zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentBraam, Huisden en Dorder in 'Buitenman/Buitenvrouw'

Braam, Huisden en Dorder in ‘Buitenman/Buitenvrouw’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Ze komen er aan….Clifton Braam, Glenn Huisden en Danielle Dorder in een gloednieuwe theaterproductie: Buitenman/Buitenvrouw. In Suriname is de uitdrukking buitenman of buitenvrouw een ingeburgerd gegeven voor een externe relatie/affaire binnen het huwelijk; een situatie die leidt of lijdt tot vele emotionele maar ook humoristische, zo niet hilarische situaties.

In de theaterproductie Buitenman/Buitenvrouw nemen de heren Clifton Braam, Glenn Huisden en dame Danielle Dorder u mee in de sferen en kluchtige situaties waar de man of de vrouw terecht komt.

Deze min of meer realistische en zeer herkenbare humoristische comedy wordt een primeur voor Nederland; het is voor het eerst dat de unieke samenwerking van deze drie gelouterde en gevierde acteurs te zien zal zijn op de Nederlandse theaterpodia.

De voorstelling is vanaf april 2018 in de theaters te zien.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Was haar familie ook zo streng voor haar (STOKSLAGEN) als voor de kinderen op de graaf? blijkbaar is ze voor prinsesje doorgegaan; Want je moet per saldo kunnen minachten, of wil je compenseren?kruktutere; Beesten.


    Maak melding

  2. Zijn vader had tenminste een leuke bos krullen! pir kribEde, sinds chuck tai in bougerty en vanleeuwarden in kojak. Zielig makobipoptjis!
    Vallen de Surinaamse vrouwen hier echt voor? of gaat het ze om geld en roem (PAPARAZI)! Brin un brini. Njang souto nanga bor eksi te a kmopo uit un nozo. Broko switi a blauwgron. bla


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES