Ambassadeur VS ontmoet Korpschef van Politie Suriname

7
Ambassadeur VS ontmoet Korpschef van Politie Suriname
Antonio Chin(l) met de Amerikaanse ambassadeur in Suriname Edwin Nolan(r) in december 2017

Waarnemend Korpschef van het Korps Politie Suriname Antonio Chin(l) heeft onlangs de Amerikaanse ambassadeur in Suriname Edwin Nolan(r) op kennismakingsbezoek gehad. De twee hebben van gedachten gewisseld over burgerveiligheid en drugsvangsten van de politie. Ook de politie samenwerking op diverse gebieden, zoals transnationale georganiseerde criminaliteit en institutionele versterking van het Korps Politie Suriname, KPS, zijn besproken.

De ambassadeur heeft bij die ontmoeting vijf computers en zes bureaustoelen geschonken aan de politie. De spullen zijn ten behoeve van het Financieel Onderzoek Team (FOT). Deze schenking staat in het teken van continuering van de samenwerking en ondersteuning van het KPS bij de aanpak van financiële criminaliteit.

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. Ambassadeur schenkt buro’s en stoelen baja. Ook dat heeft oom agent niet. Maar er is volop hout in SU voor stoelen en buro’s. Nu kan oom agent op de comfortabele stoelen de drugstransporten regelen van Desi.


  Maak melding

 2. Hoera nu heeft het politie personeel toiletpapier,pennen en potloden .
  Ze zijn heus niet aan het afspreken hoe de ndp wanted boeven te vangen,VS is donaties gaan doen daar,wat geweldig ,zo voor kerst …, Bouta boeboelaas moet zich schamen!


  Maak melding

 3. @ Panli

  Hoe maakt je een aap blij ??

  Heel simpel : door jou een tros bananen te geven
  en jou uit deze forum te blokkeren !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Het is goed dat de Yanks de transit drugshandel in kaart brengengen.De politie ksn ze tippen voor latere uitleveringen.

  Giften zijn goed in relaties.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.