Schenking Stichting Tuin en Rozen Suriname aan ministerie

4
Schenking Stichting Tuin en Rozen Suriname aan ministerie

De Stichting Tuin en Rozen Suriname (TerSuriname) heeft een pakket van besproeiingsbenodigdheden gedoneerd aan het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Deze middelen zullen vervolgens worden geschonken aan plantenkashouders die nog niet voorzien zijn van een besproeiingssysteem.

De voorzitter van TerSuriname, Prem Binda, heeft op 22 november de overhandiging van de middelen gedaan. Binda gaf aan, dat deze besproeiingsmiddelen die een waarde hebben van vijftienduizend Surinaamse Dollars (SRD 15.000,-) van goede kwaliteit zijn.


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.