te vieren en af te tellen naar het nieuwe jaar. Suriname krijgt dit jaar een nieuw Oud en Nieuw event: The Countdown! SULA(Support Ur Local Artist), I Love SU en Lustig Events presenteren samen op zondag 31 december een spectaculaire Countdown op internationaal niveau, in Acai Futuro City Block.

“Dit jaar nemen we afscheid van 2017 op een buitengewone manier. Vlak voordat de klok middernacht zal toeslaan, zullen we het laatste moment van 2017 aftellen met onze vrienden, familie en geliefden! Om ervoor te zorgen dat 2017 op een spectaculaire manier wordt beëindigd, hebben we een internationale DJ uitgenodigd om het jaar 2017 af te sluiten met! Daarnaast kun je veel champagne, confetti en vuurwerk verwachten” aldus de organisatie.

Hoofdact is de internationale DJ Thomas Newson die samen met Andy Safado, Gilly Gonzales, Rovtrax, Oefmeister, The Future Club, Iwan Esseboom, Gabriel Santos, Laco en vele anderen een speciaal Oud en Nieuw moment creëeren om afscheid te nemen van 2017 en 2018 met open armen te verwelkomen.

Tickets (SRD 50) verkrijgbaar bij Dresscode, Footcandy, Mall Dorp, Zajofa, On The Run (Shell Service Station) en Zus & Zo!

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. Stad Paramaribo aan de wilde kust kan natuurlijk niet vergeleken worden met wereld steden zoals, London, NY, Parijs, Rome. Maar zou toch heel wat mooie plekken moeten hebben of opzetten als deze steden, maar dan klein; plaats voor kunstenaars, schilders, schrijvers, muziek, beeldhouwers, oude boeken, kunstvoorwerpen, cafe, oude klederdrachten. Een straat of plaats met cafés, zoals ’t Vat, maar dan op een plaats waar men rondvaartkorjalen kan pakken speciaal voor toeristen, ook in de avonduren op de Surinamerivie. De Waterkant moet veel beter en mooier worden ingericht. Die gebouwen daar en de banken en stoelen zijn niet echt top en spreken niet tot de verbeelding. Ook al de zwervers en zwerfhonden moeten daar helemaal geen toegang toe hebben.

  De plaats voor kunstenaars, enz zou men kunnen maken aan de Nassilaan, het gedeelte tussen de Pengelstraat en Derbistraat,

  De plaats van Cafés, eetgelegenheden rondom het ‘T Vat,

  De plaats van de rondvaartkorjalen bij de oude SMS steigers /Waagebouw, mondsmond Broki,

  Wel zal moeten deze plaatsen uitmuntend zijn, aanlegsteigers, vlonders, loopbrug, tafels en stoelen bij Broki, waar toeristen rustig ongestoord kunnen zitten bij het eten en drinken, voordat men gaat rondvaren met de rondvaartkorjaalboten op de Surinamerivier, Commewijnerivier, verlichting op Broki als de boten moet goed zijn als men daar ’s avonds, nacht is.

  Ook de veiligheid moet door goed opgeleide bewakers plaats vinden.

  Kortom alles moet top zijn, waardoor toeristen deze plaatsen met plezier bezoeken en in folders deze toeristische plaatsen bekend worden gemaakt.

  Alle soorten personeel zullen goed opgeleide mensen moeten zijn, die in deze sector werkzaam moeten zijn.

  Paramaribo heeft genoeg plaatsen die net als ’t Vat goede toeristische plaatsen kunnen worden. Alleen zal er behoorlijk veel in geinvesteerd moeten worden om het die uitstrastraling te geven, waardoor het overdag, in de middag, vooravond, midnight, vroege ochtend uren voorn toeristen goed toeven is en de service top is. Daar zullen toeristen zeker voor betalen.

  Paramaribo is momenteel een vieze stad, die nog onveilig is en ‘s-avond een dode stad is.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. Elk jaar komen familie, vrienden en geliefden overal ter wereld bij elkaar om Oud en Nieuw te vieren en af te tellen naar het nieuwe jaar!!

  En de fufurmangs staan op scherp te koekloeren!!


  Maak melding
 3. Waarom moet de Surinaamse cultuur worden aangepast ,op basis van hoe bepaalde mensen dat willen zien? Suriname is all aantrekkelijk,Suriname bestaat niet alleen uit Paramaribo ,Suriname moet je niet vergelijken met andere landen en Suriname heeft geen toerisme nodig om mee te draaien in de top. Suriname wordt gewoon weg verkeerd bestuur!

  Ik daag een ieder uit om eens wereldreis te maken ,kom terug en vertrel mij dan hoe veel keren je opgelicht en beroofd bent of wat dan ook zal zijn. Gewoon een verslag voor je zelf maken dan zal je erachterkomen dat je beter kan helpen om het een beter land te maken dan dat je aan de kant staat te schreeuwen van néé we moeten na links of rechts gaan!!

  Ps….geagt


  Maak melding
 4. Geagt@
  Ken jij het land utopia, z’n land is Suriname, in 1965 droomde ik van een paradijs op aarde, en verdikkeme ik had het gevonden.
  Wat is er van geworden na 1975, er waren pogingen die lukte, maar dan komen er een paar hersenloze die moesten het verstieren, politieke tegenstander vermoorden, Moiwana destructie, machts wellustelingen, met een gemiddelde opleiding ULO EN SERGEANT 1 DAAR KUN JE WEL EEN LAND MEE OPBOUWEN.
  Je ziet wat er van gekomen is.
  Ik wens alle Surinamer een gezond en gelukkig nieuw jaar


  Maak melding
 5. Degene die bedacht heeft dat het nieuwe jaar moet beginnen in vriezende koude moet een kip zonder kop zijn geweest….of het was geen blanke.
  Zo zie je maar hoeveel de blanken hebben afgekeken van anderen…..en net doen alsof ze het allemaal zelf bedacht hebben. Afkijken is normaal maar de credits niet gunnen aan die ander, dat is demonisch.


  Maak melding
 6. Ik heb niets fout geschreven over mijn visie. Iedereen heeft een andere achtergrond, opleiding enz en is daarmee gevormd.

  Kunst, cultuur, literatuur, muziek, enz behoren tot alle culturen in de wereld, ook in Suriname is dat er.

  Suriname moet het hebben van ecotoerisme, meer dan genoeg er er wat dat betreft, alleen zal er geïnvesteerd in moeten worden, verblijfplaats voor de toeristen, internetvoorzieningen, omgang met de toeristen, enz. Wat Paramaribo, Commewijne/plantages, overige districten betreft moet daaraan ook gewerkt worden. Dat is wat ik schrijf. Andere volkeren/toeristen die naar Suriname komen willen dit soort zaken ook zien, kunst, boeken, muziek, enz kopen en dit moet je dan net zo proberen aan te bieden als het over de hele wereld gebeurt en daar gaat het om. De toeristen naar verwijzen als het om steden, kunst en cultuur in Stad Paramaribo gaat. Het is er al, maar kan natuurlijk beter op de kaart worden gezet, waardoor er werkgelegenheid ontstaat.

  Het oerwoud is er, ecotoerisme
  Steden hebben allemal kunst en cultuur te bieden aan toeristen en Paramaribo moet dit beter vorm geven.
  – rondvaartboten in Paramaribo,
  – plek/plaats voor kunstenaars zijn en toeristen,
  – literatuur, vermaak en ontspanning,
  – waterkant moet uitmuntende plaats zijn voor toeristen, niet zoals het nu is en die hele speeltuin dat daarin gebouwd is, is fout. ( bouw de speelplaats maar in de Palmentuin).
  – musea moeten zoveel mogelijk in de stad zijn,
  – muziek, kunst, cultuur, lezingen, kunstenaars, literatuur, enz.

  Op die manier krijgen toeristen ook een beeld van een land en het is ook een sector dat een middel van bestaan is.

  Zie Paramaribo maar in de avond/nacht, een dode stad. Casino,Torarica, enkele andere hotels, ’t Vat, erfgoed/gebouwen, criminaliteit, zwervers, straathonden. Is dat alles wat erin Paramaribo gebeurt of te zien is?

  Momenteel is Suriname financieel-economisch in een zeer diepe dal, waardoor cultuur niet veel zal bieden. Het product bestaat er wel. Hoe verkoop je het? Een uitdaging is het wel, maar er zal wel geïnvesteerd worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES