zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDew Baboeram: al afscheid genomen van de familie

Dew Baboeram: al afscheid genomen van de familie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 nov – “Ik had al afscheid genomen van de familie toen bleek dat zij de discussie over het onderzoek niet met mij durfden aan te gaan en mij gingen mijden.” Dit stelt Dew Baboeram alias Sandew Hira. Aanleiding is de verklaring van de familie Baboeram, waarin wordt gesteld dat Hira ‘op de schoot’ van Desi Bouterse zit. Hij zou zijn integriteit en karakter kwijt zijn geraakt.

Vooral het laatste grieft. De brief is een “harde klap, die emotioneel moeilijk te verwerken is.” Volgens Hira heeft hij wel degelijk moeite gedaan om het contact met de familie te behouden. Het is uiteindelijk gestuit op verschil van inzicht. Daar is alle begrip voor. “Maar ik kan me niet voorstellen dat ze daardoor mijn karakter en integriteit ter discussie stellen en de lastercampagne tegen mijn persoon ondersteunen”, stelt Hira.

De lastercampagne zou zijn ingezet sinds twee jaar geleden het ‘verzoeningsproject’ begon. De verklaring van de familie Baboeram wordt nu in dat kader geplaatst. “Deze verklaring zat aan te komen, gegeven de intensieve campagne die de afgelopen twee jaar is gevoerd tegen mijn integriteit en mijn persoon in een poging om te voorkomen dat mijn argumenten en onderzoek een eerlijke bespreking zouden krijgen”, aldus Hira.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

57 REACTIES
 1. Hoe laag moet je zijn om je vermoorde broer zo te verraden ?

  Het is misselijkmakend en te walgelijk voor woorden. De fam Baboeram ken ik persoonlijk en hun statement omtrent deze kwestie verbaasd mij niet. Het zijn fatsoenlijke mensen die waarde hechten aan een eerlijke rechtsgang. Als advocaat zou John niks anders gewild hebben.

  Als Dew Baboeram bewijsstukken heeft die hoofdverdachten kan pleiten van vervolging dan moet hij dit maar presenteren in de rechtbank. Volgens Dew hebben diverse getuigen bij hem gemeld. Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Nu is het 1 grote media circus waar niemand iets aan heeft. Niet de nabestaanden, niet de hoofdverdachten maar ook de geloofwaardigheid van Dew zelf staat op het spel.


  Maak melding
 2. Wie nu niet kunnen inzien en begrijpen dat de ndp sekteleider ddb een duivelse zoon is is verdoemd te verworden, een paars verslaafde zombie. Ddb verslaafden vertonen dezelfde gedragingen als een drugsverslaafden. Ondanks de familie hen steeds voor de gevolgen hebben gewaarschuwd, geen drugs te gebruiken gaan ze juist meer gebruiken en raken drugsverslaafd, gevolg famirie no mang teki a sheng nanga ergernis moro. Dezelfde eigenschappen van drugsverslaafden vertonen het gros der verworden oerdomme debiele idiote ddb verslaafde ndpers. Oma taki, dit soort zgn wetenschappers zijn net als die oerdomme volgelingen van Moon in dienst van de duivel om veel scheidingen te veroorzaken. Ze prediken een evangelie van hun afgod. Zo verdienen ze hun geld en verkrijgen ze macht over al die oerdomme paarse volgelingen die nog steeds geloven olv Stef Mejye en Misika dat ddb rust, vrede en voorspoed gaat brengen.
  Opa taki, een ding is met volle zekerheid vast te stellen, het zegt genoeg als men zich afkeert van de familie, van je eigen bloed. Het zegt genoeg dat ddb een duivelse zoon is die sinds 1980 dood en verderf zaait onder het volk. Ook zijn zonen en nageslacht zullen het land misdadig teisteren. Alleen een ware duivel is in staat dit te overleven en dat ook oerdomme stommelingen, gelovig of niet hem ook dienen en aanbidden.
  Voor wie het niet willen weten of horen, er komt een burgeroorlog vroeg of laat met als hoofdrol speler…de duivel van verworden misdaadstaat Suribabwe. Wo ka.


  Maak melding
 3. Het gaat toch niet om deze baboen familie baboeram? Het gaat om ons geliefd Suriname en haar redding. Deze sjacheraars kunnen mij niet boeien. Als machthebber had ik zeker geen grote bek en al helemaal geen sabotage, zeker niet van een etnische kloot, van mijn kant gelaten.
  Bouta taigi unu kba; Het is een gepaseerd station. Klootzakken zijn berecht, en kapot geschoten. Suriname is geen prei prei. smerige sujetten; incluis ST dew.


  Maak melding
 4. Dew,

  Je bent totaal verkeerd bezig en m.i.enigszins geschift.
  Voor je met jou verzoeningstraject begon had je eerst met je familie overeenstemming moeten hebben.
  Indien je geen overeenstemming hebt en toch doorzet dan denk ik en mij vele anderen dat jou integriteit niets waard is noch je oprechtheid.
  Ik zal mijn broers en zussen en mijn ouders never nooit ter discussie stellen voor wie dan ook. Ik zal ze binnenskamers wel mijn mening geven maar never nooit publiekelijk hen afvallen.
  En waarvoor heb je hen zo te kakken gezet?
  Judas deed het voor zilverlingen en jij ik denk dat je het hebt gedaan voor enkele hectaren grond en positie veiligstelling


  Maak melding
 5. bigi sma
  zijn figuren als jouw, die Suriname tot vandaag voor hun eigen hachie, familie hebben benadeeld en uitgebuit.
  Jij bent niet minder judas dan deze awari domri!


  Maak melding
 6. Er hebben zich geen getuigen bij Dew Baboeram gemeldt. Dew liegt er maar oplos.Zijn taak is om tegen betaling twijfel en verdeeldheid te zaaien. Dat is niet gelukt. Zijn eigen familie heeft dat doorzien en lust deze media en aandachtsgeile hoer niet.
  Natuurlijk neemt hij afstand van zijn familie. Hij heeft ze niet kunnen overtuigen van zijn bedenkelijke uitspraken. What a big looser.


  Maak melding
 7. Oma taki, niets is gratis op deze wereld, vooral als het te maken heeft met macht en geld. Dan gaan sommigen over lijken, als zijn het je eigen moeder, vader, broer, zus enz. Opa taki, de wortel van alle kwaad is geldzucht. En ddb heeft al die overlopers, verraders, awariedomries, politici omgekocht met het aardse slijk. Voor geld heeft deze verworden aanbidder van ddb zijn ziel verkocht, voor niets anders, zo doorzichtig is het en zo wazig voor de oerdomme idiote ndpers om te zien of te begrijpen. Hun geldzucht is niet te stillen en daarvoor hebben ze de weg van de waarheid en gerechtigheid verlaten om de paars verdorven weg van bedrog en onrecht olv ddb te bewandelen, denkende, wie doet ons wat. De toekomst ziet paarse verdoemd somber uit met dit soort paars bezeten denkers. Wo ka.


  Maak melding
 8. Meneer DEW BABOERAM zegt : “Een belangrijke dimensie in het oplossen van politiek geweld is waarheidsvinding.”

  Hr Dew Baboeram, u moet nu maar eens begrijpen dat wij een Grondwet en strafwetten hebben in Sranan ! Waarbij ook nog talloze Internationale Verdragen inz Mensenrechten gelden !

  De Rechterlijke Macht is aangewezen door de GRONDWET om strafbare feiten te berechten en de daders te straffen !
  De Rechters onderzoeken de FEITEN en WAARHEDEN en
  komen tot een VONNIS !

  NIEMAND ANDERS !!!

  Het strafrecht kent uw term : “politiek geweld” NIET !
  Is doden “om politieke redenen” volgens u als NIET-JURIST,
  minder erg dan doden om andere redenen ???????

  Ook als Niet-Surinamer, meneer Baboeram, dient u te weten dat de GRONDWET, INMENGING VAN IEDEREEN EN ALLE INSTANTIES IN EEN LOPEND STRAFPROCES,(dus ook in het 8 december-massamoordproces !) VERBIEDT !

  PS : U tracht als ingehuurde Nederlander Onze Rechtsstaat en Onze Rechterlijke Macht, op een vrij ziekelijke wijze te ontregelen !

  U snapt ook niet, dat u als NIET-JURIST, geen ENKELE NOTIE heeft van Strafrechtelijk Bewijsrecht !

  HOUD U zich ALS LEEK,DAAROM,BUITEN DEZE ZAKEN !


  Maak melding
 9. Hallo Srafu, deze figuur Dew Baboeram denkt dat hij recht en god is.

  Hebt het al eerder gezegd deze man heeft maar 1 doel voor ogen namelijk van Suriname een communistische staat maken. Het is algemeen bekend dat Dew Baboeram een fervente aanhanger is van het socialisme cq Markxisme / Maoisme.


  Maak melding
 10. Niet jij sandew hira maar je familie heeft je verstoten en gelijk hebben ze! Hoe kan je medeleven betuigen met de moordenaar van je broer?!Je bent een broeder verrader en medeplichtig aan de dood van je voor.Als je niet voor gerechtigheid voor je broer wil vechten moet je zwijgen en het gevecht overlaten aan ons die gerechtigheid voor je broer zoeken en voor de rest van de 14 andere vermoorde burgers!
  Wat een stuk verdriet ben jij sandew hira!
  Je doet deze comedie niet voor de zielerust en vrede en gerechtigheid van je broer, je doet dit allemaal om gekend te worden als de grootste volgeling van de moordenaar,
  Trots op jou is je vermoorde broer absoluut niet.Hij schaamt zich in zijn graf om een verrader zoals jij als broer te hebben.


  Maak melding
 11. Dew Baboeram is geschift: De familie heeft gelijk om hem de rug toe te keren.

  Hij zit niet op de schoot van de veroordeelde Drugscrimineel om maar ligt bij hem in bed.

  Baboeram is compleet gestoord.


  Maak melding
 12. Tante Trude taki tegen oma, a mang disie erg moro wang sakka sakka sneki dat ai verdediger a moordenaar foe ing egi brada. A mang disie na wang Kian aanhanger leki ddb.


  Maak melding
 13. Dew Baboeram alias Sandew Hira
  Alleen deze man precies weet waarom hij deze stap heeft ondernomen. We hebben niet te maken met een bekrompen persoon maar met iemand met een sterke wil
  .
  Die man weet 100% zeker dat zijn broer is vermoord geworden door een stelletje klote militairen. En wil met zekerheid weten waarom het zo ver is gekomen dat militairen ongewapende burgers hebben doodgeschoten

  In elk geval die man heeft een rede waarom hij dit gedaan heeft. Dit alleen is een waardering waard.

  Ik probeert die man eerst goed te begrijpen alvorens ik overgaat tot beschuldiging. Is een zeer moeilijke opgave, maar ja misschien zou ik hetzelfde ook gedaan hebben. Ik weet het echt niet, is een zeer moeilijke opgave het moment bepaald.

  Hij probeert het op zijn manier te doen en hiervoor zullen wij hem juist moeten ondersteunen.

  Wie weet misschien kan dit voor een waarachtige oplossing zorgen. Ik heb echt geen moeite mee en velen zullen hem ook niet begrijpen. Maar met een beetje geduld en takt komt het wel goed.
  KALMTE KAN JE REDDEN.

  Niet de militairen zijn de schuldigen Maar Nederland
  Nederland moeten we zien als de hoofdschuldige en niemand anders.


  Maak melding
 14. Oma en opa taki dat sinds baas weer is gaan werken de misdaad en de moorden wederom zijn gestegen. Oma zuchtoe soso moordvloek deng dong ndpers tjari kong na heri kondre. no wang respelti gi mens, dier en natuur en andermans have en goed. De ndpjongeren op school demonstreren de paarse agressie, mishandelen van leerkrachten en ook nog vuilig paars uitschelden. In de straten gedragen de ndpers zich ook zonder norm en waarde, de paarse cultuur grijpt misdadig om zich heen, het land is als Venezuela aan het verworden met al die wekelijkse moorden en misdaden. Stem maar in 2020 voor nog meer misdaad op de ndp.

  Bij een steekpartij in supermarkt Zhang Store aan de Dr. Sophie Redmondstraat is donderdagmiddag een man om het leven gekomen. De dader is voortvluchtig. Het motief is vooralsnog onbekend.
  De supermarkt bevindt zich tussen de Fred Derbystraat en de Hofstraat. Volgens ooggetuigen liep de dader al in in de ochtenduren verhit rond en verkondigde hij iemand te zullen neersteken. Het slachtoffer zou ook in de directe omgeving van de supermarkt wonen.
  Ook nadat de hulpdiensten arriveerden bij de plaats delict konden omstanders, onder wie jongeren, de macabere situatie van zeer dichtbij aanschouwen. Het slachtoffer lag op zijn rug, badend in het bloed pal bij de uitgang van de supermarkt. Naar het zich liet aanzien, is hij van achteren aangevallen. Inmiddels is het lichaam afgevoerd en is de politie bezig met het onderzoek.


  Maak melding
 15. Dew is en egocentrische dwaas. De twee flappen aan beide zijden van zijn hoofd( bij normale mensen zijn dat oren) heeft hij nog nooit gebruikt.
  Groot respect voor de familie Baboeram dat ze zich zo lang hebben ingehouden.


  Maak melding
 16. Nasadi

  Jullie krabben mentaliteit zal jullie ver brengen. Jullie zien altijd de splinters bij iemand anders en wijzen steeds naar anderen “a no mi” daarom zullen jullie keistenen met spinazie eten (zoals op de AMS mijn docent deze gezegde bezigde )
  Ik hoop dat je dit snapt zo niet dan sterkte ,met je gebit.


  Maak melding
 17. Bouta heeft de boel vermoord ja en nu naait hij het su volk kapot met een $ koers van bijna 1 op 8!
  Opa sakasaka moordenaar bedankt switie srefidensi!
  Op minuut basis wordt deze vervloekte beest gevloekt in su!


  Maak melding
 18. A ka san sa dé na ddb (h)e(a)de na boen kowroe ice watra foe Noordpool ou poer ing djing.

  Zuidpool?
  Zuidpool ook toe!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 19. Dew Hira wat een lage hond ben jij. Je vermoorde broer kan niet meer voor zichzelf opkomen. Jij bent een schaamteloze domme koe. Je veroordeeld je broer die vermoord is. Je uitspraken zijn eigen schuld dikke bult. Gewetenloze domme koe. Je haalt je eigen bloed Door het slijk. Dus ook wanneer je eigen familie wordt uitgemoord Door Bouta en zijn cornuiteniet, hou je je handen boven hun hoofd. Zelf verachtend onmens ben jij Dew Hira.


  Maak melding
 20. Hij gaat over lijken.Bovendien van zijn eigen broer. Hoe laag kan je zijn als mens. Je zal toch ook een geweten hebben die aan je knaagt.
  Waarom zegt hij niet een keer hoeveel hij krijgt om al zijn bullshit uit te kraaien.


  Maak melding
 21. Kan Sinter Klaas er niet voor zorgen dat Sandew Hira door Pieter Baas in een zak naar Spanje wordt gebracht. Onderweg naar Spanje de zak met inhoud/ballast maar droppen in de Noord Zee. Probleem opgelost
  Iedereen weer blij. vrij en blij.


  Maak melding
 22. Hallo runderen,
  Ik ga ervan uit dat Dew weet waar Zn broer mee bezig was.
  Jullie weten dat niet dus jullie zijn als vanouds gewoon n step domme runderen. Koos heeft zich van de kudde weten te onderscheiden door min of meer te laten doorschemeren dat Dew het weleens hij het rechte eind zou kunnen hebben.
  Immers de waarheid zou ook Zn overleden broer kunnen vrijmaken. En waarom zou hij dat nu just niet Willen.
  In ieder geval geloof Ik hem en 2 van de 3 rechters geloven hem ook.
  1 rechter zal tot n 3 Jr gevang Willen komen maart dat is niet op grond can de feiten maart op grond van politieke motieven.
  We zijn al op de hoogte en sullen net als Dew naar de waarheid verlangen.
  Moge Dew Zn broer ook die kans krijgen ondanks zijn op krabbenngelijkende familie.
  Recht en waarheid maken ons vrij…
  Mvg
  BOY

  PS
  Fijne srefidensi aan Alle waarachtige Surinamers toegewenst


  Maak melding
 23. Dew Baboeran is omgekocht door Bouterse om zijn onschuld te bewijzen maar die rechters zijn niet gek en daarom wordt hij veroordeelt voor zijn aandeel in die december moorden.Dat is het punt uit.Al die leugens en indianen van hem ten spijten.


  Maak melding
 24. De heer Sandew Hira alias Dew Baboeram is het ultieme voorbeeld van vergevingsgezindheid. Top hoor en superveel respect voor deze meneer. Echt supertop.


  Maak melding
 25. @ Boy, u tracht WEER op PAARSE wijze de WERKELIJKHEID inzake de December-massamoord te VERDRAAIEN ! !

  U en Sandew kunnen uw “feiten” en “bewijsstukken”, voor uw onzin-theorie over de vermoorde landgenoten, zoals in onze rechtsstaat in wet en Grondwet is vastgelegd, INLEVEREN EN NEERLEGGEN BIJ DE KRIJGSRAAD, die uw beweringen zal wegen en eventueel zal betrekken bij haar besluiten over de STRAF, die aan de BRUTE MASSA-MOORDENAARS zal worden opgelegd !

  NA UITZITTEN VAN HUN STRAF KAN ALTIJD MET BETROKKENEN WORDEN GESPROKEN OVER VERZOENING, VERGEVING etcetera ! NIET EERDER !

  ONSCHULDIGE BURGERS MARTELEN EN DODEN WORDT IN EEN RECHTSSTAAT ZWAAR BESTRAFT !

  PS : GRONDWET VERBIEDT EEN IEDER ZICH IN TE LATEN MET ZAKEN DIE IN BEHANDELING ZIJN BIJ DE RECHTER !


  Maak melding
 26. Dit soort huichelaars staat hetzelfde te wachten als de slachtoffers die dachten hand- en spandiensten te verlenen aan didibri. Oma taki te didibri no habi joe fanodoe moro ai go klaar joe. Geen uzi of zonnesteek meer, maar de paarse moderne methoden, auto ongeluk, verdrinking, vergiftiging, ophanging aan onderbroekje, roofoverval, doodslag etc. want je weet dan teveel. Opa taki wie denkt slimmer te zijn dan didibri krijgt vroeg of laat nog een steek in de rug met zijn dididbri forkoe.


  Maak melding
 27. @ Smatje alias Smatje 09 alias Surinette,

  Is Dew Baboeram alias Sandew Hira (en niet andersom) geen dalit? Je hebt totaal geen respect voor dalits (jouw posts op het forum zijn daar getuige van), maar omdat Dew Baboeram probeert (trouwens onder valse voorwendels) tot verzoening te komen, heb jij nu wel respect voor een dalit.
  Kruip gauw onder een hele grote steen en laat je niet meer zien, walglijk mens!


  Maak melding
 28. Dew Baboeram had eerst met zijn familie en alle andere nabestaanden in gesprek moeten gaan.
  Hij had eerst moeten aftasten hoe zij denken over een verzoeningspoging alvorens verdere stappen te ondernemen.

  Het ligt dus helemaal aan Dew Baboeram zelf dat zijn familie zich tegen heeft gekeerd.

  Zijn pogingen om tot een verzoening te komen – al dan niet onder valse voorwendsels – keur ik niet af.
  Je kunt niet eeuwig in haat leven. Vergeven kan soms heel erg moeilijk zijn, maar uiteindelijk ben je er zelf bij gebaat om dat wel te doen.

  Mijn mening: eerst recht spreken en daarna mag het Surinaamse volk (misschien via een referendum) bepalen of er tot verzoening wordt overgegaan.

  In Zuid-Afrika is ook eerst recht gesproken en daarna is men tot verzoening overgegaan.
  Nelson Mandela, 1 van de grootste leiders van de wereld, was de man die deze verzoening heeft bewerkstelligd.


  Maak melding
 29. @ Para Koranti,

  Was het nodig geweest die mannen te folteren alvorens te vermoorden? De militairen die deze mannen op gruwelijke wijze hebben vermoord zijn erger dan de duivel.


  Maak melding
 30. marcel, huichelaar!
  Wanneer je aan de praat raakt in een boerendorp, maar dan ook echt een dorp, met een koloni dronken boerlingen, dan moet je weten waar je staat; Dan komt tactiek om de hoek. Maar inmiddels kennen ook zij Jahjah!
  ( Ja dan loop je met stille trom verder ja, tenminste als je weet, en verstand hebt.)
  Blijven jullie me volgen en hypen; Morgen hoor je ik heb een probleem?! Houden jullie je vooral voor de dommen; Want jullie worden dom gehouden. Maar er is een stem, en die is er al vanaf dominee Marten Luther King, naar de Mountain Top ging! LOVE CHILD.


  Maak melding
 31. Echte Srananmans, die weten dat Sranan een rechtsstaat is, hebben al lang afscheid genomen van Dew !

  Deze niet-jurist, wil zijn “WAARHEID” stellen, in de plaats van de CONCLUSIES van de KRIJGSRAAD !

  De Rechterlijke Macht moet weg, in de plaats daarvan schenkt de hoofdverdachte van Massamnoord, hr DDB, de Sranan Bevolking een OPPPERGOD/RECHTER, zijnde DEW BABOERAM !

  Een gehuurde slaaf als OPPERGOD !

  DIT KAN ALLEEN IN HET CORRUPTE PAARSE SURINAME !

  PS : SET THE SURINAM PEOPLE FREE !


  Maak melding
 32. Para Koranti, maar natuurlijk moet een ander de schuld hebben en de Surinamers wassen hun handen gelijk Pontius Pilatus in onschuld, kom eens met een paar Nederlandse namen die de trekker overgehaald hebben, zodat ze net als DDB aangeklaagd en eventueel veroordeeld kunnen worden,


  Maak melding
 33. Alweer een koetta kuli die in de hol van een zwarte kruipt. Het stikt van zulke kuli’s overal op de wereld. Ze houden van stank en voelen zich als een vis in het water in de ess van een ander, vooral in die van een kaulo (kaulo=zwartje).


  Maak melding
 34. Dew heeft positie gekozen: hij voelt zich geroepen de vrede te brengen. Alleen, om dat te kunnen moet je over de volledige waarheid beschikken.
  Het probleem voor Dew is echter dat Bouterse nooit en te nimmer de waarheid gaat vertellen zolang hij leeft.

  Dus waarom Dew aan deze onmogelijke missie is begonnen is een vraagteken. In ieder geval niet om de waarheid boven tafel te krijgen, want die komt pas boven tafel na de dood van Bouterse, wanneer iedereen vrij kan spreken zonder angst voor een kogel in z’n hersens.


  Maak melding
 35. DEW VETRE LUSU !

  Heeft uw broer u voordat hij werd VERMOORD door gedrogeerde deserteurs, medegedeeld dat hij bezig was met voorbereiden coup, ZONDER WAPENS en ZONDER DAT HIJ WAPENS WIST TE BEDIENEN ???????????

  Heeft uw broer u voor zijn BRUTE MARTELING en VERMOORDING medegedeeld dat hij een coup zou plegen met (GROTENDEELS) voor hem WILDVREEMDE/HEM ONBEKENDE PERSONEN ???????????????

  DEW, WAAROM LIGGEN UW BEWIJSSTUKKEN mbt COUP NIET BIJ DE KRIJGSRAAD ??????????

  WAAROM HEBBEN DE VOLGENS UW MENING, BELANGRIJKE GETUIGEN VOOR HET MASSAMOORDPROCES, ZICH NIET AANGEMELD BIJ DE KRIJGSRAAD ?????????????????????

  OF WILT U NET AKS UW OPDRACHTGEVER, DESI B, DE RECHTSSTAAT SRANAN AFSCHAFFEN ??????????

  PS 1 :
  BUN LAW MANG E WAKA NA INI PARAMARIBO !!

  A SRANAN VOLK MUS FU DRESI DENG !

  PS 2 : DE PROCUREUR GENERAAL IS DOOR ONTSPOORDE, MOORDENDE SOLDATEN , NIMMER
  GEINFORMEERD OVER COUPPLANNEN !

  OOK AAN AMOS WAKO, SPECIALE MENSENRECHTEN GEZANT VAN VN (VERENIGDE NATIES) die na de brute MASSA-moorden Sranan bezocht en leidinggevende militairen ondervroeg over de MENSENRECHTEN-SCHENDINGEN, IS MET GEEN WOORD GEREPT OVER EEN TEGENCOUP ! (Zijn internationaal VN-rapport rapport is op internet te vinden ! )


  Maak melding
 36. Goede bedoeling van Dew, maar niet te vergelijken met de verzoening in Zuid-Afrika, want daar hadden beide partijen zich schuldig gemaakt aan moorden. Weliswaar de een meer dan de ander, maar toch beide.
  In Suriname heeft alleen de dictator en z’n aanhang zich schuldig gemaakt aan de decembermoorden. Dus wat voor verzoening wil Dew?


  Maak melding
 37. Hallo,

  Ik wil mij verzoenen met alle vissen die ik met het hengelen heb gevangen en vermoord. Helaas gaat dat niet meer lukken. Moet ik Dew Baboeram hiervooor inhuren om het toch mogelijk te maken?


  Maak melding
 38. Deze Hira is de grootste huichelaar die er rondloopt hier .zn colums druipen van zelfverheerlijking en zn ozo grote vergevingsgezindheid ! Laat hij eerlijk aangeven wat hij allemaal van die seniele oude paarse idioot heeft ontvangen om dit circus ten toon te spreiden.Dat zo iemand geen greintje gevoel heeft voor zn gefolterde vermoorde broer en gezellige buiten de stad gaat picknicken met de moordenaar gaat mn verstand te boven ! Zn broer kan nooit rusten !


  Maak melding
 39. HET IS WEL ONBEGRIJOELIJK.

  EENS PER JAAR VIER JE DEWALI EN VERTEL JE DE HELE WERELD DAT HET GOEDE HET VAN HET KWADE HEEFT GEWONNEN.

  JE LACHT MET EEN IEDER,JE GEDRAAGT JE HEILIG EN JE SMEEKT ALLE HINDU EN ANDERE GODEN OM JOU EN ALLE ANDERE BROEDERS EN ZUSTERS REIN EN SCHOON TE WASSEN.

  NIET EENS 24 UUR LATER SCHELD JE IEDEREEN UIT TOT AAN JOUW EIGEN FAMILIE TOE.

  JE LAAT ALLEEN MAAR HAAT EN ONVERZOENLIJKHEID ZIEN.

  WIE DENKEN JULLIE WEL VOOR DE GEK TE HOUDEN MET AL DIT SCHIJNHEILIG GEDOE?

  WG
  KAIKUSI


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES