zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentUitverkochte Comedy XL show op Kerstnacht in Suriname

Uitverkochte Comedy XL show op Kerstnacht in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op Kerstnacht, 24 december jl. kon Suriname genieten van een uitverkochte Comedy XL show met comedians uit Nederland en Suriname. Uit Nederland waren aanwezig Roué Verveer, Rayen Panday, Murth Mossel, maar ook Najib Amhali & Nabil Aoulad Ayad. Pres Juriaantje, Huan ‘Grantjie’ Graanoogst en Clifton Braam vertegenwoordigden Suriname. De show werd voor de 2e keer georganiseerd door Hardcore Entertainment die alles uit de kast heeft getrokken om een waar spektakel neer te zetten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. De show begon bijna 40 minuten te laat omdat er mensen op trappen zaten en in gangen rondhingen. Mogelijk te veel kaarten verkocht. Het heeft mij zeer gestoord dat ik gestraft ben geworden voor wangedrag van de organisator of andere bezoekers. Ik heb zelfs meegemaakt, enkele jaren geleden, dat een vechtgala in de NIS 90 minuten is stilgelegd omdat er een auto voor de ingang was geparkeerd. De verkeerd parkeerder weigerde zijn auto te verplaatsen. Zo’n auto moet je wegslepen.
    Je kan niet duizenden mensen duperen om één of enkele perso(o)n(en). Uren zitten op een klapstoel in de NIS is echt geen pretje.


    Maak melding

  2. Ik zou er alles voor over hebben om zoiets groots bij te wonen in sweetie sranang. Happy New year aan alle lieve sranangmangs. We hebben zo onze eigenaardigheden maar we blijven sranangmangs.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES