Virgil van Dijk duurste Nederlandse voetballer ooit

21
Virgil van Dijk duurste Nederlandse voetballer ooit

Virgil van Dijk verhuist van Southampton naar Liverpool. Met de transfer is een bedrag gemoeid van 84 miljoen euro. Daarmee is Van Dijk de duurste Nederlandse voetballer ooit. Liverpool heeft de transfer bekendgemaakt meldt de NOS.

Van Dijk heeft een Surinaamse moeder en werd geboren in Breda. Hij brak in het Nederlandse betaalde voetbal door bij FC Groningen. Vier jaar geleden vertrok Van Dijk naar Celtic, waar hij twee seizoenen speelde. Voor Oranje speelde Van Dijk zestien interlands.

Van Dijk is vandaag medisch gekeurd. Liverpool wilde de 26-jarige verdediger deze zomer al graag hebben, maar toen ketste een overgang af.


21 REACTIES

 1. “Virgil van Dijk duurste Nederlandse voetballer ooit”.
  Als we toch in superlatieven denken; Desire Delano Bouterse duurste Surinaamse president ooit.
  Tje poti, hij heeft little Stijfie in de steek gelaten en zoekt nu zijn (g)heil bij Karel Tjoerie.


  Maak melding

 2. Hopelijk zal hij een deel van zijn miljoenen aan het Surinaams volk schenken of laat hij zien werkelijk Surinamer te zijn en alleen aan zichzelf te denken. In dat geval ben ik dankbaar dat de Chinezen niet zo hypocriet zijn.


  Maak melding

 3. Hedwig misschien moeten Surinamers is een keer zelf werken voor hun geld. Altijd maar wijzen naar de mensen uit Nederland maar wel geld van hun willen.


  Maak melding

 4. @ Wiep-Ding
  Zegt niemand redimusu tegen hem??

  Redimusu van harte gefeliciteerd!

  Misschien komt bouta hem wel een handje schudden!!
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Hou je domme WAFFEL,,…PANNENKOEK…Hij lijkt hèèèèl zeker niet op jou soort mie mang.


  Maak melding

 5. @misterbojo
  En?LOST HET MIJN PROBLEMEN OP VOOR ME?
  WORDT SURINAME BETER VAN OF DE WERELD?

  Los je problemen maar zelf op ,uitkering trekkende LUIE FLIKKER…doe wat ga auto`s wassen of een tuin onderhouden dan heb je ook geld ,zelf de zon komt niet meer vo niks op idioot…Bouta zegt het jou elke dag ! go wroko.


  Maak melding

 6. @johan
  Ja, en?
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Neem een voorbeeld dan weet je ookl,wat hard werken is.


  Maak melding

 7. Voetbal is “big-business” fijn dat er ook jongens met Surinaamse roots kunnen meeliften…..als ze voldoende getalenteerd zijn en dat is Virgil. Nu een club als Liverpool dit bedrag voor hem wil neertellen rijst de vraag waar de Nederlandse topclubs waren toen Virgil nog bij FC Groningen speelde.
  Sommige deelnemers vragen zich af of zij zelf of Suriname beter wordt van deze transfer.Die vraag is natuurlijk niet serieus bedoeld, maar is niet meer dan een flauwe-, suffe grap.
  @ wiep-ding
  Redimusu? Als het niet teveel moeite is zou het fijn zijn als u een uitleg voor deze benaming zou geven….. Ja, ja de bijnaam van Liverpool is: “The Reds”, maar dat bedoelt u kennelijk niet?!


  Maak melding

 8. mooiste is hij kent Suriname niet en nooit geweest.
  hoe weet ik dat hij heeft een arikaanse moeder en geen surinaamse moeder.

  moet we hierop trost zijn neen, liever iets positief vanuit SURINAME waar dagelijks dheng djoeka mensen vermoorden.


  Maak melding

 9. @SuriNeder en @Realist; jullie hebben geen moer begrepen van wat ik schreef. Natuurlijk weet ik als geen ander dat de Surinamer weinig schaamtegevoel kent en liever zijn handen hoog houdt om te bedelen. Daarom begrijp ik niet waarom men zo trots is op Virgil van Dijk; alsof hij Surinamers te hulp zou schieten.


  Maak melding

 10. Het gaat erom dat dit de duurste transfer ooit is geweest van een Nederlandse voetballer. Da’s een supergoede waardering voor Virgil van Dijk; thumbs up voor Virgil. Ik gun het je wel.

  En trouwens, ook al stop je miljoenen of zelfs miljarden in de Surinaamse economie, het heeft toch geen effect dan alleen maar een corruptief effect, want Suri’s zijn het meest ondankbare volk dat ik ken; dus legt toch geen zoden aan de dijk vanwege de domme trots en de kraaboementaliteit van de meeste personen die in Suriname zijn geboren of aan Suriname gelieerd zijn.


  Maak melding

 11. KERN is dat een jonge man door hard werken iets bereikt !

  Neem een voorbeeld aan deze voetballer en Zorg ervoor dat u als Srananman/Srananuma ook iets bereikt !

  PS : JAAG de HOOFD-REDI MUSU, DESI D.B., (inclusief zijn CORRUPTE Paarse clan), die met hulp en steun de koloniale Hollanders een staatsgreep heeft gepleegd in ons vredige Land, WEG UIT HET BESTUUR van het Land !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.