dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaams voetbalinternational overleden na verkeersongeval

Surinaams voetbalinternational overleden na verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Verkeersbarometer is naar 72 verkeersdoden gesprongen na een dodelijke verkeersongeval maandagochtend aan de Franchepanestraat. Daarbij kwam Surinaams voetbalinternational Gregory Rigters(32) om het leven. Hij was speler van Walking Boyz Company en zaalvoetbalclub Mengão.

Ook Siegfert Slagveer, zoon van oud-topvoetballer Steven Slagveer, zat in de auto en overleefde het ongeluk niet. Volgens de politie is uit het voorlopige onderzoek komen vast te staan dat Gregory vermoedelijk met een hoge snelheid reed en daardoor de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Hij botste tegen een schutting aan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Suriname heeft geen wegen om hard te rijden. Er zijn geen snelwegen of behoorlijke 2-baans wegen. Alles is 1-baan en SMAL.
  Kijk naar de Antillen of Aruba, daar hebben ze veel mooiere wegen.
  In Su kan je niet zeggen je gaat lekker een stukje rijden. En de wegen zijn er niet op gerekend.

  En die DOMME Surinamers zijn al lang blij als er een weg wordt geasfalteerd. Ik hoor ze dan zeggen; die wegen in Su zijn moooooi.

  Men moet Su overhevelen naar Afrika. Het is typisch een Afrikaans land. Het hoort niet thuis in Z-Amerika. Het heeft totaal geen raakvlakken met het continent.

  Good luck in Surbabwe.


  Maak melding
 2. Niet te hard rijden door de straten van Paramaribo en Suriname. De wegomstandigheden zijn daarvoor niet geschikt, Laten we hem gedenken en laat hij voor ons een teken aan de wand zijn door niet als gekken meer te rijden. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit groot verlies. Sorry dat ik kritisch moet zijn, maar met een normale snelheid gaat jouw auto niet over de kop.


  Maak melding
 3. Ik bn ook voor su overhevelen naar afrika. Laat alle aziaten vrij en verhuizen naar guyana. Stop onmiddelijk met de NL praten , en verander namen als hooghart naar abuye of adongo. Laat die beesten hun bosnaam gebruiken, niet die van hun ‘kolonisator’. Vind je t gek dat bakras pieten van deze abangies maken


  Maak melding
 4. De wegen van Suriname lenen zich niet voor die personen die stoer en cool willen zijn in het verkeer.
  Het zijn er wel heel veel die dit gedrag vertonen en wel zodra ze een koto zien (of meer) en het liefst met een fles bier in de hand of een cup met sterke drank.
  Tja hoe leer je dit gedrag af?


  Maak melding
 5. Door dit soort rijgedrag, dat ze denken dat ze Max Verstappen zijn, vergeten deze debielen dat ze niet alleen een gevaar voor zich zelf zijn, maar ook anderen daarbij de dood in jagen.


  Maak melding
 6. Wie zegt dat je in Suriname niet hard kan rijden?

  Ga even naar de Ringweg!! Daar vliegen zij met de auto!! en vervolgens gaan ze zo supersnel naar mortuarium/ begraafplaats/ crematorium!!


  Maak melding
 7. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk in de Franchepanestraat een dergelijk ongeluk te krijgen. Die straat leent zich sowieso niet voor hoge snelheden.
  Erg triest dat deze jongemannen het leven hebben gelaten. Ik heb te doen met de nabestaanden.


  Maak melding
 8. Tijdens mijn verblijf in SU ging ik op wandeltocht. Gewoon de vrije natuur in en lekker uitwaaieren. Wat schetst mijn verbazing toen met hoge snelheden auto’s elkaar inhaalden. Een keer toeteren en vroemmmm… daar ging Aoyege tegen de boom aan ! Suriname is echt het domste land wat ik ooit bezocht heb. Totaal geen beschaving, totaal geen eenheid, totaal geen trots gevoel (schijnt wel te zijn maar dit is schijn).


  Maak melding
 9. @ redskin
  Applaus voor jou.
  Ik vind het goed dat je wat zegt. Mijn voorouders komen uit Afrika, die zijn niet vrijwillig naar Suriname gebracht.
  Maar wat een onrecht is jullie aangedaan. In Canada, Amerika, Zuid-Amerika.
  Nu is er Indiaan aan het roer in Suriname die maakt er een puinhoop van.

  Wat zouden jullie weer heerlijk van de natuur leven. Pepre watra, jagen, hangmat.
  Maar ik denk niet dat dat ooit nog gaat gebeuren.


  Maak melding
 10. Peter Jackson.

  @maurice

  Niet iedereen is het eens met wat er zich voltrekt in Suriname.Om te generalizeren is onjuist.
  Nederland heeft toch ook veel negatiefs.Openlijke discriminatie b.v..als zwarte in Nederland word je niet overal toegelaten.Dan is het niet zo dat alle nederlanders discrimineren.Dit is 1 voorbeeld maar zo zou je door kunnen gaan.


  Maak melding
 11. @maurice

  je hebt gelijk over Su. En dit is de huidige generatie, die totaal geen beschaving, normen en waarden kent.
  Het zijn los geslagen wilde beesten.

  De oudere generatie had nog respect voor elkaar en de natuur.


  Maak melding
 12. En van wie krijgen ze deze mentaliteit mee, juist van hun opvoeders.
  Achter je oor krabben voor je wat schrijft, maar het is wel triest dat het gebeurd


  Maak melding
 13. Misschien is het een idee om alle voertuigen is Suriname te begrenzen??!….. max 80 km per uur voor lange afstanden. In de stad 50 km per uur met heel veel hoge drempels.
  Als kleine jongen zaten we in de bus richting coronie of de stad….. meer dan 4 uurtjes waren we onder weg. De bus kon niet harder dan 60 km per uur….. nooit a bus go naki of iets……. RIP broeders.


  Maak melding
 14. Panli,

  Ben jij ooit naar het continent Afrika geweest. Afrika is namelijk geen land. En onderschat de landen in Afrika niet. Sommige Afrikaanse landen zoals Ghana hebben betere wegen dan Suriname.

  Tevens heeft de dood van deze jongens niets te maken met de beschaving. Onbeschaafde mensen heb je overal: Nederland, Antillen, China en ga zo maar door. De wegen in Suriname zijn simpelweg niet gemaakt om zo hard te rijden.

  Treurig dit geval! Jammer voor de nabestaanden. Maar hopelijk leert men hieruit een wijze les. Het is niet nodig om hard te rijden en stoer te doen. Denk aan je eigen veiligheid en dat van anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES