Certificering aannemingsbedrijf Kalro in Suriname

5
Certificering aannemingsbedrijf Kalro in Suriname

Met de uitreiking van het ISO 9001-2015 certificaat aan directeur Kisoor Ramdhan van N.V. Kalro (2de vanuit links), werd de certificering van dit aannemingsbedrijf in Suriname een feit. Vorige week werd dit certificaat door Ton Kolk, auditeur van Det Norske Veritas (DNV), een wereldwijd opererend Noors classificatiebureau, overhandigd.

Het bedrijf doet civiele- en bouwtechnische werkzaamheden en heeft sinds haar bestaan grote en kleine projecten uitgevoerd voor grote multinationals en de overheid. Met de certificering is de directeur sterk ervan overtuigd dat niet alleen de multinationals, maar ook de overheid en de samenleving voor hun bedrijf zal kiezen.


5 REACTIES

 1. Leuk een iso certificaat. Maar het moet ook nageleefd worden.
  Ik heb persoonlijk meegemaakt dat iso gecertificeerde bedrijven een bende van maken.
  Alleen als de controle plaats vind is alles ineens opgeruimd en gecodeerd.
  Jammer. Zand strooien in de ogen van organisaties

  Tjee


  Maak melding

 2. hoe kan je een land ontwikkelen, als rovers, moordenaars, oplichters, boeven, bank rovers, verkrachters, drugs dealers, vrij en blij rondlopen ..

  wie wil nog zich inzetten voor het goede doel opbouw land volk..

  de jeugd is nu al gecriminaliseerd weet geen raad met zich zelf loopt doelloos in het land..

  heeft geen enkel beeld hoe verder, totaal ongeïnterreseerd

  de leiding van het land, is de grootste crimineel die zelf het goed slechte voorbeeld geeft hoe het niet moet.., sterker nog, spoort de mensen zelf aan om het na te doen..

  nog nooit heeft de lijder een uitspraak gedaan, over drugs, criminaliteit, slechte pad van het jeugd, hoe dan verder positief denken doen..

  er is sprake van het weg sluizen van meer dan 770 miljoen US$ € die in het buitenland is geparkeerd, wachten op betere tijden, terwijl de zogenaamde eigenaren lekker in s m e. zit te wachten, genieten op het hoogste niveau van de luxe van het leven..


  Maak melding

 3. Dit gaat over het behalen van een certificaat!

  Toch zijn er weer zieke geesten hier op WKN die alles weer zo draaien dat ze bepaalde personen ervan langs kunnen geven in een topic die daar niet voor bedoeld is.

  Zwak, ziek en misselijk


  Maak melding

 4. Det Norske, u hebt volkomen gelijk.
  Het lijkt wel of (sommige) Surinamers elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Altijd een reden zoeken om een ander af te zeiken, terwijl dit soort figuren zelf niks presteert.


  Maak melding

 5. Sommige forummers hier zijn zelfs oplichters, dieven, leugenaars, ontuchtplegers, vernielers, racisten, maar zij voeren het hoogste woord hier op het forum, zonder eerst naar hun eigen geknoei te kijken, maar wel afgeven op de regeringsleiders van Suriname. Dergelijke figuren komen nooit met een goed idee, maar zijn alleen maar alles hier aan het afzeiken. Geloof me: bijna 90% van de gehele bevolking aldaar is corrupt, maar hun corrupte ogen zijn gericht op de tekortkomingen van de regering, terwijl ze zelf supercorrupt zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.