dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse politicus ergert zich aan ‘protest’ Britse diplomaat

Surinaamse politicus ergert zich aan ‘protest’ Britse diplomaat

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 nov – “Wij zijn een soeverein land. Als een mogendheid opheldering van Suriname wil, moet dat via de officiële kanalen worden gevraagd met een doplomatieke nota.” Dit zegt André Misiekaba, voorzitter van de parlementaire commissie voor Buitenlandse Zaken. Hij is er niet over te spreken dat een Britse diplomaat in een e-mail vraagt om minister Yldiz Pollack-Beighle te spreken.

De diplomaat wilde opheldering over het besluit van de regering om de erkenning van Kosovo in te trekken. Dat een Britse diplomaat op ook nog ongepaste manier opheldering vraagt over veranderende inzichten van Surinaamse zijde, wekt bevreemding. “Niemand noemt Groot-Brittannië een pariastaat, omdat het besloten heeft uit de Europese Unie te treden”, zegt Misiekaba tegenover de Ware Tijd.

Er zijn nog meer voorbeelden van landen die internationaal nieuwe inzichten ontwikkelen. “Ook de Verenigde Staten van Amerika stapt uit diverse verdragen in nationaal belang”, aldus Misiekaba. Hij vindt dat minister Pollack-Beighle de handeling van de diplomaat maar moet negeren. Op Buitenlandse Zaken zelf wordt ontkend dat in de e-mail zelf enige vorm van protest wordt aangetekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
 1. Misikeba Dubai, en Polak, die zich bemoeien met blanke zaken. Whahaha deze twee beesten en vernietigers zouden schoonmaker zijn in een geciviliseerd land. Beter vertrekken ze stilletjes naar Zimbabwe bij hun vader Mugabe


  Maak melding
 2. Wie zegt dat het geen opgezet plannetje is, een scenario!? Sowieso voor aan te geven: Hallo wie is er de baas? jullie zijn meer poptjiprei! Tuurlijk moet het via de officiele weg; Anders ontbeer je een klankbord. Kan een ieder jouw voor aap benaderen.


  Maak melding
 3. Had Yldiz Pollack-Beighle vorige maand de niet-residerende ambassadeur Sergey Akopov van Rusland ontvangen ?

  Rusland is een fel tegenstander van Kosovo. Misschien is dit een van de voorwaarde voor een toekomstig hulppakket van Rusland aan Suriname.

  Begrijpelijk dat Uk nerveus wordt.


  Maak melding
 4. Suriname bevind zich in een internationaal isolement bij de geciviliseerde wereld. Rest slechts nog aansluiting zoeken bij soortgelijke apentuinen waar recht, transparantie en eerlijkheid eveneens niet vanzelfsprekend zijn. Dankzij het dictatoriale Bouta regime, waar dorpsidioten en randdebielen als Misiekaba, Doekhie, Amzad, Geerlings, Bouva en Hooghart deel van uitmaken. Staatskas leeg / Banken op rand van failliesement / sciale armoede, chaos en ellende.


  Maak melding
 5. Dit noemen we diplomatie,maar dat kent Suriname natuurlijk niet,althans niet met deze NDP regering.Suriname heeft nee gezegd en nu moeten ze verklaren waarom.Wedden dat Suriname geen antwoorden heeft op deze vragen?
  Ai baja misiekaba,Amerika wordt niet meer gezien als de sterkste land ter wereld dank zij Trump.. De hele wereld lacht Amerika uit.Trump omringt zich graag met criminelen,dictators en pedofielen.Hij gaat je baas bouta straks ook uitnodigen,,,soort zoekt soort.Daarom dat jij trump zijn mars aan het kussen bent.Voor ons als nog geen reden om trots te zijn .Mars ga het wereldnieuws volgen….


  Maak melding
 6. Licht het aan mij of straalt deze minister iets uit dat zij geen zin in haar werk heeft.
  En er alleen bij zit om haar geld te ontvangen.
  Krijg geen positief gevoel als ik naar haar kijk
  Houding en zo


  Maak melding
 7. Deze minister is in vergelijking met de Britse diplomaat een paars domme lerende diplomatieke ukkie. Net als ddb en zijn paarse drugsmaffia roversbende zijn deze paars verworden geldzuchtige marionetten in werkelijk in dienst om de meest vervloekte onberechte aanbeden misdadiger en zijn duister paars crimineel regiem in het zadel te behouden. Oma taki, opvallend is dat deze paarse roverheid niet voor land en eigen oerdomme debiele idiote paars verworden paria’s zitten, maar om hun eigen belangen. Opa taki alle ndpsma na paars verdoemd ddb vervloekte aanbidders, gelovig of niet, de werken van hun duistere ddb, roverheid en paars corrupte adviserende elite hebben alleen maar voor onrust, onvrede en achteruitgang gezorgd. lee vmofo profetie foe valse profeet Misjieka en awariedomrie Stef Meye zijn paars betaalde leugens gebleken. Wo ka dong moro burika dong ndpers, tang teki moro paarse schijt en pis foe baas en duivelse paarse orde.


  Maak melding
 8. A – No – Mie

  yo kieri mi man; nee dat is hij niet, dat is iemand anders.
  Degene die dat is, is staatshoofd geworden.
  Hij is door God daar gezet, volgens zijn eigen zeggen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. Ben geen fan van de heer M. maar volgens mij heeft hij in deze groot gelijk. Wat je ook van de Surinaamse bewindslieden vindt in het diplomateke verkeer gelden nu eenmaal andere regels en even een mailtje sturen, lijkt mij niet zoals het hoort.
  Overigens een zeer heldere analyse van Ray ( maar dat zijn wij wel gewend).


  Maak melding
 10. André Misiekaba gelijk heb je
  We zijn echt niet te vergelijken met Amerika en Engeland maar betekend ook weer niet, dat je je als een hond moet onderwerpen aan de grillen van bepaalde landen of personen. Iemand met een stukje principe zal dit nooit accepteren.

  André Misiekabagelijk mijn zeggend heb je.


  Maak melding
 11. Oom Ludwig

  Zet dat maar uit je hoofd dat zal nooit gebeuren, het Surinaamse leger schieten liever op onschuldige burgers.
  Ze hebben een slechte voorbeeld gehad in het verleden.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. JZwartmans

  Oom Ludwig
  Zet dat maar uit je hoofd dat zal nooit gebeuren, het Surinaamse leger schieten liever op onschuldige burgers.
  Ze hebben een slechte voorbeeld gehad in het verleden.
  sari tori
  Jacko

  Niet wanneer de Waarheid en Gerechtigheid opkomt voor het anti paars volk. Dankzij de Gerechtigheid is Dino opgepakt, als ook buitenzoon Meriba. Maar ook de vonnissen voor de vermoordde 8 december martelaren van het volk. Ooit zullen ddb en co. hetzelfde ervaren wat ze met hun slachtoffers hebben misdaan als ze zo door gaan, zoniet zet het oerdom paars volk hen zelfs af. En dat zonder bloedvergieten. Ndpers zijn en blijven de oorzaak van ddb en misdadig paars gevolg.


  Maak melding
 13. Misiekaba zit gewoon te lullen en waarom. Wel er moet natuurlijk weer gezocht worden naar een buitenlands topic om de aandacht af te leiden van alle paarse wandaden.
  Die sukkel moet straks een beroepsverbod krijgen voor elke overheidsdienst of parastaal.


  Maak melding
 14. We staan weer op de kaart. De 21-jarige Rotterdammer die vast zit op verdenking van moord op een bejaarde vrouw in een verpleeghuis in Puttershoek en pogingen tot moord op twee oude vrouwen uit Puttershoek en Rotterdam is de surinaamse hindoestaan Rahiied A.. Dat bevestigen meerdere bronnen. Hij werd maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft in voorlopige hechtenis.


  Maak melding
 15. Allemaal zó voorspelbaar, de Surinaamse overheid (lees NDP) wil een vrijage aan gaan met Rusland en haar Roebels. De Russen gaan daar voorwaarden aan verbinden, Kosovo’s erkenning intrekken is het begin.
  Alles maar ook alles voor het kunnen aangaan voor de zoveelste lening.
  Integriteit en geloofwaardigheid is inmiddels geschrapt in het Surinaams woordenboek!


  Maak melding
 16. “Op Buitenlandse Zaken zelf wordt ontkend dat in de e-mail zelf enige vorm van protest wordt aangetekend.” Dus waar heeft Meisje Keba het over. Dit is echt voer voor de domme achterban. Zelfde methode als Trump.


  Maak melding
 17. Misikaba heeft thuis nog steeds een zwart/wit televisie vandaar dat hij heel veel gedetailleerd nieuws mist.
  Vooral ook nieuws uit het Afrikaans continent !!!
  Kijk maar naar de foto van het artikel mevrouw beighle Yildiz pollack en het Afrikaans continent op de wereldbol spreekt boekdelen !!!!!


  Maak melding
 18. Egeland mag anders ook Schotland haar onafhankelijkheid terug geven, en haar erkennen als souverein land. De helft ( echte Schotten ), wil huidige situatie niet.


  Maak melding
 19. Vraag hem waar Kosovo is en hij is je het antwoord schuldig. Het enige wat hij misschien gaat zeggen dat Kosovo de geboorteplaats is van dokter Koso


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES