Aanhouding i.v.m. roofmoord op 75-jarige Nederlander

29
Aanhouding i.v.m. roofmoord 75-jarige Nederlander

PARAMARIBO, 28 nov – De politie in Suriname heeft gisteren een man aangehouden die mogelijk iets te maken zou kunnen hebben met de roofmoord op de 75-Nederlander Jacobus (Sjaak) Jansen afgelopen zondag. Ook de auto van het slachtoffer werd terug gevonden. Dat meldt het dagblad Times of Suriname vandaag.

De 75-jarige Jansen, een Nederlandse man die al enkele jaren in Suriname woonde, werd zondagmorgen dood aangetroffen in een benedenwoning aan de Kwattaweg in Suriname. Hij was gekneveld aan armen en benen, wat doet vermoeden dat het om een roofmoord gaat. Ook zijn auto was verdwenen.

De politie in Suriname kon geen nadere informatie verschaffen.UPDATE:
Er zijn in totaal 3 verdachten aangehouden meldt Starnieuws.

De auto van het slachtoffer:


29 REACTIES

 1. -Die vloek zullen de daders tot hun graf met zich mee dragen en de karma zal zijn werk verder doen op het gezin. Jammer dat de natuur zo werkt.

  Neem een voorbeeld bij Bouterse en Brunswijk hoe die karma verder werkt.


  Maak melding

 2. Een oude knevelen en daarna vermoorden? Er schuilt wat meer hierachter. Wie weet is de moordenaar een bevriende ndper. Waar gaat het naar toe in dit land, geen respect voor andermans have, goed en leven. Opa taki sa joe wani, sinds bouta gi opdracht voe brong sma oso, zaak en mishandel, martel deng 15 dec slachtoffers a sani kong schering en inslag op zijn paarse wijze door menig ndper. Oma taki na fasie desi sma e kiri, roof en mishandel na a revo bouta wijze.


  Maak melding

 3. @ Eerlijk,
  Mijn familie is nu bang om met vakantie naar Suriname te komen.Ze gaan eerder voor die prijs naar Suriname naar :Spanje,Turkije of Marokko, alles all-in en veilig !!


  Maak melding

 4. -Het gaat om de volgende jonge heren die mogelijk nooit naar school zijn gegaan en het criminele pad gekozen hebben voor hun werk.

  =Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en leden van andere eenheden van de Politie hebben op maandag 27 en dinsdag 28 november drie verdachten aangehouden  in de zaak waarbij het lijk van een manspersoon in een woning is aangetroffen. Het gaat om de verdachten  Cheirano V. (27),  Revael R(20) en de 22-jarige Kenny T.


  Maak melding

 5. Ben benieuwd welke types zijn aangehouden? Goed dat onze immigrant goed neemt wie nu als verdachten zijn aangehouden.
  Hoop niet dat onze immigrant in de toekomst nog anders gaat piepen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, toch??
  Van mij geen meelij te verwachten.


  Maak melding

 6. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en leden van andere eenheden van de Politie hebben op maandag 27 en dinsdag 28 november drie verdachten aangehouden in de zaak waarbij het lijk van een manspersoon in een woning is aangetroffen. Het gaat om de verdachten Cheirano V. (27), Revael R(20) en de 22-jarige Kenny T.
  =============================================

  Denise is in staat om te schrijven dat het gaat om de volgende hindustanen:

  Cheraino V. = Cheraino Vikram
  Revael R. = Revael Rabin
  Kenny T. = Kenny Tulsi

  Misschien zijn deze verdachten ook inderdaad hindustanen, maar ik denk toch van niet.
  Maakt verder voor mij niet uit tot welke etniciteit ze behoren, blijkt dat ze niet geschikt zijn om zich in de maatschappij op een normale te redden dan door te roven en te vermoorden.

  Maar volgens Immigrant kan het zijn dat ze door een hindustaan zijn ingehuurd om tot dit soort daden over te gaan. De rovers die hem hadden ingebroken waren hindustanen, dus ……………


  Maak melding

 7. Suriname is klaar, afgelopen.
  Vandaag nog gezien op een site. 8 dagen naar Dubai incl hotel overnachting + ontbijt en avondeten 700 euro !!

  Ik heb het over de echte Dubai, die met wolkenkrabbers. Niet de broko parnasi Dubai van Andre Misibaka.

  Zodra het de surineds lukt om hun woningen te verkopen, wat nu al heel moeilijk gaat, dan is het echt afgelopen voor het inmiddels afrikaans verworden dubai (suriname)


  Maak melding

 8. Dagobert Duck, dat is inderdaad waar wat je zegt. Maar er zijn ook restaurants waar menu’s betaalbaar zijn.

  Maar het klopt dat alles er duur is. maar dat je er kan vertoeven voor het bedrag waarvoor je naar Suriname niet eens 1 ticket kan kopen, inclusief eten en overnachting.

  Voor 700 euro heb je niet eens een ticket naar de 2e Dubai van Andre Misibaka. En dan moet je nog vrezen voor je leven.

  Het is jammer, maar Suriname is verleden tijd. Het is niet meer de Suriname wat het was, en zal het nooit worden zolang deze dieven en rovers aan de macht, niet opgedonderd en weggejaagd worden.


  Maak melding

 9. @Quillotine,

  Zulke beesten in het openbaar standrechtelijk executeren zonder enig proces!
  Nogmaals het zijn beesten met de zelfde trekken als bouterse.


  Maak melding

 10. Suriname is een afrikaans land geworden waar roven en moorden een normale zaak is !!!
  Misikaba probeert Suriname te transformeren in een Afrikaanse versie van Dubai. Dat is nu al bewezen met al die berovingen en roofmoorden in Suriname.
  Want in het echte Dubai wonen niet de mensen die op hem lijken !!! Hoe wil hij van Suriname een copie van het echte Dubai te maken.


  Maak melding

 11. Een paar slechte mensen???? Hoeveel is een paar????

  Ik heb nooit beter gekend. 45 jaar geleden werd ik al gerost door die lafaards als een jongen van 15 die van school kwam. En moet ik je vertellen/beschrijven hoe die groep eruit zag die mij aanvielen? Niet nodig dacht ik. U bent wijs genoeg.
  Een jongen van buiten (het district) die trouw de Mulo in de stad bezocht. Tot mijn spijt heb ik niet beter gekend. ik zou soms willen dat het maar een paar zijn. Is whisfull thinking.
  Jammer dat zo iemand die veel goed voor de mensen deed zijn dood heeft moeten ontmoeten.
  Nee gelijk hebt u. Wij moeten niet generaliseren. Maar ik zoek het gevaar ook niet op. Ik zoek de dood niet op.
  Ik zou zeggen: waar ik ben, daar is de dood niet. En waar de dood is, daar ben ik niet.


  Maak melding

 12. Ik ken hem persoonlijk!! onze vriend Sjaak!! Hij was bijna elke zondag ad …………….tijdens de zondagsmarkt lekker te zitten praten, drinken en genieten van het surinaamse weer!!

  De klootzakken/paria’s hebben hem dat afgenomen!!
  Wie dat gedaan heeft, hoop ik dat hij of zij door een grote vuurzee naar de HEL heen gaat, alwaar de Jumbies en de bakru’s op hem/haar zal afwachten!!

  Rust zacht Sjaak!! Gods molen draait wel!!


  Maak melding

 13. Wat vreselijk om te lezen wat ze met Sjaak gedaan hebben! Het was een ontzettend lieve en zorgzame man toen ik nog in Etten Leur woonde en korfbalde bij ELKV! Rust zacht Sjaak!
  Hopelijk pakken ze de daders en wordt er ook zo met hen omgegaan als ze bij Sjaak gedaan hebben.


  Maak melding

 14. Het gros der misdadigers handelen paars misdadig zoals ddb, roversbende en zonen. Zo leider zo aanhangers en zonen. Paars misdadig vervloekt zijn alle ndpers.


  Maak melding

 15. Heel triest om dit te lezen, een oudere zomaar van het leven beroven en op zo een mens onwaardige manier. Wanneer gaat dit ophouden en gaat de Politiek ingrijpen zodat de Politie hun werk beter kunnen doen met meer manschappen en kantoren in meerdere wijken om zodoende de veiligheid te waarborgen van de Burgers. Vraag hulp van de Burgers en het Buitenland financieel om deze terreur tegen tegaan.


  Maak melding

 16. Lieve Jack, dat jij die niemand kwaad doet altijd klaar staat voor een ander zo aan je eind moet komen. Jan en jij hebben met plezier en trots onze huizen gebouwd in Etten-leur. Wij wonen er nog, jij bent een andere weg ingeslagen. 1 oktober hebben we nog je 75e verjaardag gevierd. Een leuk feesten nu dit. Je vertelde altijd hoe je het naar je zin had in Paramaribo. Wij zijn er kapot van. Nooit meer mosselen eten wanneer je weer in Etten-leur bent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.