zaterdag, februari 24, 2024
HomeFotoChristmas Charity Event van Rosebel Gold Mines in Suriname

Christmas Charity Event van Rosebel Gold Mines in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Rosebel Gold Mines in Suriname heeft maandag 11 december, tijdens haar jaarlijkse Christmas Charity Event, zestien instellingen bedacht met een financiële bijdrage. Tevens werden de vertegenwoordigers van deze instellingen getrakteerd op een feestelijke lunch in het Courtyard by Marriott, als dank voor hun werk gedurende het haast afgelopen jaar.

Sharmila Jadnansing, die namens de organisatie de aanwezigen een warm hart onder de riem stak, gaf het volgende aan: “Sinds 2011 wordt er binnen het bedrijf elk jaar weer uitgekeken naar het Christmas Charity Event. Dit is een traditie geworden waarbij we terug kunnen geven aan de gemeenschap.” De totale giften aan de Surinaamse samenleving, in de laatste maand van het jaar, zijn hiermee ruim SRD 350.000.

De instellingen die dit jaar zijn blij gemaakt: Leger des Heils, weeshuis Eben Haezer, Stichting Rumas, Stichting Een Parel in God’s Oog(FOTO), Huize Ashiana, Mr. Huber Stichting, Huize Betheljada, Zs. Dankers Centrum, SO/VSO Lion Jan Gruntjesschool, Nationale Stichting Blindenzorg Suriname, Stichting Matoekoe, Kinderhuis Sukh Dhaam, Bejaardencentrum Huize Albertine, Stichting Wi Oso, Stichting Bureau Dak- en Thuislozen en de Kennedy Stichting.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
  1. ik vin gekke lonny moet ook aanwezik sijn. hij is baas van coronie en gotu basi. hij is goed man , op abop manievestaatie hij heeft iedereen 50 srd kekeven


    Maak melding
  2. Waarom probeert Rosebel voor Robin Hood door te gaan terwijl het tegelijkertijd de boze Hertog is?

    Goud roven uit de grond is heeeel slecht. Goud in de grond neutraliseert allerlei slechte virussen. Haal je het goud weg, dan zul je een ongezonde ziekmakende bodem krijgen waar virussen en bacteriën vrij spel hebben. Mensen zullen ziek worden zonder een aan te wijzen oorzaak. Maar de oorzaak is dus dit!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES