Amerikanen gewaarschuwd voor protestdemonstratie in Suriname

11

PARAMARIBO, 15 dec – Amerikanen moeten zondag aanstaande uit de buurt blijven van het gebouw van de Amerikaanse ambassade in Paramaribo. Deze waarschuwing komt van de Amerikaanse ambassade. Aanleiding is een geplande protestmanifestatie tegen een recent besluit van de Amerikaanse president, Donald Trump.

Trump wil de Amerikaanse ambassade in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv verplaatsen naar Jeruzalem. De ambassade in Paramaribo neemt kennelijk het zekere voor het onzekere. De waarschuwing moet voorkomen dat Amerikaanse burgers in problemen komen. “Zelfs demonstraties die vreedzaam bedoeld zijn, kunnen uitmonden in confrontatie en escaleren in geweld”, wordt gemeld in een bekendmaking.

Daarom mogen geen onnodige risico’s worden gelopen. “Amerikaanse staatsburgers doen er goed aan het gebied rondom de Amerikaanse ambassade vermijden tijdens de demonstratie”, wordt verder gemeld. De waarschuwing geldt voor zowel voor als na de protestmanifestatie. Amerikanen moeten sowieso voorzichtig blijven, vooral in de omgeving van het ambassadegebouw.


11 REACTIES

 1. De amerikanen hebben niks te vrezen.In Suriname gaat alles mis maar de surinamers geven geen piep,,,
  De surinamers hebben een crimineel als president ,eentje met de langste strafblad in de geschiedenis van Suriname,
  Probeer hem te verdrijven hoor surinamers,begin eerst je huis schoon te maken.


  Maak melding

 2. Volgens de overlevering en de kristelijke tradities, is Jerusalem, zeker sinds koning David, aan Israël verbonden! Kan mij een demonstrant, dat weerleggen? Ik ben wat dat betreft, ook maar een leek.


  Maak melding

 3. Van wie krijgen ze zout vlees en rijst, demonstreren het is niet te geloven.

  Dan zal Amerika wel bang zijn, maak je eigen stoep eerst schoon.
  Of is dit ingegeven door het NII,????????

  Ik sta versteld


  Maak melding

 4. @ Kashuma. joe dong kaw !! go leer geschiedenis.Israel bestond er toen niet ! 12 ordinaire slaven verkopene stammen waren er !! Zelfs Jozef is toen verkocht als slaaf door zijn broeders aan Egypte ., waar later de Joden/Israeliers hun buik vol aten in Egypte !! Egypte had ze in die tijd opgevangen anders zouden ze dood gaan van de honger in hun leefgebied !
  Wat een lachertje dat God alles heeft gezegd wat in de bijbel (oude/nieuwe testament ),Koran of Bhagwat Gita staat !!!


  Maak melding

 5. De Surinamers zijn nog steeds bevreesd voor moordenaar Desi. Daarom geven ze geen krimp in welke vorm dan ook. Desi heeft ongeleide projectielen en sluipschutters die zonder een zucht zijn orders uitvoeren. Dus er zal niets veranderen zolang Desi leeft. Ook Chan is bang omgebracht te wordt op de vlucht uit het parlement.


  Maak melding

 6. Alertheid! De USA laten zien dat waar ze zich ook in de wereld bevinden ze vlijmscherp zijn.

  Wie In Su amok wil maken, zijn bij deze gewaarschuwd. De USA laten, mik din kon, we wakti din! een jo koe poepie ruiken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Een handjevol Amerikanen die in Suriname wonen moeten hun Ambassade vermijden. Hoe zit het onze eigen mensen dan? Protesteren in Suriname is toch verboden? Waar gaat dit dan over.Trump heeft een zieke geest is alom bekend. Heeft hij ook aanhangers in Suriname. Trump heeft nooit een voet in Suriname gezet en zal dit ook nooit doen
  Ik hoop dat deze ophef niet escaleert door geweld te gebruiken tegen onze mensen. Suriname is geen Jeruzalem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.