zo 18 feb 2018 04:09
post thumbnail

Kunstwerk van Art Academie voor Sint Vincentius Ziekenhuis

1

Directeur Manodj Hindori van het Sint Vincentius Ziekenhuis(r) in Suriname heeft maandag namens het ziekenhuis een kunstwerk als cadeau in ontvangst genomen uit handen van onderdirecteur Hariette Bholasingh- Helstone op het directoraat(m). Het kunstwerk is gemaakt door jongeren die les volgen aan de Nola Hatterman Art Academie.

Leerlingen die gewerkt hebben aan het kunstwerk waren ook aanwezig bij de overhandiging. Het kunstwerk werd eerst door twee docenten van de academie, Sunil Puljhun en Kurt Nahar, overhandigd aan de onderdirecteur, waarna die het overhandigde aan de SVZ-directeur.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Niet goed te zien omdat de foto te klein is, maar op afstand vind ik het een prachtig kunstwerk. Doorgaan met kunstwerken maken.

    woensdag 6 december 2017 om 09:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com