vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBinnenkort ook betalingen met Bitcoin in Suriname?

Binnenkort ook betalingen met Bitcoin in Suriname?

-

Does Travel - naar Suriname

OMNIA-Tech organiseert op dinsdag 19 december een presentatie over cryptocurrency in Suriname. cryptogeld is een soort digitale munteenheid, die vaak gebruikt wordt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten. De eerste en grootste is Bitcoin. Een van de sprekers is Navarro Alvares. Hij is bezig met gesprekken met verschillende bedrijven in Suriname om de invoering van betalen met Bitcoin ook in Suriname te bewerkstelligen.

Cryptocurrency moet volgens Alvares, cryptocurrency expert, gezien worden als digitaal goud. Het wordt gebruikt als ruil en betaalmiddel online, waarbij je geen banken en andere instanties als de overheid nodig hebt om betalingen te kunnen doen. Volgens Alvares is dit systeem veiliger dan een bankrekening. Ook is het waardevast en kan je het makkelijk verhandelen waardoor je ook minder kosten hebt.

Als men in de media hoort dat Bitcoins online zijn gestolen betekent dat niet het netwerk gehackt is maar de Bitcoinwallet van een persoon. Iemand heeft kunnen achterhalen wat het password is van je account en op die manier is het makkelijk om je account over te nemen en de Bitcoins te stelen. Mar voor zover bekend is netwerk of te wel de Blockchain van Botcoin nooit gehackt.
Alvares geeft aan dat op dit moment cryptocurrency een maatstaf is waar alle grote landen zich aan proberen vast te klampen omdat het om een enorme markt gaat en het is niet meer te stoppen. De groei van Crytocurrency is zodanig toegenomen dat Bitcoin nu wordt gebruikt ‘reserve currency’ (reserve geldeenheid).

Navarro Alvares voorspelt zelfs dat men in de komende 3 tot 5 jaar de grootste verschuiving van rijkdom in de mensheid zal meemaken. Dat komt alleen maar door de privatisering van de hele financiele branche wereldwijd wordt geprivatiseerd. Ook voor Suriname kan het voordelen opleveren. Het is gebleken dat landen waarin het financieel heel erg slecht gaat men over gaat tot Bitconimizing van de economie. Hiermee wordt de mogelijkheid geschapen om in het land bij verschillende bedrijven te betalen met Bitcoins.[Photo credit: btckeychain]

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
  1. Je reinste onzin verkopen. Vertel ook over de grote verliezen. Dit systeem is geen levenlang beschoren. Zie het als een piramide spel.Alvares je hoort af en toe op een buitenlandse zender iets over Bittcoin.
    Zelfs in heel Europa zijn mensen niet geïnteresseerd in deze Bittcoin.Noem arme landen waar het goed gaat met die Bittcoin.
    Een enkeling houdt zich hiermee bezig verder gaat deze Bittcoin gebeuren de verstandige mensen voorbij. Laten wij de buitenlandse kranten lezen ter informatie.
    Op Internet. Mensen bezint eer gij begint.
    Zal de Bittcoin het winnen van de € of de usd? Ik denken het niet.


    Maak melding
  2. Binnenkort kan suriname een Bitcoin lening aanvragen internationaal met een plafonnage van 21 miljoen $.
    Voor hoefdraad wordt dat geen piramide spel, maar een ijsberg spel.
    ai meki sranang kon moro bita.


    Maak melding
  3. Bitcoin zal aanslaan in Suriname omdat dit een gewild betaalmiddel is die niet te traceren valt en waarbij al het coke geld kan worden witgewassen.
    Dus de namen van bekende personen in Suriname zullen opduiken in de bitcoin serie.
    Maar owee verliezen zullen het risico zijn want de bitcoin is en blijft een bubbel


    Maak melding
  4. Onzin verhaal Bitcoin en soortgelijke munten zijn ziet voor landen als Suriname tenzij wij niet omkijken om het verlies van een miljoen. Of het zijn de drugsdealers die zich hiermee gaan bezighouden. Schoenmaker blijf bij je leest. Of hebben wij dubbele agenda’s in Suriname??


    Maak melding
  5. ”De bitcoin is op dit moment zo ongeveer de meest riskante belegging die je kunt bedenken. Extreem risicovol.”

    “Sterker nog, ik heb onlangs al mijn bitcoins verkocht en ben overgestapt op bitcoin cash”, vertelt de geboren Zweed Oldenburg. Hij wijst hierbij op de hoge transactiekosten van de bitcoin en de trage verwerkingssnelheid van het bitcoinnetwerk.


    Maak melding
  6. De bitcoin blockchain kan grote volumes niet goed aan
    De prijs van de bitcoin schiet op dagbasis met honderden en soms met duizenden dollars op een neer. Niemand weet wat de prijs over een uur zal zijn, behalve dat ‘ie heel anders zal zijn.

    Je moet bij het handelen in bitcoin een onderscheid maken tussen de handelsfora waar je bitcoin kunt kopen en verkopen – dat zijn intermediairs – en het uiteindelijk vastleggen van transacties op het digitale logboek. De tijd die het duurt om een transactie te registeren is ingebakken in verwerkingssysteem van de bitcoinblockchain.

    Elke transactie moet door zes ‘bitcoinminers’ bevestigd worden en dat kost tijd. Er is een beperkt aantal ‘miners’ en hoe meer transacties er bevestigd moeten worden, hoe langer het duurt voordat die afgerond zijn. En nog erger: ze rekenen geld voor het afhandelen van transacties en geven voorrang aan diegenen die meer betalen.


    Maak melding
  7. op dit moment zou ik in suriname geen bitcoin willen invoeren/gebruiken. als 1 bitcoin nu $17.874 kost, dan vraag ik me af. (hoeveel is dat in surinaams geld?) en ja, je kunt wel de banken willen omzeilen, maar hoe? ga je er land mee kopen en wat doet de verkoper met zijn bitcoin? bij omoe of op de markt uitgeven of gewoon een serie auto’s en andere luxe goederen aanschaffen?

    ik zou er uitgebreid informatie over geven, maar zeker waarschuwen voor gebruik hiervan.


    Maak melding
  8. Alvares heb je ook onderzoek gedaan hoeveel mensen ook hiermee gedupeerd zijn? Misschien dat Surinamers te goed van vertrouwen zijn als het om verrijking gaat. Alvares denkt dat hij opnieuw het wiel heeft uitgevonden. So so kaka.
    Wat heb je aan al die plastic rommel van Bitcoin? Wil degene die met Bitcoin rijk geworden is opstaan?


    Maak melding
  9. Reclame voor maken is nog niets alles.Mensen die veel geld hebben kunnen hieraan meedoen. Mensen die reclame hiervoor maken krijgen geld hiervoor. Is bekend.


    Maak melding
  10. Beste mensen,

    Ik kan me vinden in het verhaal van Alvares. Crypto-valuta is op dit moment boomin. Als er bijvoorbeeld volgend jaar met een crypto currency betalingen gedaan zou kunnen worden, zou ik het toejuichen.
    Als je tegenwoordig 50 euro overmaakt naar Su, betaal je ongeveer 5 euro voor zo’n transactie. Als het via crypto-valuta zou verlopen, zou je maar misschien 0.24 euro betalen voor de transactie.

    Wat ook heel goed zou kunnen zijn voor Su, is om te overwegen om een crypto currency als “Ethereum” te gaan minen. Men zou aardig wat geld mee kunnen verdienen. Die machine zijn momenteel in Nederland te koop. Crypto currency is de toekomst. Ik weet 100% waar over ik praat.

    Peace out,

    Kwamma (de Saamaka)


    Maak melding
  11. De Bitcoin is niet waarde vast, hij kan zo naar beneden duikelen en ben je je geld kwijt, een gewaarschuwd mens telt voor 2.
    Laat je niet gek maken, en je leefgeld er in stoppen je kan het kwijt raken.


    Maak melding
  12. @Kwamma.

    Je geeft het zelf al aan. Met je Bit Coin kun je in Suriname niets kopen!! En, zie de reacties elders, het duur erg lang voor dat een transactie is afgerond.

    Wie zijn SRD wil inwisselen kan beter voor USD of EURO kiezen. Daarmee kan hij overal in Suriname betalen, in enkele minuten een transactie volledig afwikkelen en loopt hij geen risico dat het kaartenhuis volledig instort.


    Maak melding
  13. De SRD is hier de bubbel. Er wordt oneindig bijgedrukt en je weet niet wat de waarde morgen precies zal zijn. Wat je wel zeker weet is dat je minder boodschappen van kunt doen. Had je begin van dit jaar je SRD in bitcoin omgezet dan had je nu 7 x zoveel SRD.


    Maak melding
  14. ik heb 2 Ethereum Miner 2880 MH – NVIDIA in suriname
    die werken heeeeeel goed per dag maak ik € 820 (Berekent op : 15-06-2017, Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de muntwaarde/koers en de hash snelheid van het ethereum netwerk en kan dagelijks veranderen)

    1 nadeel is dat de miners veel stroom gebruiken ! totaal 29kw
    daarom heb ik ook geïnvesteerd in zonne energie


    Maak melding
  15. A man dies na wan oplichter. Tak wan lo nonsens. A bai wagi nanga bit coin. No mek mi lafu jere.
    A san na fu har mang. bit coin na wan boeng sani, ma ie moes sap sa je du. Dus leer ie moes leri.
    Navarro na soso moni ei probeer fu meki tap soema, ma leer deng soema fa a ne taigi.
    Mik a mang wai jere.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES