vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSabakoe klaar voor Kerst & Owru Yari Suriname toer

Sabakoe klaar voor Kerst & Owru Yari Suriname toer

-

Does Travel - naar Suriname

De populaire kaseko groep uit Nederland Sabakoe is helemaal klaar voor de Kerst & Owru Yari Suriname Toer 2017. “Ik hoop op een gezellige eindejaar tijd met de fans en de totale samenleving en ook hartelijk te worden ontvangen”, zegt voorzanger Steven Maayen. De toer die van 20 december tot 18 januari loopt is met de lancering van de nieuwe CD ‘Alles op Tempo’ officieel ingeluid.

“Ik ben wat songs betreft bewust voor een samenstelling gekozen. Om een breed publiek te bereiken.Iedereen komt aan zijn of haar trekken. Naast kaseko hebben we een wals en koraal gospelmuziek”, vertelt Maayen over de inhoud. “Op de CD heeft meegespeeld als trompettist Randel Heye zoon van Alfons Heye, die wegens gezondheidsredenen voorlopig niet meer speelt. De muziek is gearrangeerd door trombonist Bryan Dompig. D

De titeltrack is tevens ook de nieuwe single van de groep. Het nummer handelt over de onafhankelijke vrouw (Independent Woman).Tegenwoordig is de vrouw niet meer afhankelijk van de man. Het is gewoon de realiteit en daarover gaat die poku”, benadrukt Maayen. We werken aan de kwaliteit van de kasekomuziek. Dat is bij elke cd te merken. Er wordt op het gebied van arrangement en tekst heel goed over nagedacht.”

Het welkomstfeest van toer met een Vip Lounge Table service vindplaats met een Vip Lounge Table service op 26 december op de pier van hotel Torarica. Naast Sabakoe zullen ook Kankantrie en Naks Kaseko Loko optreden. Dj Blankie uit Nederland is er ook bij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. belachelijk ze lijken zelf op sabakoe. ze mogen een goede voorbeeld geven aan de jongeren van nu. hun teksten slaan nergens op. ordinaire teksten van hun. gaan jullie iets nuttig voor werk zoeken. dan onzin gaan uitkraaien. negers weten niet wat hard werken is. gewoon onzin gaan zingen en klaar is kees. je hebt een kleine groep dat vooruit kijkt in het leven. de rest van de negers is gestolen bling van anderen gaan stelen en roven. deze mensen moeten uitgeroeid worden. hoe meer zwarte pieten hoe erger het wordt met suriname.


  Maak melding
 2. Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you
  amend your site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a appropriate deal.
  I had been a little bit familiar of this your broadcast offered shiny transparent
  concept


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES