zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieOvereenkomst Energiebedrijven Suriname met RGD

Overeenkomst Energiebedrijven Suriname met RGD

-

Does Travel - naar Suriname

De directeuren Erwin Noordzee van de Regionale Gezondheidsdienst(l) en Rabindre Parmessar van de N.V. Energiebedrijven Suriname(EBS) hebben dinsdag een dienstverleningsovereenkomst getekend. De overeenkomst voorziet erin dat de gepensioneerden, het personeel en andere rechthebbenden van de EBS voortaan gebruik kunnen maken van de diensten van de RGD. Deze samenwerkingsovereenkomst is voor beide partijen voordelig. De RGD kan zijn diensten verruimen terwijl de EBS door deze overeenkomst kosten kan besparen op medische zorg. De ondertekening vond plaats in de vergaderzaal van de EBS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hadden ze thuis ook kunnen doen met een fles erbij!! Een elite groep (vrienden)) die overeenkomsten met elkaar sluiten…. Hoeveel waarde moet je eraan hechten? Weer zo’n flut poppenkast. Allemaal theorie en nog eens theorie. Daar zijn ze goed in in Su. Op papier zetten. Daarmee is hun werk gedaan. Komt nooit uit in de praktijk.


    Maak melding
  2. Daarbij hoort deze ass….van een parmessar helemaal niet als directeur bij Ebs te functioneren, Daar hij niet geschikt is voor die functie, maar het moest natuurlijk een paarse rat zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES