Minister wil naam corrupte parlementariër niet noemen

41

PARAMARIBO, 29 nov – Minister Soeresh Algoe van Landbouw Veeteelt & Visserij, LVV, weigert de naam te noemen van een corrupte parlementariër. Dit ondanks aandringen van de fractie van de regerende Nationale Democratische Partij. Ook een schorsing tijdens de begrotingsbehandeling bracht de minister niet op andere gedachten. Hij is gestuit op een groot schandaal.

De sectie Visserij van het ministerie vormt het middelpunt. Er wordt flink gestoeid met de uitgifte van visvergunningen. Het beeld dat Algoe schetste was voor parlementsvoorzitter Jennifer Simons reden genoeg haar bezorgdheid te uiten. Simons vindt dat Algoe er hard tegenaan moet. Vooral in deze periode van crisis is het van belang dat de overheid het geld krijgt waar de samenleving beter van kan worden.

“Er moet nu echt een eind aan komen”, zei Simons. Volgens Algoe wordt hij in zijn opruimdrift tegengewerkt door ‘politieke machten’. Hem is zelfs geadviseerd om te stoppen met het ingezette onderzoek. André Misiekaba, voorzitter van de NDP-fractie, drong er herhaalde malen op aan de naam te noemen. Misiekaba maakt het niet uit wie het is, de belangen van de samenleving gaan voor.


41 REACTIES

 1. De vhp’ers zijn master in het stagneren van projecten van deze regering. Minister Samsoedin heeft ook hetzelfde problem tot dat zij personeel heeft moeten muteren.
  Bij Ow is een heel grote nest van stagnerende vhp-ers .


  Maak melding

 2. Nu gaan die hypocriete Simons en Misiekaba plotseling openheid en transparantie prediken. Feit blijft, dat dit gehele land doorspekt is van corruptie, criminaliteit, list en bedrog. Zonder aanzien des persoons.


  Maak melding

 3. De Puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse.

  Conservatief Suriname.

  Beste Mensen .. Men kan alle meningen op los laten.. alle complot theorie samen smeden.. alles is te wijten aan 1 man en dat is de President..

  Vraag Aan De President

  Hoe Voelt het aan om leiding te mogen geven aan het meest Corrupte bende die men de NDP noemt.. of aan het meest Corrupte regering die suriname ooit gehad heeft.

  Heer De President.. Wat voor land hoop U achter te laten als u President af bent.

  Heer De President.. Wat Is Uw Grootse Prestatie tot nu toe als President.

  Heer De President.. vanaf U aan de macht ben heeft de jeugd van Suriname Geen toekomst meer.. wat vr boot schap heb u voor die.


  Maak melding

 4. Wijlen Badri Sital, noemde deze Agoe een “kleine leugenaar”. Hij voelt zich nu groot om met grote leugens te komen. Kijk goed op de foto door wie hij allemaal omringd wordt: hindoestaanse wakamans.


  Maak melding

 5. @Touwtjie
  Tja ,de hindostanen die algoe dagoe agoe, omringen zijn ongeschoold en willen ook ministers worden.. Liegen en bedriegen helpt en algoe geef hun het voorbeeld.Wat ze nodig hebben is een stevige wiepie-go met een tamarinde zweep!


  Maak melding

 6. Da{l}goe … wil niet … durft niet … mag ik geen geval … de naam van DIE corrupte parlementarier noemen.

  Mensen … mensen … wat te denken aan die hooggeboren doch zeer laaggevallen … kwatta AAP … Desi ré {D} Hooghart. Time will tell !!!!!!!!!!!


  Maak melding

 7. Ik denk dat Misiekeba het zelf ook wel weet.
  Waarschijnlijk weten ze allemaal alles van elkaar. Als één persoon een naam noemt zal degene die genoemd wordt op zijn beurt weer een naam of meerdere namen noemen.
  Domino effect.
  Misiekeba weet dat minister Algoe de naam niet bekend zal maken en dringt daarom aan.

  Hoe doorzichtig


  Maak melding

 8. André Misiekaba, voorzitter van de NDP-fractie, drong er herhaalde malen op aan de naam te noemen. Misiekaba maakt het niet uit wie het is, de belangen van de samenleving gaan voor.

  En als blijkt dat het zijn Baas is dan is het gedaan in belang van volk en land.
  Misiekaba is zelf een dief van de bovenste kant


  Maak melding

 9. @surinamer & any one

  Volgende keer eerst het artikel lezen ipv met domme reacties die nergens op slaan en geen onderbouwing hebben te plaatsen. Straks gaan de mensen nog denken dat “surinamer” staat voor domme racisten die maar wat blaten.


  Maak melding

 10. Als André Misiekaba werkelijk voor de belangen vand e samenleving ging had hij wel opdracht gegeven om de zaak bij het OM aan te brengen.
  Nu lijkt het er meer op dat hij de naam van een nieuw lid van de adviesraad voord e president wil weten.


  Maak melding

 11. @ Surinamer,

  Het gaat hier om NDP-ers. Niet om VHP-ers. Maar jij bent zó gebrainwashed dat je het verschil niet eens ziet. Alles is de schuld van iedereen, behalve van de NDP. Jij bent een echte NDP-er: dom, dommer, domst.


  Maak melding

 12. Algoe heeft gelijk niet de naam te noemen in de DNA.
  Voor het noemen van namen zijn andere instanties.

  Helaas niet echt verstandig van hem om wel uitspraken hierover te doen.


  Maak melding

 13. Surinamer@ heeft toch echt wel een punt.

  Wat hij zegt gebeurt toch echt wel.
  En bij OW zit toch echt wel een heel groot VHP nest.

  Dus @Neus @FBI @Ray en al die andere domme schreeuwers die iedereen hier hun mening wil opdringen.

  Wij hebben jullie brainwash methodes niet nodig om onze eigen mening te vormen. Accepteer en respecteer dat er ook ander meningen zijn in het door jullie zo hoog in het vaandelstaande “democratie proces”


  Maak melding

 14. Ik begrijp ook werkelijk niet dat @Ray, @FBI, @Neus en dat soort domme schreeuwers zonder enige vorm van intellect of inhoud (en waarschijnlijk dezelfde persoon ook nog) hier een “podium” krijgen

  Lekker met verschillende namen jezelf verheerlijken en bevestigen. Te dom en te Zielig voor woorden.

  Sukkels


  Maak melding

 15. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  NIVD

  Ik begrijp ook werkelijk niet dat @Ray, @FBI, @Neus en dat soort domme schreeuwers zonder enige vorm van intellect of inhoud (en waarschijnlijk dezelfde persoon ook nog) hier een “podium” krijgen

  Lekker met verschillende namen jezelf verheerlijken en bevestigen. Te dom en te Zielig voor woorden.

  Sukkels


  Maak melding

 16. Ik weet welke parlementariër dat is die zaken doet in vis. Desi heeft persoonlijk opdracht gegeven het onder te stoppen. In de vis namelijk coke van Desi verstopt en geëxporteerd.


  Maak melding

 17. Flink gestoeid met de uitgifte van visvergunningen

  Onderzoekjournalisten komt u in actie!, Showtime!

  Het moet toch niet moeilijk zijn om na te gaan welke ndp-lid dit is? Gewoon op onderzoek uitgaan in de visserijsector. Werk aan de winkel van onderzoekjournalisten om die ndp-vislid boven water te halen. Een mooiere uitdaging is er niet. Actie! Showtime en laat zien wat je waard bent. Daarom ben je de ogen en oren van de samenleving.

  Begin een lijst van ndp – dnaleden, overlopers, coalitieleden te maken en kijken welke weggestreept zouden moeten worden en welke onder de loep moeten worden genomen.
  Welke visserijondernemingen zijn er en wie zijn de eigenaren? Welke zijn erbij gekomen?, sinds wanneer, ? Kamer van Koophandel en Fabrieken, Waar zijn die gevestigd, Sinds Wanneer bestaat die visserijondernemingen in deze sector?, Welke personen hebben er belangen in?,
  Aan wi verkopen zee/aan welke ondernemingen verkopen ze hun vissen?, afnemers, hoeveelheid die ze vangen en verkopen, omzet, afzet, binnenland- buitenland? Luchthaven Zanderijen?, transport – en logistiekeondernemingen die er een rol in spelen? Doaune?, keuringsdienst, enz.

  Kortom een hele lijst maken wie allemaal in de visserij betrokken zijn, in de branche, overheid, enz. Er moeten dala man, dala vrouws zijn, concurrenten die hen weg willen hebben en daardoor beter kunnen verdienen die info moeten kunnen geven., Celnummer en naam enz noteren, auto.s die langs komen en gaan, personen achter halen, foto’s maken, documenten inzien, lijsten, krijgen, enz.

  Wie hebben visvergunningen nu?, wie hadden het voor 7 jaar geleden? , zie het verschil in aantal en nagaan van wie deze nieuwe visondernemingen zijn en welke kunnen in verband gebracht worden gebracht met deze ndp-lid, waar zijn deze ondernemingen in grote getallen de laatste 7 jaar toegenomen?

  Algoe, de ndp-lid enz, gaan aan het kortste eind trekken. Waar rook is, is vuur.

  If A Bozs, Mik A Bozs

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 18. Surinamers moeten weten hoeveel geld van Suriname van deze ndp-boeven op buitenlandse bankrekening te vinden zijn, idem heel grote hoeveelheid goudstaven van de centrale bank van Suriname veilig zijn ondergebracht in kluizen van andere landen, waarmee ze goed bevriend zijn.

  Wie denkt dat deze boeven als het hen te heet wordt in Suriname hun zaken niet veilig hebben gesteld in het buitenland, is behoorlijk zwakzinnig.

  Het Surinaamse Volk heeft als die gasten het SLM-vliegtuig pakken en naar bevriende landen gaan, het nakijken. Wat deze luitjes momenteel doen is poppenkast totdat het hun te heet onder de voeten wordt. Ze zijn klaar met Suriname en de Surinamers. Voor hen valt geen eer meer te behalen en hun zakken zijn heel goed gevuld.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. Bouta zei ooit: we gaan de corruptie bestrijden…
  Maar om corruptie te bestrijden moet je eerst bij je eigen mensen beginnen…
  Dus bouta moet niet denken dat hij het volk in de zeik heeft genomen…
  Hij heeft zichzelf belachelijk gemaakt…
  Die vuile laffe moordenaar….


  Maak melding

 20. En wat als de naam bekend is gemaakt?
  Welke acties ga jij Misiekeba op ondernemen? Algoe en zijn familie zullen 24 uurs bescherming nodig hebben of niet soms?
  Wat een toestanden in mijn land.Hopelijk komt de waarheid boven tafel.


  Maak melding

 21. Zo gaat het in Suriname namen worden nooit genoemd.Ook de verdwijnen van 1.3 miljard USD uit Staatskas is nooit door Bouterse verantwoord aan het volk.Het land is zo naar de kloten gegaan.Dat is mijn mededeling als Surinamer.


  Maak melding

 22. Desie is een gebruiker dus ziet niets wat er in Suriname aan het gebeuren is.Het land is failliet dus zoeken mensen naar verschillende middelen om zo snel mogelijk rijk te worden net als de president van Suriname.Onbetrouwbare rovers hebben wij die het land besturen.


  Maak melding

 23. SRANAN is ook ETHISCH FAILLIET !

  Een minister die weet heeft van Strafbare feiten en de daders kent en deze gegevens niet doorspeelt aan het Parlement en aan het Openbaar Ministerie ??? Deze minister heeft toch ook zijn EED afgelegd inz Wet en Grondwet handhaven !

  Ook BURGERS (ook deze minister) dienen strafbare feiten te melden aan Justitie en Politie !

  Een CORRUPTE PAARSE CLAN, vernietigt Sranan op elk gebied !

  Een PAARSE deskundige, ene Caldeira heeft onlangs medegedeeld dat de TOEKOMSTIGE JEUGD van Sranan, best mag opdraaien voor de AFBETALING van de TIENTALLEN ONNODIGE (VERKWANSELDE) MEGA-GELD-LENINGEN, die NU door DOOR PAARS WORDEN AFGESLOTEN !!!

  PAARS WANBELEID HEEFT GELEID TOT HET FINANCIELE EN MORELE FAILLISSEMENT VAN SRANAN !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.