zo 18 feb 2018 04:09
post thumbnail

Su Aid lanceert ‘Gi Wan Anu Campagne’ in Suriname

3

Sidney Grunberg, Giwani Zeggen en Asgar Koster van de Stichting Su Aid dinsdag bij de lancering van de ‘Gi Wan Anu Campagne 2017’ in Suriname. De stichting zal opbrengst van deze vierde editie van de jaarlijkse geldinzamelactie besteden aan duurzame projecten op het gebied van kunst, sport en cultuur. Organisaties zijn opgeroepen hun projecten en plannen compleet met een begroting in te dienen.

Su Aid verwacht daarnaast extra inkomsten uit sms-acties, verlotingen en schenkingen en de ‘Rosebel Charity Walk’ op 16 december plaatsvindt. Vorig jaar heeft de stichting SRD 315.000 opgehaald voor senioren uit 14 tehuizen.

De stichting hoopt dit jaar dat elke Surinamer die het kan missen, minimaal SRD 2 doneert.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

  1. Goed initiatief jongens, wij moeten het zelf doen hoe kleinschalig jullie inzet ook is. Verbeter de wereld en begin vooral bij je zelf. heel veel succes. Sranangmangs laat je loyaliteit zien en doneer massaal, december maand is het juiste moment om je goede voornemens ten toon te stellen.

    donderdag 7 december 2017 om 07:19 uur.
  2. oma ga kijken of NDP nog een kerst brood over heeft met je srd

    donderdag 7 december 2017 om 11:51 uur.
  3. Goed plan jongens. Een voorbeeld voor de jeugd. Hoe en waar kan deze ” Surined” zijn donatie doen

    donderdag 7 december 2017 om 22:09 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com