donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDamaru special guest op Srefidensi Party in Rijswijk

Damaru special guest op Srefidensi Party in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 25 november 2017 is Suriname 42 jaar onafhankelijk en dat gaat gevierd worden op deze gezellige en exclusieve SREFIDENSI Party in de Sir Winston Club te RIJSWIJK! Van 23.00u – 04.00u kun je genieten van LIVE muziek van de populaire urbankawina formatie *PASSION en allround band *2-REMEMBER. Special guest is de bekende zanger DAMARU uit Suriname. Tussendoor draait top DJ Meo Mania de lekkerste hits!

Dino Orpheo Canterburg (Paramaribo, 2 juli 1986), beter bekend onder zijn artiestennaam Damaru, is een Surinaamse zanger en rapper. In Suriname had hij hits als Yu na mi engel (Je bent mijn engel), Hey baby en Sranang Koningin, tot hij in 2008 doorbrak met het lied Mi rowsu (Tuintje in mijn hart). Een jaar later bracht hij het lied samen met Jan Smit in Nederland uit waar het meerdere weken op nummer 1 en een groot aantal weken in de top 3 bleef staan.

Onlangs bracht Damaru een nieuwe EP uit getiteld ‘Damaru Volume 17’. Deze staat boordevol nieuwe nummers van de zanger in samenwerking met diverse artiesten. Een van de nummers is ‘Patrong’ waarop de zanger uit Suriname te horen is met THB Mozis, Dwayne, Otjeman, Enver, Psycho en Poppe. De clip bij het nummer werd vorige week gelanceerd:

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Aan de vooravand van Surinaams verjaardag heb ik een boodschap verzoek aan alle de babylonische groepen ( etnisch georienteerde groepen) die zich aldaar manifesteren
  Mo brok in ini ptjien moni
  Een Afrikaan, is geen Surinamer; Je bent of Afrikaan, of Surinamer. Je bent of Hindustaan, of Surinamer. Je bent of Javaan, of Surinamer. Je bent of Chinees, of Surinamer. Je bent of bakra, of Surinamer. En dat geldt ook voor de ‘Indianen’.
  In Europa toen had men de pik op 1 zo’n babylonische groep. Ik persoonlijk heb er de pik op alle in Suriname babylonische groepen.
  Mijn verzoek is dan ook, Wanneer je Suriname waardeloos en minderwaardig vindt, pak dan je biezen liever vandaag dan morgen en vertrek met stille trom. Want er komt een dag geloof mij, dat de kruik barst.
  Ook is de Surinaamse taal, het Sranang tongo in ons geliefd Suriname ontstaan; Blijven jullie etnische parias daar van af, of je geen kromme mond ( krom mo fo) wilt. VERVLOEKTELINGEN.
  Tot slot: De media heeft tot taak, positief, constructief te beinvloeden ( Inspireren). Wat zien we gebeuren, links en rechts word gemanipuleerd; De media is doordrenkt van wanhoop. MAAR, weest getroost! De Waarheid spreekt voor zich.
  One Culture. Surinamese.


  Maak melding
 2. Nederland is een mooi land en je kunt ook mooi verdienen, verzoek aan meneer dombaroe, neem dat spul niet mee.
  Alle bouterse gelieerde zombies hebben de neiging om hoe dan ook wat surinam-snow mee te nemen.


  Maak melding
 3. Ik? Ik kom uit een Indiaanse buik, die de wil van Suriname respecteerde. Met jouw rode huid, mag jij naar Hell kruipen.
  Heb je nog meer noten op je zang? vies varken!


  Maak melding
 4. @ Nasadi,

  Foei, foei. Jij hebt deze ziekte nog niet in je familie gehad zeker? Let een beetje op je woorden
  Dit is tevens een vingerwijzing naar de moderator.


  Maak melding
 5. Die kaulo’s (zwartjes) weten al hun tekortkomingen te maskeren met zang en dans. Iedereen vindt een swingende aap fantastisch en men betaalt dan ook grof voor zulk een entertainment.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES