Minister bezoekt internaat met jongens uit het binnenland

8
Minister bezoekt internaat met jongens uit het binnenland

Minister Joan Dogojo van Sport en Jeugdzaken in Suriname(midden in wit) heeft bij een bezoek aan het Zaailand Jongens Internaat geconstateerd dat de kinderen een grote behoefte hebben aan meer sportfaciliteiten. Dogojo kwam tot die conclusie na zij enkele interactieve sessies met de jongens.

Zaailand biedt opvang aan jongens uit het binnenland, die in Paramaribo studeren. Op het ogenblik biedt het internaat onderdak aan 25 jongens. Tijdens een open gesprek met de bewindsvrouw hebben de studenten haar gevraagd om onder meer: sportmateriaal, schoolbenodigdheden, een televisie en recreatiespelletjes.


8 REACTIES

  1. De roversbende zal niet ophouden te bestaan omdat de rovers, overvallers, verkrachters uit de gewapende macht zelf afkomstig zijn en of handlangers opdracht daartoe geven. Het zijn jongens uit de ndp van Desi die onderbetaald worden


    Maak melding

  2. Het is fijn dat deze jongeren aangegeven wat ze nodig hebben aan ontspanning. Dan hoeven niet te gaan stelen. Let wel deze kinderen hebben niet om het leven gevraagd
    om vervolgens gedumpt te worden in een internaat. Educatie is ook voor hun zeer belangrijk. Niet alleen volwassenen lijden onder de toestanden hier in dit land. Kinderen hebben ook rechten. Het is fijn als er ook naar hun leed wordt omgekeken om ze op het rechte pad te houden. Jongeren hebben de toekomst.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.