Nieuwe districtscommissaris voor Coronie

17
Nieuwe districtscommissaris voor Coronie

Nieuwbakken districtscommissaris Remie Tarnadi heeft donderdag het bestuur over Coronie op zich genomen. Het protocol van overdracht is door beide districtscommissarissen getekend in de Multifunctionele zaal Totness. Coronie werd tot dan maandenlang geleid door Mike Nerkust van Paramaribo Noordoost. Tarnadi die zijn lidmaatschap in De Nationale Assemblee van Suriname heeft opgegeven, werd woensdag tijdens een ceremonie in het Presidentieel Paleis door president Desire Bouterse beëdigd als DC. Een dag later ging hij aan de slag.


17 REACTIES

 1. Gelukkig dat het Somo is gelukt om de Javanen onder Soemita en Nain samen met PL een dankdienst te organiseren! Eindelijk alles onder een-dak !!
  Zoals de Marrons/bosnegers zich ook hebben gebundeld!
  Geen regering in 2020 zonder een Javaanse partij, liefst met een post van vice-president of eisen “presidentschap” op !!
  We waktie dem,we zijn al in de startblokken !!
  Laat Doehkie niet gooien met “vuilsmijterij” naar de javaanse directeur van LVV !! Ete wan soesoe e-waktie a kil dies
  nanga eng derde-rang onderwijzer diploma die pretendeert leraar te zijn geweest !!


  Maak melding

 2. Manu,moet je niet werken voor het land Suriname,of moet je gaan zitten kijken zonder brood op tafel.
  Het maakt niet uit wie het land bestuurd er moet door iedereen gewerkt worden.
  Je houd van een regering van een land of niet je moet gewoon keihard werken voor jouw brood.
  Dus ga een beetje knikkeren met jouw prietpraat!


  Maak melding

 3. @ Landa,

  Die tijd van knikkeren,heb ik allang achter de rug, en misschien maakt het voor jouw niet uit door wie het land bestuurd word, omdat je waarschijnlijk zelf gekozen hebt voor deze paarse troep, ben ook geen fan van de frontregering toendertijd, maar ze hadden wel een stabiele koers, en betere kontakten met het buitenland, met een moordenaar, en mensenrechtenschender, wil geen enkel land, behalve landen dan waar dictators en mensenrechtenschenders de macht hebben, geasocieerd worden.
  Vandaar, hoe je het went of keert, zit Suriname in een isolement door ėėn persoon, wat tenkoste van een heel volk moet gaan.


  Maak melding

 4. Coronie heeft niet eens bestaansrecht, voor vooruitgang voeg het samen met Nickerie. En de mensen die daartegen zijn mogen verhuizen naar Plein van Revolutie.


  Maak melding

 5. Coronianen
  Jaag Tarnadi weg en kies iemand uit je eigen mensen. Tarnadi, jo imbiciel, je moet toch weten dat je niet past binnen de cultuur. Tarnadi je bent machtswellustig, idioot. Een Javaan tussen de coronianen, daar pas je niet tussen. Dus oprotten


  Maak melding

 6. @ Dew Baboeram(meer bekend als bakroe-ram),
  Dit kan alleen alleen een racist uit Coronie schrijven !

  Ik weet nog dat toen de oud NPS-er Islam Ramdjan een terein had gekocht/erfpacht aldaar had gekregen mocht het niet van de racisten onder de Coronianen ! Hij moest vertrekken uit het distrikt !!! Terwijl hij zou zorgen voor werkgelegenheid en economische opleving met grootschalige veeteelt !!


  Maak melding

 7. @ Pa Henkie van Latour je weet toch dat onze dierbare cononianen tegen werkgelegenheid zijn. Rij door Coronie, en als je in Totness voor een verfrissing stopt bij de chineze (want winkelieren is dom werk voor Coronianen) winkel kan je 2 soorten cocosmelk uit thailand kopen. De kokosbomen in coroni worden al jarenlang niet geoogst. Een keer in de tien keer kan je een verse kokos kopen om te drinken. Voor verse vis uit de zwampen of zee moet je bij guyanezen zijn. Leve de coroniaan, leeft van de overheid en sociale zaken maar ze zijn goed genoeg voor 2 zetels in parlement met nul komma lul bijdrage aan opbouw.


  Maak melding

 8. Als er zulke racisten zijn in Coronie moet Tarnadie sterke dekking hebben tegen obia. Net als vroeger toen de eerste Javanen minister werden moet Tarnadie dekklng hebben voor hem en zijn familie. Good luck.


  Maak melding

 9. Ja, Coronie – land van melk en honing – moet back to the roots. Coronie behoorde in het verleden tot een van onze of het welvarendste district van Suriname.
  Dus:
  landbouw (cocos en rijst)
  veeteelt (runderen en varkens)
  Honing
  Visserij

  En dan zal het Coronie weer economisch goed gaan.


  Maak melding

 10. Als PL de vice president of president levert, dan zullen alle gronden geroofd worden door PL leden en hun families. Dan kan je evengoed voor Desi stemmen


  Maak melding

 11. Opdracht tarnadi is zoveel mogelijk Grond te roven.
  Een Javaan of javaanse partij is niet te peilen. Ze springen van de ene partij naar de andere. Ze zijn omkoopbaar.
  Opdracht tornadi (tornado) is om zoveel mogelijk coroniaans grond te roven. Stem op javaanse partij is gelijk aan de partij van Desi. Dat betekent stelen, corruptie, grondroof, achteruitgang etc


  Maak melding

 12. @Kashuma
  Vanaf waterkant blèren zet weinig zoden aan de dijk. Als mensen bang zijn gebarbacot te worden dan verandert er sowieso niks.

  @Doekhi Rashid
  Het is voor de Javaan genaaid worden door de Hindoestaan of Creool. Bij de Creolen zullen ze de minste pijn overhouden denk ik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.