Grassalco bouwt goudopkoopkantoor en bank in Brokopondo

4
Grassalco Suriname bouwt goudopkoopkantoor en bank in Brokopondo

Om de dienstverlening dichter bij de gemeenschap van Brokopondo te brengen, financiert NV Grassalco in Suriname de bouw van twee panden te Brownsweg, waarin een goudopkoopkantoor en een bank zullen worden gehuisvest. De groundbreaking ceremonie en de onthulling van het projectbord geschiedde donderdag. De planning is om in augustus 2018 het complex officieel in gebruik te nemen. Op de foto de ‘groundbreaking ceremony’ afgelopen weekend.

Een van de panden zal door de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) worden beheerd. Voor het goudopkoopkantoor zal ook met een partner in zee worden gegaan. Het complex zal voldoen aan internationale standaarden op het gebied van functionaliteit, veiligheid, estetica en transparatie en wordt gebouwd door lokale ondernemers.

Met de investering geeft het Staatsmijnbouwbedrijf verder inhoud aan haar beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de andere kant haalt zij op termijn extra inkomsten binnen. Haar steenslagoperatie staat in Brokopondo.


4 REACTIES

 1. Goed nieuws voor Brunsie.
  Nu kan hij weer een bank overvallen ,nu hij amnestie geniet is het niet moeilijk voor hem,juist heel makkelijk,
  Gefeliciteerd brunsie ,er is eindelijk real werk voor jou…….


  Maak melding

 2. Niet alleen failliet…maar ook het flora en fauna naar de Kloten…drinkwater zal straks in importflesjes surinmane eerste levens behoefte gaan worden….deze stakkers kijken weer niet verder…


  Maak melding

 3. Staatsmijbouw, gaat maatschappelijk verantwoord ondernemen, val nog mee dat duurzaam niet mee doet, mocht dat er nog bijkomen, kwik is inderdaad duurzaam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.