Zware aanrijding eist 69ste verkeersdode in Suriname

12
Zware aanrijding eist 69ste verkeersdode in Suriname

Deze zware aanrijding aan de Martin Luther Kingweg heeft afgelopen weekend een 54-jarige autobestuurder het leven gekost. De bestuurder kwam ter hoogte van de Adhinweg op de rijhelft van zijn tegenligger terecht en veroorzaakte een frontale botsing. De brandweer moest er aan te pas komen om zijn lichaam uit de zwaar beschadigde auto te halen. Hij is de 69ste verkeersdode in Suriname voor dit jaar.


12 REACTIES

 1. Innige deelneming aan de nabestaande van dit zoveelste en misschien onnodige slachtoffer. Helaas wordt nog steeds veel te hard gereden in Suriname. Men gunt, ook in het verkeer, elkaar het licht in de ogen niet. Veel mannen in Suriname denken dat ze Louis Hamilton zijn en de straat tot race-baan kunnen maken. Afgezien daarvan lenen veel Surinaamse wegen zich niet voor hard rijden. Ook veel auto’s zouden in andere delen van de wereld niet de weg op mogen. In vraag mij in alle ernst af hoe sommige auto’s de keuring hebben doorstaan. In ieder geval is het toch heel erg jammer dat zoveel (soms erg jonge) mensen hun leven in het verkeer laten.


  Maak melding

 2. Een goeie vraag,hoe kunnen sommige auto apk door komen.kort Antwoord,heb self Mee gemaakt je geeft auto papieren Al iemand die je Kent van so een bedrijf waaar auto keuren en goed gekeurd bewijs wordt netjes thuis geleverd.


  Maak melding

 3. Inderdaad kwam ellende tot wasdom. Wat een ellende allemaal. Ik stel mijn eigen al jaren de vraag; Who rules the Media? bij de media verkreeg de duivel, een platform, kwam ellende tot wasdom. Voor deze media, het kwaad binnen te halen, moest er een groot offer worden gebracht. Stel jouw de vraag, wie was de afgelopen jaren het grootste slachtoffer in en bij de Media; Inderdaad, en ze zal nooit vergeten worden, Maggi Mcain.
  Volg je het geld, en de absolute machthebbers bij de media, kom je al snel en ongetwijfeld, bij de verfoeilijke Big Brother.
  Little sister daarentegen begint steeds weer op deze Maggi Mcain te lijken. Een vingerwijzing van Jah. Al is de leugen nog zo snel, er is altijd een teken aan de wand.
  Big Brother is watching Maggi Mcain! But God dont sleep.
  ( Ook in SU heeft dit heerschap, poot aan de grond gevonden.)
  One Love!


  Maak melding

 4. @ Nasadi

  Het gaat hier om een aanrijding, wat heeft Maggi Macain
  nou er mee te maken ???

  Mensen niet bij iedere aanrijding is het fout te zoeken bij een APK keuring, sommige automobilisten rijden als idioten in SU terwijl de wegen er niet voor geschikt is !
  Op de foto is te zien dat men hier niet met geringe snelheid heeft gereden. In Nederland hebben ze een tv programma idioten op de weg genaamd, dit zou voor sommige Surie´s
  zeer van toepassing zijn. Ik vermoed dat de slachtoffer de macht over het stuur is kwijt geraakt, en mede door zijn snelheid op de verkeerd weghelft is terecht is gekomen.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Ik wil het Surinaams volk verzoeken; Straatnamen, namen van sloten, kreken, wijken ed; Laat ze precies zo, sinds Jahjah ze in 1968 kent.
  Sterkte aan de familie!!


  Maak melding

 6. Dit is triest voor woorden. Wie het slachtoffer ook.moge zijn en heten R.I.P.
  Wanneer wordt er harder opgetreden tegen het hard rijden? 50 km per uur en 30 km is precies goed voor de wegen hier.Er zijn meer auto’s dan wegen hier om maar niet te spreken over de slechte straten. Geen fiets en voetgangerspaden voor de schoolgaande kinderen. Veiligheid is ver zoek. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen eer er iets veranderd op de openbare wegen.


  Maak melding

 7. In Suriname ben je pas cool en stoer als je harder kunt dan je mede weggebruikers.
  Vooral vanuit Latour naar Brokopondo te beginnen op de Highway.
  Opzij gaan kennen sommige volkeren niet en inhalen met een volle bus terwijl een tegenligger aankomt is ook niet in hun vocabulaire.
  Ja zelfs denken zij dat een boom voor hen opzij zal gaan omdat zij in een auto / bus / vrachtwagen zitten.
  In de stad rijdend steken deze heren die grotendeels bestaat uit de Hindoestaan en de Creool (stad of bos maakt niet uit) hun armen uit en wapperen dat zij ertussen willen.
  Als je hen dit niet toestaat dan springt de bijrijder uit de bus en schreeuwt al je moeder haar privé delen naar je toe.
  Wil je iets terug zeggen mijn advies doe dat niet want dan komen ze met voorwerpen naar je toe en trekken een diepe groef in je auto.
  Ja zelfs de politie doet hier niets aan ze staan erbij en kijken ernaar, of ze bang zijn weet ik niet maar dat ze niet durven weet ik zeker van wel.
  Dus medelij met deze hufters? Mooi niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.