Dagje uit voor pupillen van Stichting Kennedy School

2
Dagje uit voor pupillen van Stichting Kennedy School

Op vrijdag 01 december jl. hebben Stichting Cyriel and The More Love Band de pupillen van Stichting Kennedy School, S.O.G.K. en het Blindenzorg in het zonnetje gezet in verband met de Internationale dag voor mensen met een beperking. Zij hebben een fantastische dag gehad in restaurant Lucky Twins. Van elke instelling hebben de pupillen hun talent gepresenteerd middels dans, zang of ander vorm van kunst.

De organisatie wil een ieder die heeft meegeholpen om deze pupillen een onvergetelijke dag te bezorgen bedanken namelijk Lucky Twins Restaurant, Mitra N.V, Fernandes Agenturen, Haroen Car-line, Le Grand Baldew transportbedrijf en de NPS.


2 REACTIES

  1. Hoe zit het met de blinden geleide hond?
    Zou nog mooier zijn.Deze kinderen moeten elke dag in het zonnetje gezet worden. 🙌🙌🙌🙌🙌👭👭👭💜💜💜


    Maak melding

  2. Superfijn dat deze kinderen met een beperking voldoende aandacht krijgen en een leuke dag voor ze werd georganiseerd. Zou mooi zijn als deze kinderen ieder jaar op een leuke en creatieve manier in het middelpunt worden gesteld en een plezierige dag krijgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.