donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit NederlandExtra KLM vlucht naar Suriname voor gestrande reizigers

Extra KLM vlucht naar Suriname voor gestrande reizigers

-

Does Travel & Cadushi Tours

150 passagiers die naar Suriname moesten, maar door de sneeuw al dagen op Schiphol waren gestrand, worden donderdag met een extra Boeing 747 naar Suriname gevlogen. Dat heeft de maatschappij vandaag bekend gemaakt. De KLM kon niet eerder een KLM-vliegtuig vrij maken wegens veel uitgevallen vluchten, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.

Volgens de krant is de ingelaste vlucht nog halfleeg, dus wie nog snel een goedkope stoel wil boeken naar Paramaribo kan nu zijn slag slaan. “Deze lastminute prijzen om het vliegtuig op te vullen zijn laag”, zegt KLM.

Wellicht zijn de lage ticket prijzen interessant voor de Surinamers die gisteren de dupe werden van een reisbureau waar ze tickets naar Suriname hadden geboekt, maar nooit hebben ontvangen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Heel coulant van de KLM om de gedupeerden een goedkope ticket aan te bieden zodat deze mensen alsnog de feestdagen in hun thuisland door kunnen brengen met hun dierbaren. Mensen boek rechtstreeks bij de bekende grote maatschappijen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Er kan altijd iets mis gaan.Maar wat er gebeurt is is opzettelijk je eigen mensen benadelen.
  Shame on you.


  Maak melding

 2. Dames en heren; neem mijn advies ter harte… ga niet in zee met reisbureaus, maar als u een ticket wilt kopen dan telefonische reserveren bij de klm kantoor op schiphol; vervolgens persoonlijk heen gaan en de ticket contant of via ideal ter plekke betalen en u heeft een ticket DIRECT VAN DE KLM ZELF…. en niemand zal u belazeren.!!!!!! koop GEEN Tickets via tour operators die opereren via internet, want ook dan als er iets mis gaat, kunt u niet bij de klm verhaal halen…rechtstreek en direct is altijd HET BESTE…. FIJNE DAGEN….


  Maak melding

 3. Je moet als je zonder oplichterij wil vliegen, moet je inderdaad contant geld hebben. Men vergeet gewoonweg dat degenen die anno 2017 nog opgelicht worden door zogenaamde reisbureaus mensen zijn die geen cent te makken hebben en graag op reis willen gaan. gewoon betalen bij een betrouwbare reis bureau en vliegen


  Maak melding

 4. Naar Suriname gaan deze tijd is toch altijd weer leuk. Kerst en Nieuwjaar doorbrengen in het warme land met je eigen familie.

  Bij een officieel boekingskantoor heb ik €1837,- betaald voor mijn ticket om straks 2 weken te genieten van het mooie land.
  Helaas moet ik 10-01-2018 terugkeren vanwege andere verplichtingen.

  Jammer dat deze personen gedupeerd zijn.
  Goedkoop is duurkoop geworden!

  In gedachten leef ik met de betrokkene mee!
  Alvast prettige feestdagen gewenst!


  Maak melding

 5. €1837,- whaw, over duperen gesproken.
  Dit bericht gaat trouwens over gestrande passagiers vanwege de sneeuwval en niet over gedupeerden van het reisbureau.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES