Kunstwerk van Art Academie voor Sint Vincentius Ziekenhuis

1
Kunstwerk van Art Academie voor Sint Vincentius Ziekenhuis

Directeur Manodj Hindori van het Sint Vincentius Ziekenhuis(r) in Suriname heeft maandag namens het ziekenhuis een kunstwerk als cadeau in ontvangst genomen uit handen van onderdirecteur Hariette Bholasingh- Helstone op het directoraat(m). Het kunstwerk is gemaakt door jongeren die les volgen aan de Nola Hatterman Art Academie.

Leerlingen die gewerkt hebben aan het kunstwerk waren ook aanwezig bij de overhandiging. Het kunstwerk werd eerst door twee docenten van de academie, Sunil Puljhun en Kurt Nahar, overhandigd aan de onderdirecteur, waarna die het overhandigde aan de SVZ-directeur.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.