zo 18 feb 2018 04:09
post thumbnail

Dagje uit voor pupillen van Stichting Kennedy School

2

Op vrijdag 01 december jl. hebben Stichting Cyriel and The More Love Band de pupillen van Stichting Kennedy School, S.O.G.K. en het Blindenzorg in het zonnetje gezet in verband met de Internationale dag voor mensen met een beperking. Zij hebben een fantastische dag gehad in restaurant Lucky Twins. Van elke instelling hebben de pupillen hun talent gepresenteerd middels dans, zang of ander vorm van kunst.

De organisatie wil een ieder die heeft meegeholpen om deze pupillen een onvergetelijke dag te bezorgen bedanken namelijk Lucky Twins Restaurant, Mitra N.V, Fernandes Agenturen, Haroen Car-line, Le Grand Baldew transportbedrijf en de NPS.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

  1. Hoe zit het met de blinden geleide hond?
    Zou nog mooier zijn.Deze kinderen moeten elke dag in het zonnetje gezet worden. 🙌🙌🙌🙌🙌👭👭👭💜💜💜

    dinsdag 5 december 2017 om 03:44 uur.
  2. Superfijn dat deze kinderen met een beperking voldoende aandacht krijgen en een leuke dag voor ze werd georganiseerd. Zou mooi zijn als deze kinderen ieder jaar op een leuke en creatieve manier in het middelpunt worden gesteld en een plezierige dag krijgen.

    dinsdag 5 december 2017 om 19:47 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com