Gospel DJ uit Suriname tekent contract in Nederland

2
Gospel DJ uit Suriname tekent contract in Nederland

Gospel DJ Leandro Martosoewiknjo uit Suriname, meer bekend als DJ Inspiration, heeft in Nederland een contract getekend met de platenmaatschappij Artist Development Company. De 31-jarige gospel DJ, die het contract kreeg door tussenkomst van de Surinaamse Ambassade in Nederland, ziet het als grote stap richting professionaliteit. Hij schrijft dit succes ook toe aan Gods werk. Zijn eerste optreden onder het contract was op zaterdag 16 december in België.

“De keuze voor Surinaamse artiesten is geweest op basis van de ‘unieke sound’ van de Surinaams muziek die veel exportwaarde heeft”, vertelt India Plant, directeur van Artist Development Company. Hij prijst de Surinaamse zaakgelastigde voor de voortvarendheid waarmee dit project is opgepakt.

Volgens zaakgelastigde in Nederland, Ebu Jones zal de gospel DJ niet de laatste zijn waarmee gedeald zal worden. Het gaat om de Surinaamse muziek en er zullen verschillende artiesten meegenomen worden in dit project. Volgens hem valt dit project behalve onder de culturele diplomatie, ook onder het diasporabeleid dat het ministerie van Buitenlandse Zaken voorstaat.


2 REACTIES

 1. Ik vind het prachtig voor deze jonge heer en ik hoop dat anderen hem mogen gaan volgen.

  Hooghart, het is weer in het land van de witte-man waar men zich verder kan ontwikkelen.


  Maak melding

 2. Ik zou zeggen jongeman heel veel succes met je hobby.
  Maakt er een hobby van, en loopt als het allemaal lukt
  niet naast je schoenen !

  @ lra

  Ja daar heb je gelijk in, maar daar wordt er geen woord over gerept.

  sari tori


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.