zo 18 feb 2018 04:09
post thumbnail

Goede doelen acties Suriname in december 2017

4

De goede Surinaamse gewoonte om aan het eind van het jaar geld en goederen in te zamelen om behoeftigen van de gemeenschap te gedenken, laat zich niet uit het veld slaan door de heersende financieel-economische malaise. Naast de welbekende kerstpotten actie van het Leger des Heils(Archieffoto), hebben zich nu ook twee andere organisaties gemeld die fundraisings organiseren. Een is de Global Shapers Community Paramaribo, die gebruikte maar nog bruikbare kinderboeken en speelgoed inzamelen voor kerstmiddagen bij verschillende kindertehuizen.

Boeken en speelgoed werden tot en met dinsdag 5 december ingewacht bij ShopR.sr aan de Leysweg te Paramaribo. Alle ingezamelde spullen zullen netjes verpakt aan de kinderen worden afgegeven. Een ander is uit de modehoek, van de stichting Riyacan (Riya-chan) Couture die een speciale benefietavond organiseert op 10 december in het KKFcomplex, compleet met veiling van designer couture oftewel merkkleding.

Voor de verschillende attracties inclusief muziek van de formatie Freestyle, wordt van het publiek een vrijwillige bijdrage gevraagd vanaf 50 srd. Op deze avond zullen de bekende volksvertegenwoordigers Prya Ramcharan, Ashwin Chitanie en Chan Santokhi het publiek motiveren. De opbrengsten van deze benefietavond zijn bestemd voor kinderen met een beperking die verbonden zijn aan de Mytylschool, Huize Bethaljada, De Mr. Huber Stichting en de Louise Brailleschool.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
44 Reacties | Plaats Reactie

 1. Sommige van die kinderspelen en kinderboeken, zijn in het rijke westen, Goud waard! Kinderziekenhuizen noh? Wat gedienstig! Eerst ’s ff schiften!

  woensdag 6 december 2017 om 11:42 uur.
 2. In de 365 dagen 1 keer aan de minderbedeelden gedenken en de rest 364 dagen hen laten stikken en dat komt door de paarse strontvliegen!!

  woensdag 6 december 2017 om 12:02 uur.
 3. Als elke burger slechts voor een dag tijd zou vrij maken door zijn naaste medemens beter te leren kennen en waar te helpen dan zou dat veel beter zijn. Maar zeg het vooral de eerste burgers van het land niet, die snoodaards. Zo leider zo volk. Een misdadige leider, een misdadig volk.

  woensdag 6 december 2017 om 18:50 uur.
 4. AANEEN juicht deze humanitaire acties van harte toe! Helpt u mee de andere dagen van het jaar kwetsbaren in Suriname van hulp te voorzien? Word ook lid van http://www.verenigingaaneen.nl

  woensdag 6 december 2017 om 20:52 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com