Su Aid lanceert ‘Gi Wan Anu Campagne’ in Suriname

3
Su Aid lanceert 'Gi Wan Anu Campagne' in Suriname

Sidney Grunberg, Giwani Zeggen en Asgar Koster van de Stichting Su Aid dinsdag bij de lancering van de ‘Gi Wan Anu Campagne 2017’ in Suriname. De stichting zal opbrengst van deze vierde editie van de jaarlijkse geldinzamelactie besteden aan duurzame projecten op het gebied van kunst, sport en cultuur. Organisaties zijn opgeroepen hun projecten en plannen compleet met een begroting in te dienen.

Su Aid verwacht daarnaast extra inkomsten uit sms-acties, verlotingen en schenkingen en de ‘Rosebel Charity Walk’ op 16 december plaatsvindt. Vorig jaar heeft de stichting SRD 315.000 opgehaald voor senioren uit 14 tehuizen.

De stichting hoopt dit jaar dat elke Surinamer die het kan missen, minimaal SRD 2 doneert.


3 REACTIES

  1. Goed initiatief jongens, wij moeten het zelf doen hoe kleinschalig jullie inzet ook is. Verbeter de wereld en begin vooral bij je zelf. heel veel succes. Sranangmangs laat je loyaliteit zien en doneer massaal, december maand is het juiste moment om je goede voornemens ten toon te stellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.