Inheemse Ananas telers Powakka verzekerd van afzet

4
Inheemse Ananas telers Powakka verzekerd van afzet

Boeren van het Inheems dorp Powakka in Suriname hebben dinsdag een samenwerkingsovereenkomst getekend met Suriname Candied Fruits(SCF) en het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme. Met deze overeenkomst zijn de Ananas telers te Powakka verzekerd van hun afzet. Eerder hadden boeren uit Redi Doti en Pierre Kondre bijna een zelfde akkoord ondertekend met SCF en het ministerie. Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme heeft als één van haar taakstellingen het bevorderen van het ondernemerschap en de export.


4 REACTIES

 1. ” Eerder hadden boeren uit Redi Doti en Pierre Kondre bijna een zelfde akkoord ondertekend met SCF en het ministerie. Het ministerie van Handel ”

  Wat is er dan gebeurd, waarom hebben die inheemse boeren geen deal kunnen swingen met SCF en Min van HI ?


  Maak melding

 2. Vreemd want op Google vindt ik een YT met de tekst:

  Als uitvloeisel van de samenwerkingsovereenkomst die de ananasboeren van Redi Doti en omgeving en Suriname Candied Fruits (SCF) vier weken geleden hebben getekend, heeft op dinsdag 23 mei 2016 de eerste levering van ananas plaats gevonden.

  En in STAR, 25 maart 2017, lees ik dat ze, Wanica, Pierre Kondre en Redi Doti, in zee gegaan zijn met Bio Pepper & Spices Suriname (BPSS)

  Wat is er waar en wat is FAKE NIEUWS??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.