Cursus Spaans voor medewerkers ministerie in Suriname

7
Cursus Spaans voor medewerkers ministerie in Suriname

Directeur Rachel Koningsbloem–Pinas van Jeugdzaken(m) feliciteert medewerkers, die de basiscursus Spaanse Taal (Basico 1) met goed gevolg hebben doorlopen. De directeur vertegenwoordigde minister van Sport en Jeugdzaken, Joan Dogojo, bij de certificaatuitreiking vrijdagavond in het Instituto Venezolano para la Cultura y la Cooperacion (IVCC), het Venezolaans Instituut voor Culturel Samenwerking in Suriname. Koningsbloem-Pinas gaf in haar toespraak aan dat de geslaagden het fundament zijn om te komen tot modernisering van het ministerie. In oktober startte ruim 80 medewerkers van het ministerie van Sport en Jeugdzaken met de cursus.


7 REACTIES

 1. Hopelijk blijft het niet alleen bij een basiscursus, maar komt er meer verdieping en vervolg, gevorderden en vergevorderden. Wij kennen allemaal het alfabet.Ook moet het geleerde dagelijks geoefend worden anders blijft het niet hangen.Komt er een Spanjaard aan de balie met vragen dan kan je niet uit je woorden komen en aan je collega vragen fa joe e tak ing bakka? Sta niet voor schut.Mooi begin want ik spreek vloeiend spaans.


  Maak melding

 2. Wij drijven toch geen handel met Venezuela ?
  Chinese taal zou beter zijn, omdat de Chinezen spoorlijn
  en Ziekenhuizen in Su gaan aanleggen en bouwen !!!
  Ik denk in de vorm van Madurodam in Den Haag NL,
  een miniatuur stad, en gebouwen en de bij behorende zaken ! ( Wat een Lol )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Ik hoop dat zij het geleerde goed kunnen uitspreken, want is een mooie taal.Nu deel 2 en 3,dan de Spaan sprekende uit Venezuela laten overkomen om de officiele mondelingen examen test te doen. Kijken wie van de 80 er buiten de boot valt qua uitspraak.Verder hoop ik dat zij de opgedane kennis overdragen aan hun kinderen en overige familie.Kennis overdracht.


  Maak melding

 4. @ goedendag

  Ja dat klopt, maar deze foto is genomen in Madurodam
  Miniatuurstad in Den Haag Nederland.
  De meeste Mini – ster in Su spreken 7 talen, behalve betalen !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.