Fundraising voor ‘Eye Screening’ project in Suriname

0
Fundraising voor 'Eye Screening' project in Suriname

Lions Club Paramaribo East blikt tevreden terug op ‘The Sip & Bites Fundraising Event’, een fondswervingsactiviteit in Suriname om middelen te vergaren voor het ‘Eye Screening’ project. Dit project voorziet in hulp aan ouders van kinderen basisscholen, die op advies van een opticien of oogarts moeten brillen, maar het geld niet kunnen ophoesten. Rutu by Chef Thro, Art Cuisine, Sushi a la Ann, D-Lux Cafetaria, Hook & Catch en Coopa’s pannenkoeken en poffertjes, waren enkele van de deelnemende culinaire bedrijven die een bijdrage hebben geleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.