donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVanaf 9 januari: 'Nick & Simon The Dream' in Suriname

Vanaf 9 januari: ‘Nick & Simon The Dream’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vanaf dinsdag 9 januari 2018 zijn de nieuwe afleveringen te zien van de muzikale reality serie ‘Nick & Simon The Dream’. In dit SBS 6 TV programma gaat het Volendamse duo Nick & Simon op muzikale roadtrip naar een ander land. En in 2018 gaan ze naar Suriname!

In Suriname hebben Nick en Simon al een nummer 1 hit op hun naam staan. Tien jaar geleden met ‘Steeds weer’. Dat zou dus nog een keer moeten lukken. De heren hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis twee doelen gesteld: proberen om opnieuw een nummer 1-hit te scoren en een groot optreden geven voor de Surinaamse bevolking. Om hun doelen te bereiken dompelen Nick & Simon zich in The dream onder in de Surinaamse muziekscene.

De zangers maken tijdens hun periode in Suriname natuurlijk ook tijd vrij om het land te leren kennen. Zo maken ze een tocht door het binnenland om zich te laten inspireren door de inheemse muzikanten, krijgen ze een kickbokstraining van zevenvoudig kickbokskampioene Ilonka Elmont, bezoeken ze een plaatselijke Surinaamse barbershop en gaan ze waterskiën in een rivier.

Nick & Simon: The dream – dinsdag 9 januari om 20.30 uur op SBS 6

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES