Jongeren organisaties Suriname onder één paraplu

5
'Prisiri Leri Wroko-project' van ministeries in Suriname

Het Surinaamse ministerie van Sport- en Jeugdzaken zal een jeugdplatform in Suriname opzetten, voor de bevordering van het uit te voeren jeugdbeleid. In een duurzame structuur zullen alle jongeren organisaties onder een paraplu gebracht worden. Dit platform zal bestaan uit jongeren tussen de 16 en 25 jaar. De focus is gebaseerd op het begeleiden, motiveren en uitvoeren van activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd. Dit platform moet resulteren in actieve jongeren participatie in de gemeenschap en alle activiteiten zullen aansluiten op het beleid van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken.

Middels de structuur van het jeugdplatform, zal er ook invulling worden gegeven aan de missie van het ministerie, namelijk het scheppen en in stand houden van voorwaarden, faciliteiten en middelen ten behoeve van de vorming, ontwikkeling en participatie van de jeugd. Daarnaast al er ook gewerkt worden aan het creëren van optimale ontplooiingsmogelijkheden voor jeugdigen en het bevorderen van actief en zelfstandig participeren van de jeugd in het nationale ontwikkelingsproces.

Jongeren tussen 16 en 25 jaar worden opgeroepen om in de periode van 19 december 2017 tot en met 10 januari 2018 een creatieve naam, jingle en logo te bedenken en deze op te sturen naar het ministerie of mailen naar platformjongerenorganisaties@gmail.com. De beste inzender komt in aanmerking voor een prijs.


5 REACTIES

  1. Sport en jeugdzaken, De jongeren tussen de 16 en 25 jaar horen in de schoolbanken te zitten? Wordt hier ook toezicht op gehouden?Na de Middelbare school zijn er ook nog specialistische opleidingen. Wat wordt hiermee gedaan?
    Lopen zingen en schreeuwen met een panjie om is ook niet alles. De beste ontwikkelingsproces is te binnen met het stimuleren van educatie.Zeer belangrijk.


    Maak melding

  2. Goede dag, ik heb een neefje die begeleiding nodig heeft. Zijn naam is Martin Schmidt. Hij heeft echt een coats nodig. Wie zou hem kunnen opbellen en willen helpen. U kunt mij mailen of opbellen en mailen groeten van Talita


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.